Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Skijanje i SPA na Kopaoniku i Staroj planini

Svakog decembra na planinama Srbije organizuje se manifestacija Ski Opening. Za otvaranje zimske sezone na Kopaoniku i Staroj planini na raspolaganju su vam promo ponude hotela Grand, Kraljevi čardaci i Stara planina.

Hotel Grand Kopaonik

Hotel Grand, Kopaonik

Ski Opening na Kopaoniku – Hotel Grand

Na Kopaoniku se Ski Opening organizuje u periodu 3-6. decembar 2015. Za 3 polupansiona u hotelu Grand, sa korišćenjem velikog spa centra i besplatan dvodnevni ski-pas potrebno je izdvojiti oko 200 evra po osobi, zavisno od smeštajne jedinice.

Uz doplatu imaćete na raspolaganju školu skijanja i mogućnost najma opreme za skijanje i snoubord.

Ovde pogledajte više detalja o ponudi hotela Grand za Ski Opening.

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Ski Opening na Kopaoniku – Hotel Kraljevi čardaci

U istom terminu, od 3-6. decembra 2015. na otvaranju zimske sezone na Kopaoniku, odlične uslove nudi i hotel Kraljevi čardaci. Ponuda obuhvata 3 noćenja na bazi polupansiona, neograničeno korišćenje spa centra i besplatan trodnevni ski-pas.

Bez obzira na 5 km udaljenosti od skijališta, do njega se brzo stiže sopstvenim, ili organizovanim prevozom. Cena za trodnevni boravak iznosi 135 evra po osobi.

Ovde pogledajte više detalja o ponudi hotela Kraljevi čardaci za Ski Opening.

Falkensteiner Stara planina

Stara planina

Ski Opening na Staroj planini – Hotel Stara planina

Nedelju dana nakon Kopaonika, i na Staroj planini sledi otvaranje zimske sezone. U terminu od 10-13. decembra 2015, za 3 puna pansiona, korišćenje spa centra, besplatan dvodnevni ski-pas i korišćenje dečje igraonice potrebno je izdvojiti 120 evra po osobi.

Gostima je na raspolaganju i podzemna garaža, mogućnost odlaganja ski opreme u skijašnici, a takođe i kasna odjava iz hotela.

Ovde pogledajte više detalja o ponudi hotela Stara planina za Ski Opening.

Pored navedenih paketa za otvaranje zimske sezone, pogledajte i ostale promo ponude za zimu 2015. Za sve informacije i rezervacije pozovite 065/255-22-75.


Share Button

Ostavi komentar

Top