Neradni dani u 2019: Ideje za uzimanje odmora

Neradni dani u 2019: Ideje za uzimanje odmora

Ništa slađe nego kad dočekate slobodne dane nakon napornog rada, zar ne?

Početak januara 2019. bio je zgodan za spajanje neradnih dana. Posebno period od 1. do 8. januara, zbog Nove godine i Božića. Ko je imao više sreće, uspeo je da na to doda još koji dan, pa se na odmoru ostalo praktično dve nedelje, sve do pravoslavne Nove godine.

Šta se dešava sa neradnim danima u februaru, kakva je tu situacija?

Pa, većina đaka ima zimski raspust od 1. do 17. februara. Baš pred kraj tog raspusta su neradni dani zbog Sretenja, 15. i 16. februara 2019. Šta vam je činiti? Stara poslovica kaže „Bolje 7 dana odmora, nego samo 3.“ Šalimo se malo, ali zaista možete spojiti 7 neradnih dana u februaru.

A evo i kako:

Pošto je 15. februar neradni dan, a to je petak, pokušajte da uzmete 4 slobodna dana od ponedeljka 11. do četvrtka 14. februara. Na to kad dodate neradni petak 15. i subotu 16. februar, pa zatim nedelju 17. februar – eto fine neradne nedelje koju možete iskoristiti i da odete par dana na odmor.

Pogledajte povoljne sretenjske wellness pakete za odmor u Srbiji, sigurno ima nečeg što će vam se svideti.

Mart nema neradne dane, ali zato možete zatražiti slobodan dan u petak 8. marta, pa otići na SPA vikend 8-10. marta, za Dan žena.

Da vas podsetimo na to da se možete prijaviti na naš njuzleter i svake nedelje dobijaćete najbolje promo pakete na mejl.

Stižemo do aprila i maja, koji nam ove godine donose toliko dobru ideju za uzimanje odmora da je to neverovatno!

Evo o čemu se radi:

Počev od Velikog petka 26. aprila, pa do vaskršnjeg ponedeljka 29. aprila – su neradni dani. Sledi utorak 30. april kao radni dan, a potom 1. i 2. maj kao neradni dani. Dobra stvar je što nam Praznik rada donosi dva neradna dana, sredu i četvrtak. Pa ako uspete da spojite onaj utorak 30. april i petak 3. maj, hop – eto vama 10 neradnih dana, od 26. aprila do nedelje 5. maja. U sred proleća i nadamo se lepog vremena.

Promo paketa domaćih hotela za period Uskrsa i 1. maja biće na pretek, pa samo ispratite na vreme ponude i nemojte dugo čekati da napravite rezervaciju, jer već sada možemo sa sigurnošću reći da će se smeštaji rasprodati već početkom aprila.

Tokom leta nema državnih praznika i neradnih dana, ali zato u tom periodu većini radnika sleduje godišnji odmor. Pa dođe na isto, maltene. Na vreme rezervišite letovanje, a ako odlučite da odmor provedete u Srbiji – imaćete itekako gde i da odete, a uz letnje promo pakete i povoljno da prođete.

Posle radne jeseni u septembru i oktobru, dolazimo i do kratke pauze sredinom novembra. Naime ponedeljak 11. novembar je neradni dan jer se tada obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Ako ste se do tad umorili od posla, pokušajte da izdejstvujete slobodne dane od 12. do 15. novembra i spojite čak 9 neradnih dana, od 9. do 17. novembra.

Jesenji mini odmor prijaće vam pred zimu i decembar koji nema državne praznike i neradne dane. A onda nam opet stižu Nova godina, Božić i nove ideje za uzimanje odmora.

Put do najboljih promo ponuda vodi i preko našeg njuzletera, na koji se možete prijaviti potpuno besplatno.

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.