Hotel Milmari - Kopaonik

Promo ponude SPA hotela u Srbiji

Akcije i promocije na jednom mestu

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.

Hotel Milmari

Milmari Resort (Hotel Milmari) je potpuno nov hotelsko-turistički kompleks na obroncima Kopaonika, lociran u Vikend naselju, na regionalnom putu Kopaonik-Raška.

Ovaj luksuzno uređen komplex trenutno je kategorisan sa 3*, a ono čime Milmari Resort pleni jesu moderno i funkcionalno opremljene smeštajne jedinice sa posebnim naglaskom na tople tonove boja koji su prisutni u enterijeru što gostu pruža doživljaj porodične atmosfere.

Hotel Milmari Resort *** raspolaže sa smeštajnim jedinicama različitih struktura (sobe, studiji, apartmani i predsednički apartmani). Trenutno u izgradnji je još jedan kompleks smeštajnih jedinica koji će uskoro biti u upotrebi.

Pored izuzetno udobnih soba, gostima su na raspolaganju svi sadržaji Wellness centra. Stručno i uvek ljubazno osoblje će se potruditi da kroz korisne savete o upotrebi sadržaja wellness-a, različite vrste masaža, učini Vaš boravak nezaboravnim iskustvom.

U sklopu hotela se nalazi prelepi wellness centar koji u svom sadržaju ima slanu pećinu, tursko kupatilo, finsku saunu, rusku banju i tepidarijume. Takođe u wellnessu se nalazi zatvoreni bazen sa đakuzijem. Pogled sa bazena je veličanstven i pruža Vam nezaboravno opuštanje i odmor.

A nakon relaksacije uvek ste dobrodošli u jedan od restorana gde ćete imati prilike da uživate u specijalitetima kako domaće tako i internacionalne kuhinje.

Milmari Resort misli i o svojim najdražim gostima. U okviru kompleksa postoji i igraonica za decu sa svim potrebnim rekvizitima u kojima će deca uzivati.

U toku sezone hotel je svojim gostima obezbedio besplatan prevoz ski busevima koji ih voze nekoliko puta dnevno do centra i nazad. Svi gosti imaju na raspolaganju parking prostor kao i besplatan wi-fi internet u celom objektu.

Milmari Resort svojim posetiocima omogućio besplatnu skijašnicu i popust za rentiranje ski opreme. Za one koji vole ekstremne sportove, tu je iznajmljivanje kvada, a gosti koji žele da se upoznaju sa kulturom i okolinom imaju u ponudi izlete do obližnjih manastira i prirodnih atrakcija.

Posebna pogodnost za poslovne ljude je Kongresni centar Milmari Resort koji se sastoji od nekoliko kongresnih sala. Kongresna sala raspolaže kapacitetom od 20 do 150 mesta i opremljena je savremenim audio-vizuelnim uređajima (Projektor, Flipchart, Projektno platno, Mikrofon, Laptop, Oprema za prevođenje, TV (Plazma/LCD), DVD player, Fax, Video kamera, Audio-vizuelna oprema, klima…

Sala pruza mogućnost organizovanja u više oblika, pa samim tim pruža se mogućnost da na visoko profesionalan način organizuje sve vrste skupova poput konferencija, seminara, sastanaka, promocija radionica i drugih polsovnih događaja.

Cenovnik

Usluge i sadržaj