Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Vip Casa Club - Zlatibor

****
Noćenje bez doručka: 4.305 dinara / po OSOBI
Zatražite najpovoljniju ponudu ovog hotela, bez provizije.
 • Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor, uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.
  Vip Casa Club - Zlatibor

  Share Button

  Kompleks Vip Casa Club nalazi se na Zlatiboru, a sastoji se od 4 moderno opremljene vile. To su vila Pahulja, Jela, Vina i Iskra.

  Očekuje vas hotelska usluga, sa bogatim pratećim sadržajem. U Vip Casa Club apartmanima svakog trećeg dana dobićete čiste peškire, svakog šestog dana čistu posteljinu a uvek su vam na raspolaganju room service i poručivanje hrane ili pića iz našeg restorana.

  Gostima je na raspolaganju SPA centar, sa plivačkim bazenom, dužine 20 metara i dubinom od 1,5 m. Tu se nalaze i bar sa osveženjem, potom sauna sa zidom od himalajske soli, finska suva sauna, parno kupatilo, tri sobe za masažu i dva đakuzija. U spa centru dobićete privatni ormarić sa peškirom, bade mantilom, papučama i fenom.

  Možete koristiti i teretanu, opremljenu savremenim spravama za vežbanje. Svaki posetilac dobija ormarić sa ključem i svlačionicu sa kupatilom, kao i mogućnost da u bilo kom trenutku treninga zatraži osveženje.

  Restoran Casa de Vinos je restoran-vinarija, sa pansionskim i A la carte obrocima. Trpeza obiluje raznovrsnim namirnicama za različite režime ishrane, kao i autentičnim zlatiborskim specijalitetima.

  U prijatnom ambijentu restorana Casa de Vinos tokom cele godine traje vinski festival, koji okuplja 12 vinarija i 12 svetskih kuhinja. Hranu možete birati sa dva menija: Vip Casa ili Kameleon. Vip Casa meni obuhvata više od 30 jela, tradicionalne kuhinje i savremenih internacionalnih recepata. Kameleon meni svakog meseca donosi boje druge nacionalne kuhinje, od Japana, Indije i Bliskog Istoka, do francuske, turske i španske kuhinje.

   

  Adresa: Drinske divizije 65, Zlatibor
  Tip apartmana / Objekat Vila Jela
  Vila Vina
  Vila Pahulja
  Vila Iskra
  Standard – studio
  8.610 8.610
  Premium – jedna spavaća soba 9.800 9.200
  Premium dupleks – jedna spavaća soba
  / 11.000
  Lux – dve spavaće sobe 11.000 10.500
  Vip – dupleks 12.300 11.600

   

  Cene su izražene u dinarima, po apartmanu po noćenju, i važe u periodu 2. januar – 20. decembar 2019. godine.

  Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti avans od 50% celokupnog iznosa na koji glasi profaktura. U suprotnom rezervacija će biti automatski otkazana.

  Ostatak iznosa možete platiti na dan dolaska gotovinom ili platnim karticama: Visa, Master, Maestro, Dina Card, American Express. Uplatu avansa iz inostranstva vršite na devizni račun hotela, pri čemu bankarski troškovi idu na račun uplatioca.

   

  Boravišna taksa i osiguranje se dodatno plaćaju:
  – Boravišna taksa za odrasle iznosi 120,00 rsd po osobi po danu,
  – Boravišna taksa za decu od 7 do 15 godina iznosi 60,00 rsd po osobi po danu,
  – Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
  – Osiguranje plaćaju odrasli, 20,00 rsd po osobi po danu.

  Dnevni odmor možete koristiti u periodu od 12:00 – 18:00h a iznosi 50% od cene tipa apartmana koji ste rezervisali.

  Politika otkaza:
  – Izmena datuma dolaska ili odlaska ili bilo koja druga izmena ili otkaz rezervacije mogući su isključivo pisanim putem i važeći su isključivo uz pisanu potvrdu naše recepcije.
  – Otkaz rezervacije moguće je izvršiti pisanim putem i to minimalno 15 dana pre dolaska. Samo se u tom slučaju vraća iznos uplaćenog avansa. Ukoliko želite, avans možete iskoristiti za rezervaciju nekog drugog termina, prema raspoloživosti smeštajnih kapaciteta u novom traženom terminu i tada važećim uslovima.
  – Ukoliko rezervaciju otkažete manje od 15 dana pre datuma na koji glasi Vaša rezervacija Vip Casa Club zadržava uplaćen avans na ime naknade štete.

  U slučaju promene kursa na monetarnom tržištu Vip Casa Club zadržava pravo korekcije cena.

  Prijava gostiju (check-in) od 14:00 do 21:30h.

  Odjava gostiju (check-out) do 11:00h.

  Redovna cena uključuje jedan gratis termin po noćenju za korišćenje spa centra (bazen sa dva đakuzija, sauna i parno kupatilo) u trajanju od 2h pri čemu jedan termin koristi jedna osoba i neograničeno korišćenje teretane. Za svaki dodatni termin (3h) za korišćenje spa centra, cena sa popustom je 1.000,00 rsd po osobi po terminu za odrasle i 500,00 rsd po osobi po terminu za decu 7-12 godina. Deca do 7 godina ne plaćaju korišćenje spa centra.

  Doplata za pansionski doručak iznosi 600 RSD po osobi, za odrasle i 350 RSD za decu od 4 do 12 godina.
  Doplata za večeru je 1000 RSD za odrasle i 600 RSD za decu od 4 do 12 godina.
  Za decu do 4 godine doručak i večera su besplatni.

  Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen uz poseban zahtev prilikom pravljenja rezervacije, s obzirom da posedujemo ograničen broj pet friendly apartmana. Dozvoljeni su kućni ljubimci težine maksimalno do 8kg i naknada za tu uslugu iznosi 2.400,00 rsd za ceo boravak po kućnom ljubimcu.

  Saznajte prvi

  Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
  Top