Apartman Laguna SPA - Beograd SPA apartman

Apartman Laguna SPA

Riste Vukanovića 2 - Zvezdara, Beograd

063/848-19-04
Telefon za rezervacije

Apartman ima površinu od 50 m i sastoji se iz: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i kupatila, a u njemu može biti maksimalno smešteno 5 osoba. Apartman se nalazi na Zvezdari u blizini sportskog centra „Olimp“ koji u svom sastavu ima atletsku stazu, teninske terene, teretanu i nov moderni otvoreni bazen.

Apartman Laguna SPA poseduje sopstveni parking kao i profesionalnu spa finsku saunu opremljenu muzičkom linijom i zvučnicima, đakuzi za dve osobe, tepidarijum, profesionalni sto za masažu koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje.

U mogućnosti smo da vam organizujemo časove tenisa sa profesionalnim licenciranim trenerom kao i sparing mečeve, časove jahanja, razgledanje Beograda, planinarenje po Srbiji (vlasnik apartmana je član planinarskog društva). Možemo za vas da spremamo jela (doručak, ručak, večera), da za vas idemo u kupovinu hrane, da organizujemo pranje i peglanje veša, da vam kupimo karte za koncert ili pozorišnu predstavu. U dogovoru sa vama možemo da vas sačekamo na aerodromu, železničkoj ili autobuskoj stanici ili na ulazu u Beograd i ako vam je potrebno možemo i da vas vozimo u bilo koji deo Srbije.

Ukoliko želite da provedete intimno veče sa dragom osobom možemo vam u dogovoru sa vama obezbediti:
– Intimnu večeru po vašem izboru
– Dekoraciju stana (sveće, ružine latice…)
– Profesionalnu masažu
– Živu svirku (tamburice ili gitaru)

Pored svega navedenog i predloženog u apartmanu imate još: peglu, dasku za peglanje, fen, kablovsku TV, mini liniju, internet, plazma televizor (109 cm), toster, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem za 5 osoba, peškire u količini koja vam je potrebna, klima uređaj, fiksni telefon, mobilni telefon sa srpskim brojem i gratis kreditom od 200 dinara za vreme vašeg boravka (doplatu za telefon možete kupiti u bilo kojoj trafici).

Apartman Nirvana

Apartman ima površinu od 45 metara kvadratnih i sastoji se iz: dnevnog boravka, spavaće sobe,kuhinje i kupatila u njemu mogu biti maksimalno smeštene 4 osobe.

Apartman se nalazi na Zvezdari, u blizini sportskog centra „Olimp“ koji u svom sastavu ima atletsku stazu, teninske terene, teretanu i nov moderni otvoreni bazen. Apartman Nirvana SPA poseduje sopstveni parking kao i profesionalnu spa finsku saunu opremljenu muzičkom linijom i zvučnicima i profesionalni sto za masažu koje možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje. Cena za najam Nirvana apartmana je 35€ (1-2 osobe) odnosno 40€ (3-4 osobe).

Abstract 1 apartman

Apartman Abstract 1 ima 35 m kvadratnih i u njemu mogu biti smeštene maksimalno 4 osobe. Apartman se nalazi u Mirijevu, kod okretnice autobusa 27E.Takođe u blizini apartmana se nalazi Ergela konja gde se mogu organizovati časovi jahanja.

Apartman Abstract 1 poseduje đakuzi za dve osobe, profesionalni sto za masažu na zahtev gosta koji možete neograničeno koristiti tokom vašeg boravka bez ikakve nadoknade. Apartman ima centralno grejanje. Cena za najam apartmana do 2 osobe iznosi 35€, za 3 ili 4 osobe 40€. Cena dnevnog boravka u trajanju od 4 sata (od 11 do 15 ili od 12 do 16 sati) iznosi 2000 dinara.

Cene (Apartman Laguna)

  • Najam apartmana radnim danima – 40€
  • Najam apartmana petak-nedelja – 45€
  • Dnevno korišćenje – 2.500 RSD

Doručak – Zvezdara teatar (švedski sto + 1 piće): 600 din. po osobi

Muzičari (2 gitare, do 2h): 80 eur

Relax masaža (30 min): 1.000 din. po osobi
Relax masaža (45 min): 1.200 din. po osobi
Relax masaža (60 min): 1.600 din. po osobi
Relax masaža (90 min): 2.500 din. po osobi

Terapeutska/sportska masaža (30 min): 1.200 din. po osobi
Terapeutska/sportska masaža (45 min): 1.500 din. po osobi
Terapeutska/sportska masaža (60 min): 1.900 din. po osobi

Šiacu masaža (45 min): 1.500 din. po osobi
Antistres masaža (60 min): 1.800 din. po osobi

Transfer od/do aerodroma: 20 eur (u jednom smeru), 30 eur (u oba smera)
Rent-a-car: 10 eur dnevno (Citroen Xsara)
Dopunsko čišćenje apartmana: 15 eur
Pranje i sušenje do 5 kg veša: gratis
Košulja (pranje i peglanje): 1.5 eur / kom
Kupovina hrane: 10 eur
Kupovina karata za koncerte: 10 eur
Isporuka cveća i poklona: 10 eur
Tenis, jahanje, ronjenje, rafting i planinarenje: po dogovoru

Boravišna taksa nije uračunata u cenu apartmana. Doplaćuje se svakog dana boravka 155 din. po osobi.

Osnovne informacije

Adresa: Riste Vukanovića 2, Zvezdara, Beograd
Radno vreme: 00-24

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.