Hotel Nais - Niš

Hotel Nais - NišOdaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštajaO hotelu

Hotel Nais je potpuno renoviran, a nalazi se pored autoputa Beograd – Niš (E-75), nedaleko od petlje Niš, na mestu gde se odvajaju auto-put za Sofiju i Skoplje. Hotelu možete pristupiti iz oba smera auto-puta. Hotel Nais je udaljen samo 7 km od centra Niša, a 5 km od aerodroma „Konstantin Veliki“.

Pored toga što je hotel Nais odličan izbor za konferencije, kompleks raspolaže i smeštajem, restoranom, spa centrom, barom i igraonicom za decu.

Standard sobe su opremljene francuskim ili odvojenim ležajevima, mini barom, televizijom, wi-fi internetom, klimom i kupatilom sa tušem. Comfort sobe imaju i terasu i garderober, a porodične sobe imaju zapravo dve prostorije koje su međusobno povezane vratima.

U restoranu hotela Nais očekuje vas tradiconalna domaća kuhinja, upotpunjena internacionalnim specijalitetima. Restoran je kapaciteta 250 osoba, a spoljašnji kapacitet u vidu terase je 200 mesta i to sa prelepim pogledom na Suvu planinu.

Hotel Nais ima SPA centar sa bazenom, đakuzijem, tepidarijum klupama, parnim kupatilom i saunama. Tu su i hidromasažna kada i slana soba, a po želji možete koristiti i masaže.

Odaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštaja

Adresa

Auto-put Niš - Beograd (E-75)