Etno naselje Vrdnička kula - Vrdnik

Noćenje sa doručkom: 4.550 dinara / po OSOBI
Rezervacija hotela

O hotelu

Etno naselje Vrdnička kula sačinjavaju etno apartmani i etno hotel.

Smešten na idealnoj poziciji, okružen blagodetima Fruške gore na samo 30 min. šetnje od hotela Premier Aqua, hotel Vrdnička kula raspolaže sa 23 smeštajne jedinice: 20 soba, 1 mladenačkim apartmanom i jednom sobom sa terasom.

Maksimalan broj osoba u sobi je od jedne do tri osobe. Hotel raspolaže sa 12 pomoćnih ležaja, kao i sa tri porodične sobe koje su idealne za smeštaj odraslih osoba sa decom.

Na površini od 3 ha, sagrađeni su bungalovi za smeštaj gostiju, različitih veličina, od dvokrevetnih za mladence, pa do onih velikih, koji mogu da prime čak i šestočlanu porodicu. Bungalovi su građeni u etno stilu od drveta i drugih prirodnih materijala.

Etno naselje je dobilo naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. 

Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mesta. Oba postora su izuzetno pogodna za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom.

Sa terase se pruža prelep pogled na Vrdnik i Frušku goru koji može da učini da Vaša prva jutarnja kafa ili porodični ručak budu nezaboravni.

Vidi više

Adresa

Potes pod kulom bb

CENOVNIK

Cenovnik smeštaja u etno hotelu Vrdnička kula:

Etno soba Usluga Cena
Jednokrevetna soba Noćenje sa doručkom 6.650 din.
Dvokrevetna soba Noćenje sa doručkom 9.100 din. za dve osobe

 

Soba sa terasom Usluga Cena
Jednokrevetna soba Noćenje sa doručkom 7.550 din.
Dvokrevetna soba Noćenje sa doručkom 10.600 din. za dve osobe

 

Cenovnik smeštaja u etno apartmanima:

Broj osoba Usluga Najam etno apartmana  
1 osoba Noćenje sa doručkom 9.950 din.  
2 osobe Noćenje sa doručkom 9.950 din.  
3 osobe Noćenje sa doručkom 12.050 din.  
4 osobe Noćenje sa doručkom 14.450 din.  
5 osoba Noćenje sa doručkom 17.200 din.  
6 osoba Noćenje sa doručkom 19.600 din.  

U cenu nije uračunata boravišna taksa u iznosu od 100 din. po osobi po noći.

Dnevni boravak u etno apartmanima iznosi 70% od redovne cene.

 

U cenu smeštaja uračunato je korišćenje Zone I Wellness centra hotela Fruške Terme (centralni unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, veliki otvoreni bazen, dva dečija bazena). Doplata za sauna svet je 1.000 dinara po osobi (samo za osobe starije od 14 godina).

U cenu smeštaja nije uračunato korišćenje SPA centra Etno naselja Vrdnička kula. Korišćenje wellness centra moguće je za grupe od minimum 10 osoba po ceni od 20.000 (radnim danom) u trajanju od 3 sata. Za svaku narednu osobu (do 20 osoba) odobrava se popust od 15%, odnosno doplata iznosi 1.700 dinara po osobi.

 

Tipovi soba

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba sa terasom

Bungalov

Uslovi boravka za decu

Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji jedne odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina plaća po 15 eura u dinarskoj protivrednosti, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 20 eura u dinarskoj protivrednosti.

Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji dve odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina ima besplatan smeštaj, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 20 eura u dinarskoj protivrednosti.

Cenovnik za decu u etno apartmanima: prvo dete 0-3 godine ima besplatan smeštaj, svako naredno dete od 3-12 godina plaća 20 eura u dinarskoj protivrednosti.

U cenu nije uračunata boravišna taksa u iznosu od 100 rsd po osobi po noći.

Cena boravišne takse za decu od 7-15 godina iznosi 50 rsd po detetu po noći.

Deca do 7 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse.

Vidi više

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.