Vip Casa Club - Zlatibor

Noćenje bez doručka: 4.305 dinara / po OSOBI
Rezervacija hotela

O hotelu

Kompleks Vip Casa Club nalazi se na Zlatiboru, a sastoji se od 4 moderno opremljene vile. To su vila Pahulja, Jela, Vina i Iskra.

Očekuje vas hotelska usluga, sa bogatim pratećim sadržajem. U Vip Casa Club apartmanima svakog trećeg dana dobićete čiste peškire, svakog šestog dana čistu posteljinu a uvek su vam na raspolaganju room service i poručivanje hrane ili pića iz našeg restorana.

Gostima je na raspolaganju SPA centar, sa plivačkim bazenom, dužine 20 metara i dubinom od 1,5 m. Tu se nalaze i bar sa osveženjem, potom sauna sa zidom od himalajske soli, finska suva sauna, parno kupatilo, tri sobe za masažu i dva đakuzija. U spa centru dobićete privatni ormarić sa peškirom, bade mantilom, papučama i fenom.

Možete koristiti i teretanu, opremljenu savremenim spravama za vežbanje. Svaki posetilac dobija ormarić sa ključem i svlačionicu sa kupatilom, kao i mogućnost da u bilo kom trenutku treninga zatraži osveženje.

Restoran Casa de Vinos je restoran-vinarija, sa pansionskim i A la carte obrocima. Trpeza obiluje raznovrsnim namirnicama za različite režime ishrane, kao i autentičnim zlatiborskim specijalitetima.

U prijatnom ambijentu restorana Casa de Vinos tokom cele godine traje vinski festival, koji okuplja 12 vinarija i 12 svetskih kuhinja. Hranu možete birati sa dva menija: Vip Casa ili Kameleon. Vip Casa meni obuhvata više od 30 jela, tradicionalne kuhinje i savremenih internacionalnih recepata. Kameleon meni svakog meseca donosi boje druge nacionalne kuhinje, od Japana, Indije i Bliskog Istoka, do francuske, turske i španske kuhinje.

Vidi više

Adresa

Drinske divizije 65

Promo ponude Vip Casa Club

CENOVNIK

Cene smeštaja u vilama Jela i Vina:

 • Standard – studio: 8.610 din.
 • Premium – jedna spavaća soba: 9.800 din.
 • Lux apartman – dve spavaće sobe: 11.000 din.
 • Vip apartman – dupleks: 12.300 din

Cene smeštaja u vilama Pahulja i Iskra:

 • Standard – studio: 8.610 din.
 • Premium – jedna spavaća soba: 9.200 din.
 • Premium dupleks – jedna spavaća soba: 11.000 din.
 • Lux apartman – dve spavaće sobe: 10.500 din.
 • Vip apartman – dupleks: 11.600 din

Cene su izražene u dinarima, po apartmanu po noćenju, i važe u periodu 2. januar – 20. decembar 2019. godine.

Prijava gostiju (check-in) od 14:00 do 21:30h.

Odjava gostiju (check-out) do 11:00h.

Uslovi boravka i doplate

Redovna cena uključuje jedan gratis termin po noćenju za korišćenje spa centra (bazen sa dva đakuzija, sauna i parno kupatilo) u trajanju od 2h pri čemu jedan termin koristi jedna osoba i neograničeno korišćenje teretane. Za svaki dodatni termin (3h) za korišćenje spa centra, cena sa popustom je 1.000,00 rsd po osobi po terminu za odrasle i 500,00 rsd po osobi po terminu za decu 7-12 godina. Deca do 7 godina ne plaćaju korišćenje spa centra.

Doplata za pansionski doručak iznosi 600 RSD po osobi, za odrasle i 350 RSD za decu od 4 do 12 godina.
Doplata za večeru je 1000 RSD za odrasle i 600 RSD za decu od 4 do 12 godina.
Za decu do 4 godine doručak i večera su besplatni.

Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen uz poseban zahtev prilikom pravljenja rezervacije, s obzirom da posedujemo ograničen broj pet friendly apartmana. Dozvoljeni su kućni ljubimci težine maksimalno do 8kg i naknada za tu uslugu iznosi 2.400,00 rsd za ceo boravak po kućnom ljubimcu.

Vidi više

Uslovi plaćanja

Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti avans od 50% celokupnog iznosa na koji glasi profaktura. U suprotnom rezervacija će biti automatski otkazana.

Ostatak iznosa možete platiti na dan dolaska gotovinom ili platnim karticama: Visa, Master, Maestro, Dina Card, American Express. Uplatu avansa iz inostranstva vršite na devizni račun hotela, pri čemu bankarski troškovi idu na račun uplatioca.

Vidi više

Boravišna taksa i osiguranje

 • Boravišna taksa za odrasle iznosi 120,00 rsd po osobi po danu,
 • Boravišna taksa za decu od 7 do 15 godina iznosi 60,00 rsd po osobi po danu,
 • Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
 • Osiguranje plaćaju odrasli, 20,00 rsd po osobi po danu.

Vidi više

Dnevni odmor možete koristiti u periodu od 12:00 – 18:00h a iznosi 50% od cene tipa apartmana koji ste rezervisali.

Politika otkaza

 • Izmena datuma dolaska ili odlaska ili bilo koja druga izmena ili otkaz rezervacije mogući su isključivo pisanim putem i važeći su isključivo uz pisanu potvrdu naše recepcije
 • Otkaz rezervacije moguće je izvršiti pisanim putem i to minimalno 15 dana pre dolaska. Samo se u tom slučaju vraća iznos uplaćenog avansa. Ukoliko želite, avans možete iskoristiti za rezervaciju nekog drugog termina, prema raspoloživosti smeštajnih kapaciteta u novom traženom terminu i tada važećim uslovima
 • Ukoliko rezervaciju otkažete manje od 15 dana pre datuma na koji glasi Vaša rezervacija Vip Casa Club zadržava uplaćen avans na ime naknade štete.

U slučaju promene kursa na monetarnom tržištu Vip Casa Club zadržava pravo korekcije cena.

Vidi više

SPA centar

Gosti imaju 30% popusta za korišćenje SPA centra, pa je cena 900 din. po osobi, po terminu. Deca uzrasta 7-12 godina plaćaju 500 din, a za decu do 7 godina je besplatno. Termin je u trajanju od 3h, a neophodna je rezervacija termina na recepciji hotela.

 

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.