Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Kopaonik – hoteli sa bazenom

Bez obzira da li na Kopaonik idete zimi ili leti, lepo je znati da postoje hoteli sa zatvorenim bazenima koji se mogu koristiti tokom zimskih meseci, kao i leti kad je lošije vreme. Upravo su takvi hoteli Kraljevi čardaci i Milmari.

KraljeviCardaciTekst4

Wellness centar Kraljevih čardaka prostire se na čak 900 m2 i u svom sastavu ima saune, tursko kupatilo, slanu sobu, tepidarijum klupe, float spa kapsulu, sobe za masažu. Ipak, među omiljene sadržaje gostiju spada i zatvoreni bazen, dimenzija 14×6 metara, sa đakuzijem. Tokom leta, gostima je na raspolaganju i otvoreni bazen, dimenzija 10×5 metara.

Cena polupansiona je od 39 evra po osobi, zavisno od perioda godine.

MilmariTekst

U sklopu hotela Milmari nalazi se odličan wellness centar koji od sadržaja ima slanu sobu, tursko kupatilo, finsku saunu, rusku banju i tepidarijume. SPA centar krasi zatvoreni bazen sa đakuzijem i veličanstvenim pogledom.

Cena polupansiona u dvokrevetnoj sobi je od 45 evra, zavisno od termina boravka.

Oba hotela imaju igraonice za decu, a više puta dnevno i organizovani prevoz minibusom do centra Kopaonika i skijališta. Promo ponude tokom zime imaju uključenu i uslugu ski pass-a, a tokom letnje sezone izlete do zanimljivih lokacija na Kopaoniku.

Za sve dodatne informacije o ovih hotelima i rezervaciju smeštaja, pozovite nas na 065/255-22-75.


Share Button

Ostavi komentar

Top