Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Leto na planini: aktivni odmor i SPA centar

Planine postaju sve traženije destinacije za letnji odmor. Niža temperatura, kvalitetni hoteli sa wellness sadržajima i atraktivna ponuda sportskih aktivnosti u prirodi razlozi su zbog kojih su Kopaonik i Stara planina sve posećeniji.

Kopaonik

Bazen hotela Grand na Kopaoniku

Bazen hotela Grand na Kopaoniku

U okviru bogate ponude MK Resort-a mogu se naći vrlo primamljivi promo paketi sa boravkom u hotelu Grand, korišćenjem wellness centra i paketom ulaznica za zabavni park. Paket “Sport i priroda” uključuje po jednu vožnju: bob na šinama, zip-line, tjubing a takođe i panoramsku vožnju žičarom.

Nešto jeftinije koštaće vas boravak u apartmanima Konaci, koji su takođe u okviru MK Resort-a, s tim što su vam na raspolaganju wellness sadržaji hotela Grand.

Paraglajding na Kopaoniku

Paraglajding na Kopaoniku

Za goste Konaka kreirano je nekoliko promo paketa, među kojima izdvajamo “Doživi adrenalin” sa adrenalinskim sadržajem po izboru: paraglajdingom, raftingom ili alpinizmom. Ponuda obuhvata i jednočasovnu vožnju kvadom.

U okviru ponude “Budi u formi” gostima su na raspolaganju jahanje konja, vožnja kvadom, najam bicikala, skvoš, stoni tenis i pešačka tura sa stručnim vodičem Nacionalnog parka Kopaonik.

Stara planina

Hotel Falkensteiner na Staroj planini

Hotel Stara planina

Zahvaljujući hotelu Stara planina, ova planinska lepotica postaje prepoznatljiva destinacija za planinski odmor. U okviru promo paketa pored korišćenja wellness centra sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, gostima su na raspolaganju aktivnosti u prirodi poput pešačkih tura, panoramsko razgledanje i vožnja bicikala.

Za dodatne informacije i rezervaciju smeštaja na Kopaoniku i Staroj planini, pozovite 065/255-22-75.


Share Button

Ostavi komentar

Top