Božićne promo ponude domaćih spa hotela

Božićne promo ponude domaćih spa hotela

Nakon novogodišnjih, očekuju nas i božićni praznici za koje su domaći spa hoteli spremili posebne promo ponude. U nastavku pogledajte sadržaje i cene za božićne spa aranžmane.

Božićni SPA paket – Hotel Izvor, Aranđelovac

Ponuda uključuje dva polupansiona za dve osobe uz svečane večere i na Badnje veče i za Božić. Uz to, gosti imaju neograničeno korišćenje spa centra, a za decu je osim popusta omogućen i animatorski program. Dvoje dece uzrasta do 6 godina imaju besplatan boravak.

Cena: od 27.994 dinara za dve osobe

Informacije i rezervacije: 065/255-22-65

VrdnikRestoran1

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Božićne radosti – Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik

Dva polupansiona za dve osobe sa neograničenim korišćenjem wellness centra, plus poklon za svakog gosta – Laguna spa ili Kleopatrina kupka. Na Badnje veče goste očekuje organizovani odlazak u crkvu na paljenje badnjaka, a u hotelu posna večera.

Na Božić će za goste biti organizovan odlazak u manastir Ravanica, na jutarnju liturgiju, a zatim svečani ručak i večera. U pratnji dve odrasle osobe, dete uzrasta do 12 godina boravi besplatno.

Cena: Od 31.200 dinara za dve osobe

Informacije i rezervacije: 065/255-22-75

VillaVregRestoran1

Hotel Villa Breg, Vršac

Božićni SPA aranžman – Hotel Villa Breg, Vršac

Smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom za dve osobe, uz večeru u kamin baru i prijatne zvuke lagane muzike. Za Božić je predviđen porodični ručak, u obezbeđen je i animatorski program za decu.

U ponudu je uključeno i neograničeno korišćenje spa centra, kao i kasna odjava, do 17h. Za boravak dece potrebno je doplatiti, zavisno od njihovog uzrasta.

Cena: 17.450 dinara za dve osobe

Informacije i rezervacije: 065/255-22-75

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.