Hotel Gorski - Kopaonik

Polupansion: 7.670 dinara / po OSOBI

O hotelu

Gorski hotel & Spa**** se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Kopaonika, na stazi Malo jezero. Raspolaže sa 97 luksuznih soba i 21 apartmanom koji odišu komforom, a činjenica da najmanja smeštajna jedinica ima 32m2. Kako bi doživljaj bio potpun, u hotelu možete uživati u Spa & Wellness centru sa otvorenim i zatvorenim bazenom sa pogledom na ski stazu, saunama, masažama i brojnim dodatnim sadržajima. 

Nakon skijanja i uživanja u outdoor aktivnostima, možete uživati u Aperitiv baru sa velikom terasom sa koje se pogled prostire na kopaoničke vrhove, restoranu La Pista sa vrhunskim gastronomskim specijalitetima.

Osim smeštajnih kapaciteta, hotel Gorski**** raspolaže i sa najnovijim kongresnim centrom. Centar obuhvata multifunkcionalnu salu koja se prostire na 470m2 i u koju može da stane do 450 osoba u sedećoj postavci, kao i 3 manje board sale za 15, 30 i 50 osoba. Sale su urađene u drvetu, a ugrađena je najmodernija prezentaciona tehnologija – centralizovani sistem putem kog možete upravljati i puštati prezentacije, regulisati svetla u sali i slično. Multifunkcionalna sala se može razdvojiti zvučno izolovanim pregradnim zidom pri čemu dobijamo dve odvojene prostorije za rad.

Adresa

CENOVNIK hotela „Gorski“:

CENE SU PODLOŽNE PROMENI. ZA TAČNE CENE POŠALJITE REZERVACIJU ILI NAS POZOVITE TELEFONOM NA 065 255 22 75

Pogledajte PDF cenovnik

 

Tipovi soba

Superior soba (32m², 1-3 osobe)

Delux soba (35m², 1-3 osobe)

Family soba (35m², 1-4 osobe)

One-Bedroom Suite/Jednosobni apartman (55m², 1-4 osobe)

Two-Bedroom Suite/Dvosobni apartman (100m², 1-5 osoba)

Cena smeštaja obuhvata:

  • Noćenje na bazi polupansiona (doručak i večera)
  • Korišćenje Spa & Wellness centra u skladu sa novim načinom rada i radnim vremenom koje je definisano propisima nadležnih organa u cilju očuvanja zdravlja. Na preko 1000m2 na raspolaganju su vam otvoreni i zatvoreni bazen sa spa barom i pogledom na vrhove Kopaonika. Tu je i svet sauna u okviru kog možete uživati u Finskoj ili Borovoj sauni. Za posebna iskustva tu su slana soba, Ledena fontana, Kambala, Veseli tuš, Staza doživljaja i tepidarijumi.

Boravišna taksa se doplaćuje:

  • 120 RSD dnevno po osobi za odrasle
  • 50 RSD dnevno za decu uzrasta 7-15 godina
  • deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu

SPA centar

Gosti hotela Gorski mogu besplatno koristiti wellness sadržaje. 

SPA centar hotela Gorski prostire se na preko 1000m2. Na raspolaganju su vam otvoreni bazen sa temperaturom vode od 35 stepeni i zatvoreni bazen sa spa barom i pogledom na vrhove Kopaonika. Tu je i svet sauna u okviru kog možete uživati u Finskoj i Borovoj sauni. Za posebna iskustva tu su slana soba, Ledena fontana, Kambala, Veseli tuš, Staza doživljaja, VIP spa za dvoje, Paradise krevet i tepidarijumi.

SPA centar trenutno radi u izmenjenom režimu i radnom vremenu koje je definisano propisima nadležnih organa u cilju očuvanja zdravlja.

Deca će uživati u igraonici a u okviru hotela se nalaze i frizerski i kozmetički salon kao i fitnes centar.

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.