Villa Opera - Vrnjačka Banja

Villa Opera - Vrnjačka BanjaOdaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštajaO hotelu

Villa Opera se nalazi u elitnom delu Vrnjačke Banje i raspolaže sa 4 različita tipa apartmana i ukupno broji 33 smeštajne jedinice. Svaki od apartmana je opremljen modernim luksuznim nameštajem, a osim toga sadrži još i prostranu terasu sa panoramskim pogledom, kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj, kablovsku televiziju i u današnje vreme naizostavnu internet konekciju.

Bilo da planirate porodični odmor, poslovni sastanak, prijateljska ili pak romantična vikend druženja, vila ce pruziti gostima maksimalnu udobnost.

Apartmani Ville Opera opremljeni su svim neophodnim uređajima i sadržajima, između ostalih, i klima uređajem, TV uređajem, podnim grejanjem, kozmetikom, a goste očekuju i fen za kosu i set peškira.

Villa Opera se nalazi na samo minut hoda od banjskog parka, Promenade, izvora tople vode i čuvenog banjskog kupatila. U blizini su i sve gradske ustanove i centri za rehabilitaciju. Villa Opera je pet friendly hotel i moguć je boravak ljubimaca težine do 7 kilograma.

SPA centar

SPA centar Ville Opera je moderno opremljen i gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, tepidarijumi, slana soba, parno kupatilo, finska sauna, unutrašnji bazen sa đakuzijem, kao i brojne masaže i tretmani. U okviru Ville Opera gostima je na raspolaganju i teretana.

Vidi više

 

Odaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštaja

Adresa

Paje Pavlovića 10

SPA centar

Radno vreme SPA centra: od 8:00 do 21:00
Korišćenje SPA centra uključeno u cenu boravka.

  • Topla veza sa hotelom: Da
  • Broj bazena: 2
  • Dimenzije bazena: 6 x 3 m
  • Temperatura bazena: 30-32 stepena
  • Posebne papuče samo za SPA centar: Da
  • Podno grejanje u SPA centru: Da
  • Mogućnost više ulazaka u SPA centar: Da
  • Opcija privatnog termina: Da
  • Korišćenje SPA centra na dan odlaska: Da

 

Osnovne informacije

Vreme dolaska: od 14 časova
Vreme odlaska: do 11 časova

Doručak: 09:00 – 11:00

Bade mantil i papuče u sobi: Da
Doručak u sobi: Da
Kuvalo ili aparat za kafu u sobi: Da
Hotel prilagođen osobama sa invaliditetom: Da
Pet friendly hotel: Da (do 7kg, samo psi)
Iznajmljivanje bicikala: Da
Iznajmljivanje kvadova: Da