Posetioci pišu: Hoteli na Zlatiboru

Posetioci pišu: Hoteli na Zlatiboru

Nakon izveštaja iz vršačkog hotela Villa Breg, nastavljamo obilazak domaćih SPA hotela i prenosimo vam utiske. Naša saradnica Gordana posetila je hotele na Zlatiboru, pa u nastavku pročitajte njene impresije.

Hotel Mir

Hotel Mir na Zlatiboru

Hotel Mir na Zlatiboru

Naziv hotela je potpuno u skladu sa lokacijom na kojoj se nalazi – u miru i tišini. Udaljen 700-800 metara od centra, na višem delu Zlatibora. Luksuzno i savremeno je opremljen, na 3 sprata sa liftom. Hotel Mir poseduje posebni, osvetljeni parking. Interesantan detalj je bašta u staklu, uz mogućnost otvaranja.

Ovaj hotel bih preporučila starijim osobama koje žele mesto na kojem će se baš odmoriti. Jedina mana spa centra hotela Mir je to što u odnosu na ostale hotele nema bazen.

Hotel Mona

Hotel Mona na Zlatiboru

Hotel Mona na Zlatiboru

Po iskustvu iz brojnih hotela koje sam do sada posetila, hotel Mona predstavlja vrh profesionalnosti i predusretljivosti prema gostima. Hotel je po opremljenosti i enterijeru malo stariji ali se fino održava, vidi se da se vrlo dobro vodi računa o svemu.

Zanimljivo je da nijedna soba nema terasu, ali su tu zato drugi detalji koji mnogo znače gostima. Hotel poseduje odličan parking na dva nivoa, ograđen i pokriven. Možete dobiti spojene dvokrevetne sobe sa vratima između, koje su pogodne za porodice sa decom.

Hotel Mona ima predivan restoran sa izlazom na malu baštu koja je veoma lepo uređena, i to ne prema ulici već na drugoj strani, ka šumi. Hrana je izvrsna, bogati švedski sto sa predjelima, salatama, sirevima i više vrsta glavnih jela. Kao dokaz koliko brinu o gostima i svim detaljima je i mogućnost da odaberete rovito ili tvrdo kuvano jaje, što je retkost u drugim hotelima.

Novi wellness centar hotela Mona je prelep. Dodat je mali bazen sa gejzirom, a tu su i saune, slana soba, kapsula zdravlja, masaže…

Klub Satelit

Klub Satelit na Zlatiboru

Klub Satelit na Zlatiboru

Fenomenalan, interesantan, drugačiji od klasičnih hotela, nalik dvorcu sa kulama. Izuzetan utisak je na mene ostavio jedan od VIP apartmana smešten u jednoj od kula. Poseduje dnevni boravak i kuhinjski deo, a spiralnim stepeništem se penjete do spavaće sobe i kupatila. Sve smeštajne jedinice su različite, sa zanimljivim detaljima.

Bazen je smešten u lepom ambijentu, dug je i odličan za plivanje, a tu je i sauna.

Hotel Idila

Hotel Idila na Zlatiboru

Hotel Idila na Zlatiboru

Vrhunski sređen hotel, savremen, na 3 sprata, sa liftom na spoljnom delu tako da se tokom vožnje gleda ka napolje. SPA centar se nalazi pod zemljom, miran je i izuzetno lep. Restoran je odličan i za obroke i za ispijanje kafe tokom dana. Hotel Idila je u odnosu na Monu noviji i manji, pa se upravo to može dopasti gostima koji traže mirnije mesto za odmor.

Putevi do svih ovih hotela su veoma dobri, okolo su živopisni predeli, a ima i dosta odmarališta pored puta ako vam je potrebna pauza tokom vožnje. Same hotele ćete lako pronaći jer ima dovoljno znakova. Hotel Mona se nalazi u samom centru Zlatibora, u blizini su Idila i Satelit, a hotel Mir je tek nešto dalje.

ZlatiborHoteli

Poređenje cena u navedenim hotelima, za dvokrevetnu sobu:

  • Hotel Mir – 8.400 dinara (polupansion)
  • Hotel Mona – 9.800 dinara (noćenje sa doručkom)
  • Klub Satelit – 8.780 dinara (polupansion)
  • Hotel Idila – 10.700 dinara (noćenje sa doručkom)

Za sve dodatne informacije o navedenim hotelima i rezervaciju smeštaja, pozovite nas na 065/255-22-65.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.