Politika privatnosti

1. UVOD

Politika privatnosti ima za cilj da pojasni na koji način SPARKETING DOO (u daljem tekstu Društvo) u svojstvu rukovaoca obrađuje vaše podatke i mere koje preduzima da vaši podaci budu sigurni i zaštićeni. Obrada podataka o ličnosti vrši se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

2. RUKOVODILAC PODACIMA

Sparketing DOO, Vitezova Karađorđeve Zvezde 50, 11000 Beograd, PIB 110203229, Šifra delatnosti 6312 – Web portali

3. PRAVNI OSNOV OBRADE PODATAKA

Lični podaci se obrađuju isključivo kada za to postoji zakonska osnova: pristanak korisnika u cilju legitimnog interesa. Legitimni interes korisnika predstavlja potreba za kreiranjem rezervacije smeštaja u hotelu.

Legitimni interes Društva: poslovanje Društva, direktan marketing, sprečavanje prevara.

4. KOJE PODATKE O LIČNOSTI PRIKUPLJAMO

Lični podaci: Ime i prezime.
Kontakt podaci: Email adresa, broj telefona.
Podaci o korišćenju: Datum rezervacije, naziv objekta, broj osoba, broj dana.
Tehnički podaci: IP adresa, tip pretraživača, tip uređaja, širina ekrana, kolačići.
Javno osetljivi podaci: Bez javno osetljivih podataka.

5. KADA PRIKUPLJAMO VAŠE PODATKE

Podatke prikupljamo prilikom slanja upita i rezervacije odabranog hotela. Tom prilikom potrebni su nam sledeći podaci: Ime i prezime, datum dolaska u željeni hotel, datum odlaska, broj odraslih, broj dece, email adresa, broj telefona, datum pristanka.

Podatke prikupljamo prilikom prijave na njuzleter. Tom prilikom potrebni su nam sledeći podaci: email adresa, vrsta tražene usluge, IP adresa, datum pristanka.

Marketing i personalizovane poruke. Tom prilikom su nam potrebni sledeći podaci: kolačić, posećena stranica.

Ne postoji obavezna registracija svakog korisnika.

 

6. PRIMAOCI PODATAKA O LIČNOSTI

Društvo podatke o ličnosti prosleđuje isključivo poslovnom partneru za čiju uslugu postoji interesovanje, kako bi usluga, tražena od strane korisnika bila realizovana.

Društvo podatke ne prosleđuje trećim licima.

 

7. GDE ČUVAMO VAŠE PODATKE O LIČNOSTI

Vaši podaci se čuvaju na serverima našeg hosting partnera AdriaHost iz Srbije, dok u slučaju njuzletera, u bazi naših partnera kompanije MailerLite.

8. ROK ČUVANJA

Vaše podatke o ličnosti čuvamo onoliko koliko je potrebno da se ostvari svrha predatih podataka.

9. PRAVA KORISNIKA

U zavisnosti od vrste i pravnog osnova obrade, možete ostvariti sledeća prava u vezi za obradom podataka o ličnosti:

– Pristup podacima o ličnosti na pisani email zahtev putem adrese pravakorisnika@wellness-spa.rs
– Ispravku podataka o ličnosti na pisani email zahtev pravakorisnika@wellness-spa.rs
– Brisanje podataka o ličnosti na pisani email zahtev pravakorisnika@wellness-spa.rs
– Pravo na prigovor

10. SIGURNOST PODATAKA O LIČNOSTI

Društvo štiti podatke o ličnosti primerenim organizaciono-tehničkim i pravnim merama zaštite. Prilikom određivanja ovih mera zaštite, uvek uzimamo u obzir količinu, tip, rok i osetljivost podataka. Sav naš internet saobraćaj kriptovan je HTTPS tehnologijom.

11. ŽALBE

Za sva pitanja, predloge, pritužbe i prigovore koji se odnose na zaštitu i obradu podataka o ličnosti, možete se obratiti našem korisničkom servisu na jedan od sledećih načina:

Email: pravakorisnika@wellness-spa.rs
Telefon: +381628242042
Viber: +381628242042

Takođe, imenovali smo službenika za zaštitu podataka o ličnosti, kome se možete obratiti na email: zastita.podataka@wellness-spa.rs. Lice za zaštitu podataka zaduženo je za nadzor zakonitosti obrade podataka o ličnosti, brigu o zaštiti prava i sloboda korisnika i savetovanje ostalih lica o najboljim praksama zaštite podataka o ličnosti. Svaki primljeni zahtev biće rešen u što kraćem roku, a najkasnije 30 dana od dana prijema.

Ova verzija Politike privatnosti je poslednji put ažurirana dana 1.11.2019. godine.

 

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.