Hotel Oplenac - Topola

Hotel Oplenac - Topola

Noćenje sa doručkom: 3.350 dinara / po OSOBI
Rezervacija hotela

O hotelu

Hotel Oplenac je smešten u srcu Šumadije, na brdu Oplenac, u varošici Topoli, bogatoj izuzetnom istorijom i tradicijom naše zemlje. Hotel, kao i varošica u kojoj je smešten, od Beograda su udaljeni 76 km, a od Kragujevca 40 km.

Hotel Oplenac se nalazi u kompleksu čiji je tvorac Kralj Petar I, a renovirano hotelsko zdanje danas goste dočekuje u modernom enterijeru uz visoku nivo usluge i sadržaja. Kroz različite izlete imaćete priliku da se upoznate sa istorijom ovog područja, od praistorijskog nasleđa do savremene istorije i nasleđem dinastije Karađorđević.

Hotel raspolaže sa 100 ležajeva u moderno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, sa brzim protokom interneta, klimom i televizijom. Renoviran i obnovljen restoran kapaciteta 180 mesta, lobi-bar i prelepa bašta kapaciteta 500 mesta, gostima nude kraljevski doživljaj.

Kongresna  i banket sala, sala za Team Building kapaciteta 100 mesta, sa kompletnom opremom, stvaraju uslove za korišćenje dodatnog sadržaja po potrebama našeg gosta. U okviru hotela ćete imati priliku da uživate u SPA centru, uz opuštanje u hidromasažnom bazenu, kao i SPA tretmanima u sauni i parnom kupatilu, i manuelnoj masaži.

Topola i Šumadija su poznate po vinogorju i vinskom turizmu, pa će ljubitelji vina imati priliku da uživaju u ukusima i mirisima kvalitetnih vina, Vinarije Stari Oplenac. Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj tradicionalnoj kuhinji, koju za Vas pripremaju majstori kulinarstva.

Ponuda je namenjena svim strukturama gostiju, kojima je potreban odmor od svakodnevice. Ukoliko žudite za mirom i tišinom, kao i za relaksacionim šetnjama i izletima, onda će prostor koji odaje utisak vazdušne banje, biti pravi izbor za Vas.

Vidi više

Adresa

Oplenačka bb

CENOVNIK

Cenovnik smeštaja u hotelu Oplenac (usluga noćenje sa doručkom):

  • Jednokrevetna soba: 4.800 din. po osobi
  • Dvokrevetna soba: 3.350 din. po osobi
  • Dnevni odmor: 3.900 din.

Cena obuhvata smeštaj, doručak i korišćenje SPA centra.

Doplata za obroke po osobi – ručak (850 dinara), večera (850 dinara).

Prijava gostiju je od 14h, a odjava do 11h.

Uslovi plaćanja

  • Plaćanje je u dinarima, po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.
  • Plaćanje se može vršiti: gotovinski, preko tekućeg račina, čekovima građana, karticama (Visa, Maestro, Master, Dina, American Express i Diners Club).
  • Rezervacija: Prilikom rezervacije se uplaćuje avans u iznosu od 30% od cene aranžmana, a ostatak se uplaćuje pre početka aranžmana.

Vidi više

Uslovi boravka za decu

  • Deca uzrasta do 7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca 7-15 godina plaćaju i boravišnu taksu i osiguranje.
  • Cena boravka za decu od 7 do 14 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja iznosi 50% od ukupne cene po osobi
  • Deca uzrasta preko 14 godina plaćaju punu cenu aranžmana.
  • Korišćenje krevetaca za bebe je gratis

Vidi više

SPA centar

Korišćenje SPA centra je uključeno u cenu boravka.

Eksterni gosti plaćaju 1.500 din. po osobi (bazen, sauna, parno kupatilo)

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.