Hotel Falkensteiner Stara planina promenio naziv

Hotel Falkensteiner Stara planina promenio naziv

Nakon što je država Srbija uložila 30 miliona eur u izgradnju hotela na Staroj planini, upravljanje njime je od 2011. godine preuzela austrijska kompanija „Falkensteiner“, pa je hotel poslovao pod imenom „Falkensteiner Stara planina“.

Nakon nekoliko godina, kompanija Falkensteiner se povukla, pa je upravljanje hotelom, od 2016. godine preuzelo Javno preduzeće Stara planina. Naziv hotela je iz „Falkensteiner Stara planina“ izmenjen u „Hotel Stara planina“.

Dakle, da vas ne buni ako negde naiđete na stari naziv hotela „Falkensteiner Stara planina“. Radi se o istom hotelu koji danas znamo kao „Hotel Stara planina„.

Inače, hotel Stara planina ima 4 zvezdice, nalazi se na Jabučkom ravništu, a u blizini su Babin zub i ski staze. Do njega se može stići putem preko Knjaževca ili Svrljiga, a put je sasvim korektan.

Danas hotel Stara planina raspolaže vrhunskim wellness centrom, sa unutrašnjim i spoljnim bazenom. Gostima su na raspolaganju sauna, parno kupatilo, đakuzi… Tu su i prostorije za zabavu dece i odraslih, igraonica i igralište na otvorenom, a za uživanje u prirodi postoje i pešačke staze oko hotela.

Sobe i apartmani su komforni i moderno opremljeni, pa ćete smeštajem sigurno biti zadovoljni. Za ishranu ne brinite, boravak u hotelu podrazumeva pun pansion. Imaćete tri bogata obroka svakog dana, a hrana je zaista odlična.

Hotel Stara planina stalno ima i promo ponude, uz koje će vam boravak biti povoljniji u odnosu na redovni cenovnik.

Za sve informacije o hotelu Stara planina ili rezervaciju smeštaja možete pogledati i stranicu hotela na našem sajtu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.