Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Hotel Milmari - Kopaonik

***
Noćenje sa doručkom: 3.600 dinara / po OSOBI
Zatražite najpovoljniju ponudu ovog hotela, bez provizije.
 • Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor, uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.
  Hotel Milmari - Kopaonik

  Share Button

  Milmari Resort (Hotel Milmari) je potpuno nov hotelsko-turistički kompleks na obroncima Kopaonika, lociran u Vikend naselju, na regionalnom putu Kopaonik-Raška.

  Ovaj luksuzno uređen komplex trenutno je kategorisan sa 3*, a ono čime Milmari Resort pleni jesu moderno i funkcionalno opremljene smeštajne jedinice sa posebnim naglaskom na tople tonove boja koji su prisutni u enterijeru što gostu pruža doživljaj porodične atmosfere.

  Hotel Milmari Resort *** raspolaže sa smeštajnim jedinicama različitih struktura (sobe, studiji, apartmani i predsednički apartmani). Trenutno u izgradnji je još jedan kompleks smeštajnih jedinica koji će uskoro biti u upotrebi.

  Pored izuzetno udobnih soba, gostima su na raspolaganju svi sadržaji Wellness centra. Stručno i uvek ljubazno osoblje će se potruditi da kroz korisne savete o upotrebi sadržaja wellness-a, različite vrste masaža, učini Vaš boravak nezaboravnim iskustvom.

  U sklopu hotela se nalazi prelepi wellness centar koji u svom sadržaju ima slanu pećinu, tursko kupatilo, finsku saunu, rusku banju i tepidarijume. Takođe u wellnessu se nalazi zatvoreni bazen sa đakuzijem. Pogled sa bazena je veličanstven i pruža Vam nezaboravno opuštanje i odmor.

  A nakon relaksacije uvek ste dobrodošli u jedan od restorana gde ćete imati prilike da uživate u specijalitetima kako domaće tako i internacionalne kuhinje.

  Milmari Resort misli i o svojim najdražim gostima. U okviru kompleksa postoji i igraonica za decu sa svim potrebnim rekvizitima u kojima će deca uzivati.

  U toku sezone hotel je svojim gostima obezbedio besplatan prevoz ski busevima koji ih voze nekoliko puta dnevno do centra i nazad. Svi gosti imaju na raspolaganju parking prostor kao i besplatan wi-fi internet u celom objektu.

  Milmari Resort svojim posetiocima omogućio besplatnu skijašnicu i popust za rentiranje ski opreme. Za one koji vole ekstremne sportove, tu je iznajmljivanje kvada, a gosti koji žele da se upoznaju sa kulturom i okolinom imaju u ponudi izlete do obližnjih manastira i prirodnih atrakcija.

  Posebna pogodnost za poslovne ljude je Kongresni centar Milmari Resort koji se sastoji od nekoliko kongresnih sala. Kongresna sala raspolaže kapacitetom od 20 do 150 mesta i opremljena je savremenim audio-vizuelnim uređajima (Projektor, Flipchart, Projektno platno, Mikrofon, Laptop, Oprema za prevođenje, TV (Plazma/LCD), DVD player, Fax, Video kamera, Audio-vizuelna oprema, klima…

  Sala pruza mogućnost organizovanja u više oblika, pa samim tim pruža se mogućnost da na visoko profesionalan način organizuje sve vrste skupova poput konferencija, seminara, sastanaka, promocija radionica i drugih polsovnih događaja.

  Adresa: Vikend naselje, Kopaonik

  Cenovnik za leto 2018: 

   

  Noćenje sa doručkom:

  • Standard soba: 30 eur
  • Komfort soba: 36 eur (max 2 osobe), 30 eur (max 3 osobe)
  • Apartman: 42 eur (max 2 osobe), 36 eur (max 3 osobe), 30 eur (max 4 osobe)
  • President apartman: 50 eur

   

  Polupansion:

  • Standard soba: 35 eur
  • Komfort soba: 42 eur (max 2 osobe), 35 eur (max 3 osobe)
  • Apartman: 50 eur (max 2 osobe), 42 eur (max 3 osobe), 35 eur (max 4 osobe)
  • President apartman: 55 eur

  Uslov za potvrdu rezervacije je uplata 30% ukupne vrednosti aranžmana.

  U slučaju otkazivanja rezervacije i nepojavljivanja gosta hotel zadržava pravo da uplaćeni avans zadrži.

  • U cenu aranžmana nije uključena boravišna taksa od 100 din po osobi i danu za odrasle, odnosno 50 din za decu od 7-15 godina
  • U cenu aranžmana nije uključeno osiguranje koje iznosi 20 din po osobi i danu

  Saznajte prvi

  Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
  Top