Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Akcija u Saruna wellness centru

Informacije i rezervacije
011/2204-193Share Button
Cena: 2.280 dinara
Period za koji važi promo ponuda: Avgust 2017.

Iskoristite specijalne letnje popuste za mesec avgust u Saruna Wellnes & Spa centrima:

1.  20% na Duo Spa karte – radnim danima do 16h na paket od dve Spa karte u Wellness centrima Saruna Crowne Plaza i “Oaza” Ada – leto je uveliko stiglo, samim tim i idealno vreme za opuštanje i sunčanje sa Vama dragom osobom u najlepšoj bašti u gradu kao i oazi prirode na Adi Ciganliji. Cena Duo paketa u Wellness & Spa centru Saruna Crowne Plaza: 4.800 rsd. Cena Duo paketa u Wellness & Spa centru Saruna “Oaza” Ada: 2.280 rsd.

2.  Letnji Duo Paket – Spa karte za dve osobe, dve masaže sa pakovanjem od shea butter-a u trajanju od 45min, dva bezalkoholna mojita. Cena paketa u Wellness & Spa centru Saruna Crowne Plaza: 10.400 rsd. Cena paketa u Wellness & Spa centru Saruna “Oaza” Ada: 7.400 rsd. U Letnji Duo paket na Adi su uračunata i dva termina u slanoj sobi.

3.  10% na sva mesečna članstva – iskoristite posebne pogodnosti i rezervišite sebi mesto u idealnoj lokaciji na kojoj ćete provesti leto u gradu. U ponudi su Wellness & Spa centar Saruna Crowne Plaza, Wellness & Spa centar Saruna “Oaza” Ada, Wellness centar Hotel Park.

4.  10% na Outdoor treninge – vežbajte sa trenerom na svežem vazduhu u srcu prirode, na Adi Ciganliji, samo u Wellness & Spa centru Saruna “Oaza” Ada. Cena paketa od 8 treninga sa popustom: 3.600 rsd.

5.  H7 – unapređen vid cirkularnog treninga u Saruna Fitness Centru u hotelu Park, za sve koji vole da treniraju u malim grupama, dok trener prati sve parametre.

6.  Ultra Slimpaket namenjen damama koje žele da istope kilograme, oblikuju telo i reše problem celulita. Obuhvata personalne treninge, anticelulit masaže, boravak u sauni i detox napitak. Samo u Saruna Wellness centrima Ada, Banjica i hotel Park.

7.  Beauty Plaza – salon lepote u Wellness Centru Saruna Crowne Plaza, nudimo tretmane lica i tela profesionalnom francuskom kozmetikom, pedikir, manikir i depilacije.

 

Informacije i rezervacije: 011/2204-193

 

Lajkujte Fejsbuk stranicu Saruna Wellness centra.

Lajkujte Fejsbuk stranicu Beauty Plaza.

Info i rezervacije putem telefona
011/2204-193

Saznajte prvi

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
Top