Hotel Grey - Kopaonik

Promo ponude SPA hotela u Srbiji

Akcije i promocije na jednom mestu

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.

Hotel Grey

Grey hotel se nalazi u podnožju staze Karaman greben, u epicentru dešavanja, nadomak nekoliko bitnih punktova na Kopaoniku.

Prefinjeni dizajn, personalizovana usluga, udoban i komforan smeštaj i bogata ponuda pratećih sadržaja zaštitni su znak hotela Grey.

Ljubitelji zimskih sportova imaju sve pogodnosti skijaškog centra, koji je doslovno na korak od hotela. Tokom godine Grey hotel postaje odlična polazna tačka za pešačke ture do Pančićevog vrha i drugih zanimljivih staza koje presecaju Kopaonik.

Hotel Grey raspolaže sa 17 soba i apartmana, opremljenih vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom, bežičnim internetom i kablovskom televizijom.

Restoran hotela Grey se prostire na dva nivoa, sa kaminom i velikim barom. Osnovu jelovnika čine lokalno gajene namirnice, prezentovane sa savremen način. Uz bogatu vinsku kartu i savet naših somelijera, ugođaj će biti potpun.

Padina na Kopaoniku sa najviše sunčanih sata ima i terasu od 400 kvadrata, sa spoljnim šankom i prelepim pogledom.

Grey Spa centar nalazi se na 2. spratu, a gostima nudi uživanje u bazenu, sauni, parnom kupatilu, sobama sa masažu i teretani. Holistički terapeuti uputiće vas u poseban svet personalizovanih tretmana, kreiranih na osnovu italijanske licencirane metodologije Beauty Imagini. Zahvaljujući specifičnoj mešavini baznih i esencijalnih ulja sa česticama srebra i zlata, vaš organizam biće brzo detoksikovan i podmlađen. Uz okrepljujući planinski vazduh na 1700 metara iznad nivoa mora, kvalitetan odmor je garantovan.

Gostima su na raspolaganju i skijašnica, ski servis, škola skijanja i garaža sa parking mestom za svaku sobu.

Cenovnik

Hotel Grey radi samo tokom zimske sezone, od 1. decembra 2019. godine.

Tipovi soba

Dvokrevetna soba

Deluks suite

Premium apartman

Predsednički suite

Usluge i sadržaj