Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Skijanje i wellness – najbolje domaće destinacije

Među sve popularnijim turističkim destinacijama u Srbiji ubrajaju se planine, posebno Kopaonik, kao najveći domaći ski centar. Na ovoj planini će skijaše dočekati nova šestosedna žičara na lokacijama Krčmar i Gvozdac, što će upotpuniti i inače veoma dobru ponudu.

SkiKraljeviCardaci

Hotel Kraljevi čardaci

Domaći planinski hoteli imaju i sve više gostiju iz regiona, a ove zime ljubitelji skijanja moći će da kupe višednevni ski pas sa popustima, u okviru raznih promo paketa. Veliko interesovanje vlada za šestodnevni ski pas koji košta manje od 100 evra, pa je samim tim među najjeftinijima u regionu.

Kombinacija skijanja i uživanja u spa centru predstavlja vrhunski aktivni odmor za koji vlada veliko interesovanje. Primera radi, u hotelu Kraljevi čardaci, cene se kreću od oko 4.500 do 5.000 dinara za polupansion koji uključuje i korišćenje wellness centra, a u okviru nekih paketa moguće je dobiti i gratis ski pas. Gosti imaju obezbeđen i besplatan prevoz od hotela do skijališta, više puta u toku dana.

Hotel Lavina

Hotel Lavina

Od ski centara u regionu, ističe se i planina Jahorina u Bosni i Hercegovini, poznata olimpijska destinacija. U hotelu Lavina smeštenom između dve skijaške staze, cena polupansiona sa korišćenjem spa centra iznosi od 45 do 70 evra, zavisno od termina boravka.

Obe navedene destinacije su izvanredne za skijanje, a bogata wellness ponuda će samo upotpuniti doživljaj. Za sve informacije o zimskim spa aranžmanima na planini i rezervaciju smeštaja, kontaktirajte nas putem telefona 065/255-22-75.


Share Button

Ostavi komentar

Top