Hotel Zen - Niš

Hotel Zen - NišOdaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštajaO hotelu

Zen je luksuzni garni hotel u Nišu, sa 12 komfornih soba. Hotel ima otvoreni bazen sa terasom na krovu, wellness i fitness centar, lobi bar i besplatan parking sa video nadzorom.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, ukupnog smeštajnog kapaciteta od 32 ležaja. Gosti mogu birati dvokrevetne i trokrevetne sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajevima, kao i između pušačkih i nepušačkih soba i soba sa balkonom. Sve sobe su klimatizovane. Opremljene su radnim stolom, garniturom za sedenje, sefom i mini barom, zatim LCD TV-om, telefonom, fenom, bade mantilima itd.

Wellness centar hotela Zen nudi gostima uživanje u đakuziju. Sauna se može koristiti uz doplatu od 10 eur, a možete doplatiti i termin za masažu. Svakog dana od 7h do 22h u okviru hotela Zen radi i fitness centar.

Tokom letnje sezone, na krovu hotela gosti mogu koristiti otvoreni bazen. Ulaz je za goste hotela besplatan, a bazen ima i bar koji radi od 10h do 22h.

Odaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštaja

Adresa

Gornjomatejevačka 116

U cenu su uračunati PDV, doručak i boravišna taksa.

Prijava u hotel je od 14h, a odjava iz hotela do 12h.

Plaćanje može biti gotovinski, preko računa firme ili kreditnom karticom.

Hotel zadržava pravo da rezervacije koje nisu garantovane otkaže, ako gost ne dođe u hotel do 18h. Ukoliko gost ne otkaže rezervaciju i ne dođe, hotel zadržava pravo da prvu noć naplati.

Doručak je na bazi švedskog stola. Sala za doručak je otvorena svakog dana od 7h do 11h.

 

Uslovi boravka za decu:

  • Deca uzrasta do 2 godine mogu besplatno da koriste krevetac.
  • Deca 3-6 godina mogu besplatno da koriste dodatni krevet.
  • Deca starija od 7 godina i dodatne odrasle osobe mogu da koriste dodatni krevet uz doplatu od 10 eur po osobi, po noćenju.

Dozvoljeno je dovođenje kućnih ljubimaca, bez doplate.