Etno naselje Vrdnička kula - Vrdnik

Noćenje sa doručkom: 3.900 dinara / po OSOBI

O hotelu

Etno naselje Vrdnička kula sačinjavaju etno apartmani i etno hotel.

Smešten na idealnoj poziciji, okružen blagodetima Fruške gore na samo 30 min. šetnje od hotela Premier Aqua, hotel Vrdnička kula raspolaže sa 23 smeštajne jedinice: 20 soba, 1 mladenačkim apartmanom i jednom sobom sa terasom.

Maksimalan broj osoba u sobi je od jedne do tri osobe. Hotel raspolaže sa 12 pomoćnih ležaja, kao i sa tri porodične sobe koje su idealne za smeštaj odraslih osoba sa decom.

Na površini od 3 ha, sagrađeni su bungalovi za smeštaj gostiju, različitih veličina, od dvokrevetnih za mladence, pa do onih velikih, koji mogu da prime čak i šestočlanu porodicu. Bungalovi su građeni u etno stilu od drveta i drugih prirodnih materijala.

Etno naselje je dobilo naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. 

Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mesta. Oba postora su izuzetno pogodna za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom.

Sa terase se pruža prelep pogled na Vrdnik i Frušku goru koji može da učini da Vaša prva jutarnja kafa ili porodični ručak budu nezaboravni.

Vidi više

Adresa

Potes pod kulom bb

CENOVNIK

Cenovnik smeštaja u etno apartmanima:

Broj osobaUslugaNajam etno apartmana 
2 osobeNoćenje sa doručkom7.800 (radnim danima), 9.600 (vikendom) 
3 osobeNoćenje sa doručkom9.360 (radnim danima), 11.520 (vikendom) 
4 osobeNoćenje sa doručkom11.520 (radnim danima), 14.400 (vikendom) 
5 osobaNoćenje sa doručkom13.200 (radnim danima), 17.400 (vikendom) 
6 osobaNoćenje sa doručkom14.400 (radnim danima), 19.440 (vikendom) 

U etno apartmanima minimum boravka – 2 noći.

Wellness & Spa sadržaji hotela Fruških termi se doplaćuje po utvrđenom cenovniku.

Parking mesto u garaži etno hotela se naplačuje 5 € po danu u dinarskoj protivrednosti.

Dnevni boravak u etno hotelu iznosi 70% od redovne cene.

Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji jedne odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina plaća po 15 € u dinarskoj protivrednosti, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 20 € u dinarskoj protivrednosti.

Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji dve odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina ima besplatan smeštaj, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 20 € u dinarskoj protivrednosti.

Cenovnik za decu u etno apartmanima: prvo dete 0-6 godine ima besplatan smeštaj, svako naredno dete od 6-12 godina plaća 15 € u dinarskoj protivrednosti.

U cenu nije uračunata boravišna taksa u iznosu od 100 rsd po osobi po noći.

Cena boravišne takse za decu od 7-15 godina iznosi 50 rsd po detetu po noći.

Deca do 7 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse.

 

Tipovi soba

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba sa terasom

Bungalov

Uslovi boravka za decu

Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji jedne odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina plaća po 15 eura u dinarskoj protivrednosti, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 20 eura u dinarskoj protivrednosti.

Cenovnik za decu u etno hotelu u pratnji dve odrasle osobe: prvo i drugo dete od 0-6 godina ima besplatan smeštaj, prvo i drugo dete od 6-12 godina plaća 20 eura u dinarskoj protivrednosti.

Cenovnik za decu u etno apartmanima: prvo dete 0-3 godine ima besplatan smeštaj, svako naredno dete od 3-12 godina plaća 20 eura u dinarskoj protivrednosti.

U cenu nije uračunata boravišna taksa u iznosu od 100 rsd po osobi po noći.

Cena boravišne takse za decu od 7-15 godina iznosi 50 rsd po detetu po noći.

Deca do 7 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse.

Vidi više

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.