Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Hotel Sloboda - Šabac

****
Noćenje sa doručkom: 7.700 dinara (soba)
Zatražite najpovoljniju ponudu ovog hotela, bez provizije.
 • Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor, uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.
  Hotel Sloboda - Šabac

  Share Button

  Renovirani hotel Sloboda predstavlja dominantno luksuzno zdanje u najstrožem centru Šapca. Sa bočne strane hotela je gradska pešačka zona, a iz hotela se izlazi na centralni gradski trg.

  Hotel Sloboda ima 95 smeštajnih jedinica kapaciteta 265 gostiju (180 ležaja). U sklopu hotela su četiri multifunkcionalne sale kapaciteta od 30 do 800 mesta, od kojih najveća ima 900 metara kvadratnih i mogućnost pregrađivanja.

  Struktura soba:
  – Jednokrevetna soba (2)
  – Dvokrevetna soba sa dva odvojena ležaja (2)
  – Soba sa francuskim ležajem (47)
  – Executive soba sa dva francuska ležaja u istoj prostoriji (24)
  – Superior soba (17)
  – Apartman (3)

  Gostima su na raspolaganju pansionski i a la carte restoran “A”, lobi bar i kafe-poslastičarnica “Vremeplov” sa pogledom na gradski trg i pešačku zonu. Enterijer kafe-poslastičarnice urađen je u retro stilu, pa svi gosti imaju privilegiju da u “Vremeplovu” prošetaju kroz istoriju “malog Pariza” i uživaju u tradicionalnim poslasticama posluženim na moderan način.

  Jedan od najatraktivnijih delova hotela je SPA&Wellness centar na dva nivoa. Ovaj moderni centar je na raspolaganju gostima koji imaju priliku da se opuste u bazenu, đakuziju, finskoj sauni, slanoj sobi, parnom kupatilu i tepidarijumima, a u ponudi je i veliki izbor masaža i tretmana. U okviru wellnessa je i fitness centar, opremljen kardio spravama.

  Adresa: Trg Šabačkih žrtava bb, Šabac

  Cenovnik smeštaja, za noćenje sa doručkom:

  Jednokrevetna soba: 5.600 din.
  Dvokrevetna soba 1/1: 5.830 din.
  Dvokrevetna soba 1/2: 7.700 din.
  Executive soba 1/1: 7.150 din.
  Executive soba 1/2: 9.350 din.
  Superior soba 1/1: 8.470 din.
  Superior soba 1/2: 11.000 din.
  Apartman 1/1: 12.870 din.
  Apartman 1/2: 16.500 din.

  Doplata za odrasle (executive, superior i apartman): 2.750 din.
  Doplata za decu (executive, superior i apartman): 1.375 din.

  Plaćanje se vrši u dinarima, po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.

  Plaćanje se može izvršiti: gotovinski, karticama (Visa, Dina, Master, Maestro i American Express), kao i putem tekućeg računa.

  Otkazni rok rezervacije je 24h pre dolaska za individualne goste, odnosno 72h za grupe.

  Za nedolazak ili otkaz rezervacije kraći od 24h, odnosno 72h, naplaćuje se iznos jednog noćenja (umnožen sa brojem rezervisanih soba).

  Prijava gostiju od 14h, odjava do 12h.

  U cenu je uračunato noćenje sa doručkom (a la cart do 20 osoba, švedski sto za više od 20 osoba).

  U cenu nije uračunata boravišna taksa od 70 din. i osiguranje od 20 din. dnevno po osobi. Za decu uzrasta do 7 godina plaća se samo osiguranje, a deca od 7 do 15 godina plaćaju osiguranje i 50% boravišne takse.

  Doplata za dodatni ležaj iznosi 2.750 din. po osobi, dnevno.

  Postoji mogućnost iznajmljivanja krevetaca za bebe, kao i stolica za hranjenje beba u restoranu, što se dodatno ne naplaćuje.

  Za dete uzrasta do 6 godina u pratnji jednog ili dvoje roditelja ne plaća se smeštaj, a za drugo dete do 12 godina plaća se 50% od doplate za dodatni ležaj na bazi noćenja sa doručkom.

  Za dete uzrasta 6 do 12 godina u pratnji jednog ili dvoje roditelja plaća se 70% od doplate za dodatni ležaj na bazi noćenja sa doručkom.

  Za decu stariju od 12 godina plaća se puna cena aranžmana.

  Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni plaćanja takse, lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana, oslobođeni su plaćanja boravišne takse.

  Saznajte prvi

  Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
  Top