WellFit 2011 – sajam wellnessa, fitnesa i zdravog života

U periodu od 16. do 18. septembra, po prvi put će se u Beogradu održati specijalizovani wellness fitness sajam koji promoviše sport i zdrav način života. Kompletan događaj će se odigrati u BelExpo centru na Novom Beogradu.

Popualarnost fitnessa kod nas je nešto starija od wellnessa, koji tek u poslednjih par godina dobija na značaju, ali zajedno čine celinu koja predstavlja zdrav život. Sajam WellFit 2011 je prva prilika da se na jednom mestu okupe svi zainteresovani fintess, wellness i spa centri sa teritorije Srbije.

Sajam WellFit 2011 će i zvanično biti otvoren 16. septembra. I dok je prvi dan rezervisan za poslovne kontakte, 17. i 18. septembar će biti otvoreni za sve posetioce.

Sajam nije zamišljem samo kao izložbeni prostor, već će biti prilike i za razmenu znanja, čak i za vežbanje. Tako će posetioci moći da se oprobaju u Zumbatonu, CrossFitu, Spinningu, Zumba fitness dance, Fitnes joga, Mix pilates i drugim fitness tehnikama.

Biće zanimljivo videti da li će organizatori odoleti ponudama suseda iz Hrvatske i Slovenije, koji naravno nisu sa naše teritorije, ali itekako pretenduju na naše turiste.

Sajam u određenoj meri sličan ovom vezan je za kozmetičke salone, ali vlasnici wellness i fitness centara i pored ponuda nikada nisu videli svoju ciljnu grupu na tom događaju. Iz tog razloga je ovaj sajam daleko značajniji upravo za našu ciljnu grupu, ljudi koji se bave wellnessom i fitnesom.

Pogledajte i zvanični sajt WellFit 2011  – www.wellfit2011.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.