Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Apartman Laguna SPA

Lokacija: Riste Vukanovića 2, Beograd
Informacije i rezervacije
063/848-19-04


Share Button
Lokacija: Riste Vukanovića 2, Beograd
Informacije i rezervacije
063/848-19-04

Apartman ima površinu od 50 m i sastoji se iz: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupatila, a u njemu može biti maksimalno smešteno 5 osoba. Apartman se nalazi na Zvezdari u blizini sportskog centra „Olimp“ koji u svom sastavu ima atletsku stazu, teninske terene, teretanu i nov moderni otvoreni bazen.

Apartman Laguna SPA poseduje sopstveni parking kao i profesionalnu spa finsku saunu opremljenu muzičkom linijom i zvučnicima, đakuzi za dve osobe, tepidarijum, profesionalni sto za masažu koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje.

U mogućnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva). Možemo za vas da spremamo jela (doručak, ručak, večera), da za vas idemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša, da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerodromu, železničkoj ili autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd i ako vam je potrebno možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam u dogovoru sa vama obezbediti:
– Intimnu večeru po vašem izboru
– Dekoraciju stana (sveće, ružine latice…)
– Profesionalnu masažu
– Živu svirku (tamburice ili gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog u apartmanu imate još: peglu, dasku za peglanje, fen, kablovsku TV, mini liniju, internet, plazma televizor (109 cm), toster, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za 5 osoba, peškire u količini koja vam je potrebna, klima uređaj, fiksni telefon, mobilni telefon sa srpskim brojem i gratis kreditom od 200 dinara za vreme vašeg boravka (doplatu za telefon možete kupiti u bilo kojoj trafici).

Kontakt podaci: 

Adresa: Riste Vukanovića 2, 11160 Beograd (Zvezdara)

Telefon: 063/848-19-04, 011/409-43-29

E-mail: nirvanabgd@gmail.com

Web sajt: http://www.beogradapartmani.co.rs/laguna-spa/

Saznajte prvi

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
Top