Divčibare - hoteli i smeštaj sa bazenom

Hoteli i smeštaj sa bazenom na Divčibarama

Divčibare je planina koja iz godine u godinu ima sve bogatiju ponudu i koja sve privlači sve više domaćih i inostranih gostiju. Prednost ove planine je što sadržaja za opuštanje i odmor ima tokom cele godine – i leti i zimi. 

Tokom letnje sezone mnogi na Divčibare dolaze radi lečenja toplim i lekovitim vodama, ali i radi uživanja u prelepoj prirodi. Sa druge strane, zima je idealan preiod za kombinaciju skijanja i odmora na čistom vazduhu, u prirodi.

Kako stići do Divčibara?

Ova planina je od Valjeva udaljena svega četrdesetak kilometara, a njena prednost je i što se iz Beograda do Divčibara dolazi veoma jednostavno, za oko sat i po do dva. Udaljenost između Beograda i Divčibara je oko 100 kilometara.

Ukoliko dolazite sa strane Beograda, najbolji put je preko autoputa Miloš Veliki ili Ibarskom magistralom. Autoputem putujete sve do petlje Lajkovac, gde potom kod mesta Divci odvajate ka Divčibarama.

Hoteli Divčibare

Evo i nekoliko predloga za najbolje hotele na Divčibarama, a koji u ponudi imaju i SPA sadržaje ili bazen.

Royal Mountain Hotel

Ušuškan u gustoj borovoj šumi Divčibara, hotel Royal Mountain svojim izgledom pleni i predstavlja idealan spoj lukuza i prirode. Bogatim sadržajima učiniće da odmor za celu porodicu budekompletan i harmoničan.

SPA centar hotela Royal Mountain poseduje bazen, finsku i borovu saunu, tursko kupatilo, tepidarijume, dok je gostima na raspolaganju i teretana.

Za najmlađe goste, tu je i igraonica za druženje i igru. Rezervaciju možete izvršiti pozivom telefonom na ovoj stranici.

Hotel Crni Vrh

Hotel Crni Vrh je luksuzni objekat na Divčibarama, smešten u prelepoj prirodi, u okruženju borove šume i u središtu pravaca koji vode na nekoliko planinskih vrhova. Hotel je dobio ime po najbližem planinskom vrhu koji se nalazi na čak 1096 metara nadmorske visine.

Hotel Crni Vrh nudi luksuzan smeštaj sa 111 soba savremenog stila i šest tipova smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju restoran i bar, recepcija koja radi 24 sata, parking, WiFi internet, fudbalski i košarkaški teren, sportska dvorana, kao i moderan SPA i wellness centar.

SPA centar poseduje zatvoreni bazen sa vodom temperature 29 stepeni, otvorenu terasu sa ležaljkama za sunčanje, đakuzi, finsku saunu, parno kupatilo, dok je gostima na raspolaganju i fitness centar.

Rezervaciju možete izvršiti pozivom telefonom na ovoj stranici.

Divčibarski vajati

Iako u ponudi nemaju bazen, Divčibarski vajati mogu biti odlična opcija za vaš odmor na ovoj planini. U pitanju je apartmanski objekat, izgrađen u planinskom stilu, na divčibarskim livadama. Odatle se pruža pogled na okolne obronke Maljena.

Divčibarski vajati se sastoje iz 15 apartmana, kategorisanih sa 4 zvezdice. Apartmani su jednosobni i porodični sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom. Ugaona garnitura u dnevnom boravku se rasklapa i veličine je francuskog ležaja. Kuhinje su opremljene za spremanje i serviranje hrane, sa frižiderom i šporetom. Rezervaciju možete izvršiti pozivom telefonom na ovoj stranici.

Preporučujemo i da kompletnu ponudu hotela uz mogućnost rezervacije pogledate na stranici Hoteli Divčibare.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.