3 prolećna SPA vikend paketa za manje od 100 evra

3 prolećna SPA vikend paketa za manje od 100 evra

Dolaskom proleća počinjemo sve više da razmišljamo o odlasku van grada i spa vikendu. U nastavku vam predstavljamo 3 prolećna SPA vikend paketa za manje od 100 evra.

April u Solarisu – Solaris Resort, Vrnjačka banja

Solaris Resort, Vrnjačka banja

Solaris Resort, Vrnjačka banja

April u Vrnjačkoj banji je divan, a uz poseban aprilski promo paket Solaris Resorta ni spa vikend za dvoje nije skup. Za noćenje sa doručkom i tročasovno korišćenje wellness centra potrebno je izdvojiti svega 7.200 dinara za dve osobe.

Ako imate decu, korisno je znati da je za decu uzrasta do 7 godina boravak GRATIS, a da su za stariju decu potrebne male doplate.

Karlovačka avantura – Hotel Premier Prezident i Vila Prezident, Sremski Karlovci

Vila Prezident, Sremski Karlovci

Vila Prezident, Sremski Karlovci

Sremski Karlovci su vrlo interesantna destinacija za odmor, a dva odlična objekta Vila Prezident i hotel Premier Prezident nude gostima i zanimljive promo pakete.

U okviru Karlovačke avanture, za 60, odnosno 70 evra za dvoje zavisno od objekta koji odaberete, na raspolaganju vam je noćenje za dve osobe u sobi sa francuskim ležajem i korišćenje wellness centra.

Posebno je interesantna avanturistička potraga, koja će vas dodatno zabaviti i ulepšati vam boravak u ovom divnom mestu.

Izaberite ljubav – Hotel Sloboda, Šabac

Sloboda-Sabac-630x320

Hotel Sloboda, Šabac

Romantični paket hotela Sloboda „Izaberite ljubav“ nudi gostima vrlo zanimljive sadržaje poput vina dobrodošlice, romantične večere, ljubavnog doručka ali i čokoladnu masažu za dvoje.

Pored svega toga, na raspolaganju vam je i wellness centar, koji možete koristiti i drugog dana boravka nakon odjave iz hotela. Cena paketa za dve osobe je 12.990 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.