Vila Barović - Zlatibor

Promo ponude SPA hotela u Srbiji

Akcije i promocije na jednom mestu

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.

Vila Barović

Vila Barović nalazi se na jednoj od najlepših srpskih planina – Zlatiboru.

Smeštena je nadomak centra i jezera, a opet mirno ušuškana u planinski ambijent. Ova vrhunski opremljena vila otvorena je tokom cele godine, trudeći se da svojim gostima pruži istančanu rafiniranost, i za naše uslove, nesvakidašnji komfor.

Svim gostima su na raspolaganju bazen sa pokretnim staklenim krovom, SPA Centar, caffe bar unutar Vile, besplatan wireless internet u celom objektu, video nadzor parkinga i kompletnog objekta, dečije igralište itd.

Spa Centar Vile Barović vam u oazi mira nudi saunu, parno kupatilo, jaccuzi bazen i masažu.

Vlažna klima parnog kupatila pomoći će vam da se opustite i oslobodite svakodnevnog stresa. Temperatura unutar kupatila je u rasponu od 350C do 450C dok je vlažnost vazduha blizu 100%.

Opustite se u Sauni izrađenoj od afričkog drveta dok vas obavija vreo vazduh koji će očistiti telo od toksina i izbaciti ih vani preko kože i na taj način očistiti kožu i ojačati vaš imuni sistem. Temperatura u sauni se kreće od 750C do 950C, dok je vlažnost vazduha minimalna.

Sa svojih 27 hidro i aero mlaznica, Jaccuzi bazen će izmasirati i opustiti svaki mišić na vašem telu. Poseban osećaj masaže pružaju rotirajuće hidro mlaznice, koje rotirajućim vodenim mlazom daju osećaj pokretne masaže po vašim leđima i drugim delovima tela. Konstantna temperatura vode u hidromasažnom bazenu je 350C.

Naši iskusni maseri vam nude: Relax masažu celog tela, parcijalnu masažu, anticelulit masažu, limfnu drenažu stopala i nogu, refleksnu terapiju stopala (masaža stopala).

Bazen veličine 12 x 6 metara, na raspolaganju je svim gostima vile. Oko bazena se nalaze ležaljke i garniture za odmor i sunčanje. Sam bazen projektovan je tako da ima pokretni providni krov koji omogućava kupanje i kad baš nije sezona kupanja kao i ono što je najbitnije, pokretni krov omogućava veće zagrevanje bazena putem sunčeve toplote i sprečava hlađenje vode tokom svežijih noći, tako da će gostima biti dostupno kupanje i kada je spoljna temperatura u padu, ili pak kada pada kiša ili su oblačni dani.

Hemijski kvalitet vode je regulisan digitalnom mini laboratorijom gde kompjuter konstantno  proverava kvalitet vode i sam dozira sredstva za očuvanje optimalnog hemijskog kvaliteta vode, tj. onog najboljeg po vaše zdravlje!

Gostima su na raspolaganju i dečje igralište, kafe bar sa terasom, besplatan parking, internet i potpuno opremljena kuhinja.

Vidi više

Cenovnik

Usluge i sadržaj