Emrović Raj - Novopazarska Banja

Promo ponude SPA hotela u Srbiji

Akcije i promocije na jednom mestu

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.

Emrović Raj

U prelepom ambijentu i prirodnom okruženju u kome izvire lekovita voda izuzetne zdravstvene i lečilišne vrednosti, smešten je novi hotel sa 4* Emrović Raj, kao i  prelep restoran na 3 nivoa, sa baštom oko čitavog objekta.

Hotel u svom sastavu ima recepcijski deo, lobby sa barom, lift, parking, wellness (4 bazena sa banjskom vodom površine 17 m2, parno kupatilo, turski hamam, sobu za masažu), teretanu opremljenu najsavremenijim spravama za vežbanje, konferencijsku salu kapaciteta do 200 mesta (bioskopska postava) sa pratećom opremom (projektor, projektno platno, ozvučenje i flip chart).

Smeštajni kapaciteti sadrže 41 sobu, 6 apartmana i 6 bungalova, gde apartmani i bungalovi poseduju bazen sa banjskom vodom u okviru smeštaja, u produžetku kupatila.

Wellness & SPA hotela Emrović Raj se sastoji od 4 bazena površine 17m2 koji su ispunjeni lekovitom banjskom vodom, pogodnom za lečenje raznih bolesti, a opet i vrlo prijatnom za sve ljude bez ikakvih zdravstvenih problema. Pored bazena, tu je i pravi turski hamam, odrađen po svim svetskim standardima. Parno kupatilo, tuševi, relaks deo, teretana i soba za masažu samo dopunjuju ponudu ovog wellness & spa centra.

Banja ima 14 termomineralnih izvora, a njihove temperature se kreću od 15 do 50’C, što ih svrstava u hipertermalne vode. Ona je ujedno banjsko i klimatsko lečilište, takozvana „oaza zdravlja”.

Novopazarska Banja se smatra glavnim centrom za lečenje distrofičara u našoj zemlji. Takođe, pogodna je i za lečenje: neuromišićnih bolesti, stanja posle moždanog udara, kožnih bolesti, raznih oblika reumatizma, problema sa kičmom, sportskih povreda, ženskih ginekoloških bolesti, stanja nakon preloma kostiju i nakon hirurških intervencija, neuroloških oboljenja.

Vidi više

Cenovnik

CENOVNIK

Cenovnik za 2020. godinu:

  • Double Standard soba: 50 eur (dvokrevetna) / 31 eur (jednokrevetna)
  • Twin Standard soba: 50 eur (dvokrevetna) / 31 eur (jednokrevetna)
  • Superior soba: 55 eur (dvokrevetna) / 55 eur (jednokrevetna)
  • Apartman sa bazenom: 93 eur (najam apartmana, max 4 osobe)
  • Duplex apartman (brvnara): 93 eur (najam apartmana, max 4 osobe)

 

Cena obuhvata noćenje sa doručkom.

Doplata za polupansion iznosi 7 eur po osobi, dnevno.

Tipovi soba

Dvokrevetna soba sa bračnim krevetom

Dvokrevetna soba zasebnim ležajevima

Dvokrevetna superior soba

Apartman – prizemlje

Dupleks apartman – Suite

Usluge i sadržaj