Villa Opera - Vrnjačka Banja

Promo ponude SPA hotela u Srbiji

Akcije i promocije na jednom mestu

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.

Villa Opera

Villa Opera se nalazi u elitnom delu Vrnjačke Banje i raspolaže sa 4 različita tipa apartmana i ukupno broji 33 smeštajne jedinice. Svaki od apartmana je opremljen modernim luksuznim nameštajem, a osim toga sadrži još i prostranu terasu sa panoramskim pogledom, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj, kablovsku televiziju i u današnje vreme naizostavnu internet konekciju.

Bilo da planirate porodični odmor, poslovni sastanak, prijateljska ili pak romantična vikend druženja, vila ce pruziti gostima maksimalnu udobnost.

Apartmani Ville Opera opremljeni su svim neophodnim uređajima i sadržajima, između ostalih, i klima uređajem, TV uređajem, podnim grejanjem, kozmetikom, a goste očekuju i fen za kosu i set peškira.

Villa Opera se nalazi na samo minut hoda od banjskog parka, Promenade, izvora tople vode i čuvenog banjskog kupatila. U blizini su i sve gradske ustanove i centri za rehabilitaciju. Villa Opera je pet friendly hotel i moguć je boravak ljubimaca težine do 7 kilograma.

SPA centar

SPA centar Ville Opera je moderno opremljen i gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, tepidarijumi, slana soba, parno kupatilo, finska sauna, unutrašnji bazen sa đakuzijem, kao i brojne masaže i tretmani. U okviru Ville Opera gostima je na raspolaganju i teretana.

Vidi više

 

Cenovnik

Cenovnik

  • Studio apartman (bračni krevet i kuhinja, 20m2) – 6.490 dinara (do 2 osobe)
  • Studio apartman (bračni krevet i kuhinja sa trpezarijom, 36m2) – 8.024 dinara (do 2 osobe)
  • Standard apartman (dnevna i spavaća soba) – 10.974 dinara (2+2 osobe – pomoćni ležaj)
  • Superior apartman (dnevna soba i 2 spavaće sobe) – 14.750 (4+2 osobe – pomoćni ležaj)

Cene su izražene za najam apartmana. Doručak je uključen u cenu. U cenu je uključeno korišćenje spa centra u trajanju od 2 sata dnevno.

Za potvrdu rezervacije potrebna uplata avansa u iznosu od 30%. Otkazni rok je 48 sati pre planiranog dolaska. U slučaju otkaza u roku kraćem od 48 sati, uplaćeni avans se ne refundira. U slučaju skraćenja boravka, zadržava se 20% vrednosti nerealizovanog dela aranžmana.

Cena uključuje:

  • Doručak
  • Korišćenje SPA centra u trajanju od 2h dnevno
  • Parking sa video nadzorom
  • Bioskop
  • Krevetac za bebe na zahtev gosta
  • Wifi

Boravišna taksa se doplaćuje 120 dinara po danu. Deca od 7 do 15 godina plaćaju 50% ukupne cene, 60 dinara.

Osiguranje iznosi 20 dinara po danu.

Pogledaj kompletan cenovnik

Usluge i sadržaj