Vip Casa Club - Zlatibor

Noćenje bez doručka: 4.305 dinara / po OSOBI

O hotelu

Kompleks Vip Casa Club nalazi se na Zlatiboru, a sastoji se od 4 moderno opremljene vile. To su vila Jela, Pahulja, Vina, Iskra i Harizma.

Očekuje vas hotelska usluga, sa bogatim pratećim sadržajem. U Vip Casa Club apartmanima svakog trećeg dana dobićete čiste peškire, svakog šestog dana čistu posteljinu a uvek su vam na raspolaganju room service i poručivanje hrane ili pića iz našeg restorana.

Gostima je na raspolaganju SPA centar, sa plivačkim bazenom, dužine 20 metara i dubinom od 1,5 m. Tu se nalaze i bar sa osveženjem, potom sauna sa zidom od himalajske soli, finska suva sauna, parno kupatilo, tri sobe za masažu i dva đakuzija. U spa centru dobićete privatni ormarić sa peškirom, bade mantilom, papučama i fenom.

Možete koristiti i teretanu, opremljenu savremenim spravama za vežbanje. Svaki posetilac dobija ormarić sa ključem i svlačionicu sa kupatilom, kao i mogućnost da u bilo kom trenutku treninga zatraži osveženje.

Restoran Casa de Vinos je restoran-vinarija, sa pansionskim i A la carte obrocima. Trpeza obiluje raznovrsnim namirnicama za različite režime ishrane, kao i autentičnim zlatiborskim specijalitetima.

U prijatnom ambijentu restorana Casa de Vinos tokom cele godine traje vinski festival, koji okuplja 12 vinarija i 12 svetskih kuhinja. Hranu možete birati sa dva menija: Vip Casa ili Kameleon. Vip Casa meni obuhvata više od 30 jela, tradicionalne kuhinje i savremenih internacionalnih recepata. Kameleon meni svakog meseca donosi boje druge nacionalne kuhinje, od Japana, Indije i Bliskog Istoka, do francuske, turske i španske kuhinje.

Vidi više

Adresa

Drinske divizije 65

CENOVNIK

Cene smeštaja u vilama Jela, Vina i Harizma:

 • Standard – studio: 8.610 din.
 • Premium – jedna spavaća soba: 9.800 din.
 • Lux apartman – dve spavaće sobe: 11.000 din.
 • Vip apartman – dupleks: 12.300 din

Cene smeštaja u vilama Pahulja, Iskra i Harizma:

 • Standard – studio: 8.610 din.
 • Premium – jedna spavaća soba: 9.200 din.
 • Premium dupleks – jedna spavaća soba: 11.000 din.
 • Lux apartman – dve spavaće sobe: 10.500 din.
 • Vip apartman – dupleks: 11.600 din

Cene su izražene u dinarima, po apartmanu po noćenju, i važe u periodu od 2. januara do 20. decembra 2020. godine.

Prijava gostiju (check-in) od 14:00 do 21:30h.

Odjava gostiju (check-out) do 11:00h.

 

SPA centar

Gosti imaju 30% popusta za korišćenje SPA centra, pa je cena 900 din. po osobi, po terminu. Deca uzrasta 7-12 godina plaćaju 500 din, a za decu do 7 godina je besplatno. Termin je u trajanju od 3h, a neophodna je rezervacija termina na recepciji hotela.

 

Uslovi boravka i doplate

Što se tiče korišćenja spa centra svi naši gosti imaju 30% popusta na redovnu cenu, tako da je cena sa popustom 900,00rsd po osobi po terminu za odrasle, za decu 7-12 godina 500,00rsd po osobi po terminu a za decu do 7 godina je besplatno.

Termin za korišćenje je 2h a na raspolaganju su bazen sa dva đakuzija, dve saune i parno kupatilo. Termini se koriste u dogovoru sa recepcijom Spa centra, neophodna i obavezna rezervacija.

Doplata za pansionski doručak je 700,00rsd po osobi po danu za odrasle, a za dece 4-12 godina je 350,00rsd. Doplata za pansionsku večeru je 1.200,00 rsd po osobi po danu za odrasle a za decu 4-12 godina 600,00 rsd po osobi po danu. Za decu do 4 godine doručak i večera su besplatni.

Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen uz poseban zahtev prilikom pravljenja rezervacije, s obzirom da posedujemo ograničen broj pet friendly apartmana. Dozvoljeni su kućni ljubimci težine maksimalno do 8kg i naknada za tu uslugu iznosi 2.400,00 rsd za ceo boravak po kućnom ljubimcu.

Vidi više

Uslovi plaćanja

Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti avans od 50% celokupnog iznosa na koji glasi profaktura. U suprotnom rezervacija će biti automatski otkazana.

Ostatak iznosa možete platiti na dan dolaska gotovinom ili platnim karticama: Visa, Master, Maestro, Dina Card, American Express. Uplatu avansa iz inostranstva vršite na devizni račun hotela, pri čemu bankarski troškovi idu na račun uplatioca.

Vidi više

Boravišna taksa

 • Boravišna taksa za odrasle iznosi 120,00 rsd po osobi po danu,
 • Boravišna taksa za decu od 7 do 15 godina iznosi 60,00 rsd po osobi po danu,
 • Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Vidi više

Dnevni odmor možete koristiti u periodu od 12:00 – 18:00h a iznosi 50% od cene tipa apartmana koji ste rezervisali.

Politika otkaza

 • KLIJENT zadržava pravo da otkaže rezervaciju bez naplate penala do 15 dana pre dolaska gosta. Za otkazivanje rezervacije u periodu od 15 do 5 dana pre datuma dolaska gosta, naplaćuje se iznos u visini avansa za svaku kasno otkazanu rezervaciju.
 • U slučaju otkazivanja rezervacije 5 dana pre početka korišćenja usluge, Vip Casa zadržava pravo naplate na ime naknade štete i to:
  • cenu rezervisane usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili pansion) za tri dana korišćenja ukoliko je gost rezervisao usluge u trajanju od četiri dana ili više dana;
  • cenu rezervisane usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili pansion) za jedan dan korišćenja ukoliko je gost rezervisao usluge u trajanju do tri dana.
  • U slučaju nedolaska gosta u rezervisan apartman/apartmane, Vip Casa zadržava pravo naplate na ime naknade štete i to:
  • Cenu rezervisane usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili pansion) za tri dana korišćenja ukoliko je gost rezervisao boravak od četiri dana ili više dana;
  • Cenu rezervisane usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili pansion) za jedan dan korišćenja ukoliko je gost rezervisao boravak do tri dana.

U slučaju skraćenja boravka i najavom istog u roku kraćem od 7 dana, Vip Casa zadržava pravo naplate na ime naknade štete i to cenu rezervisane usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion ili pansion).

 

Ugovorne strane su saglasne da KLIJENT može otkazati najavljene i potvrđene grupe od strane korisnika usluga pod sledećim uslovima:

 • Bez nadoknade štete, ako KLIJENT otkaže grupu minimum 4 nedelje ranije,
 • Ukoliko se otkaže grupa u periodu kraćem od četiri, a dužem od dve nedelje pre početka korišćenja usluga, VIP CASA ima pravo da naplati KLIJENTU na ime naknade štete 10% od vrednosti ugovorenog posla,
 • Za otkazivanje grupe u periodu kraćem od 14 dana a dužem od 7 dana pre početka korišćenja usluga, VIP CASA zadržava pravo da KLIJENTU naplati na ime naknade štete 40% od vrednosti ugovorenog posla,
 • Za otkazivanje grupe u periodu kraćem od 7 dana a dužem od 24 sata pre početka korišćenja usluga, VIP CASA zadržava pravo da KLIJENTU naplati na ime naknade štete 80 % od vrednosti ugovorenog posla,
 • U slučaju otkazivanja 24 sata pre zakazanog termina VIP CASA zadržava pravo naplate na ime naknade štete 100% od vrednosti ugovorenog posla.
 • •100% punog iznosa ugovorene cene usluga biće naplaćeno u slučaju otkaza termina tokom korišćenja rezervisanih i naručenih usluga VIP CASE.

 

Vidi više

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.