Hotel Oplenac - Topola

Noćenje sa doručkom: 3.350 dinara / po OSOBI
Rezervacija hotela
pošalji upit

O hotelu

Hotel Oplenac je smešten u srcu Šumadije, na brdu Oplenac, u varošici Topoli, bogatoj izuzetnom istorijom i tradicijom naše zemlje. Hotel, kao i varošica u kojoj je smešten, od Beograda su udaljeni 76 km, a od Kragujevca 40 km.

Ovo renovirano zdanje će očarati goste svojim modernim enterijerom, kao i visokim nivoom usluge i sadržaja. Prilikom boravka u našem hotelu, imaćete priliku da se susretnete sa istorijom ovog područja, kroz najrazličitije izlete. Možete osetiti duh paleolita, proputovati kroz srednjovekovnu istoriju područja, pa sve do savremene istorije pri poseti kulturno-istorijskog kompleksa ,,Zadužbina Kralja Petra I” koji posetu vodi kroz život kraljevske dinastije Karađorđević.

Kralj Petar I je idejni tvorac čitavog kompleksa, kao i hotela Oplenac.

Hotel raspolaže sa 100 ležajeva u moderno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, sa brzim protokom interneta, klimom i televizijom. Renoviran i obnovljen restoran kapaciteta 180 mesta, lobi-bar i prelepa bašta kapaciteta 500 mesta, gostima nude kraljevski doživljaj.

Kongresna  i banket sala, sala za Team Building kapaciteta 100 mesta, sa kompletnom opremom, stvaraju uslove za korišćenje dodatnog sadržaja po potrebama našeg gosta. U okviru hotela ćete imati priliku da uživate u SPA centru, uz opuštanje u hidromasažnom bazenu, kao i SPA tretmanima u sauni i parnom kupatilu, i manuelnoj masaži.

Topola i Šumadija su poznate po vinogorju i vinskom turizmu, pa će ljubitelji vina imati priliku da uživaju u ukusima i mirisima kvalitetnih vina, Vinarije Stari Oplenac. Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj tradicionalnoj kuhinji, koju za Vas pripremaju majstori kulinarstva.

Ponuda je namenjena svim strukturama gostiju, kojima je potreban odmor od svakodnevice. Ukoliko žudite za mirom i tišinom, kao i za relaksacionim šetnjama i izletima, onda će prostor koji odaje utisak vazdušne banje, biti pravi izbor za Vas.

Vidi više

Adresa

Oplenačka bb

CENOVNIK

Cenovnik smeštaja u hotelu Oplenac (usluga noćenje sa doručkom):

  • Jednokrevetna soba: 4.800 din. po osobi
  • Dvokrevetna soba: 3.350 din. po osobi
  • Dnevni odmor: 3.900 din.

Cena obuhvata smeštaj, doručak i korišćenje SPA centra.

Prijava gostiju je od 14h, a odjava do 11h.

Uslovi plaćanja

  • Plaćanje je u dinarima, po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.
  • Plaćanje se može vršiti: gotovinski, preko tekućeg račina, čekovima građana, karticama (Visa, Maestro, Master, Dina, American Express i Diners Club).
  • Rezervacija: Prilikom rezervacije se uplaćuje avans u iznosu od 30% od cene aranžmana, a ostatak se uplaćuje pre početka aranžmana.

Vidi više

Uslovi boravka za decu

  • Deca uzrasta do 7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca 7-15 godina plaćaju i boravišnu taksu i osiguranje.
  • Cena boravka za decu od 7 do 14 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja iznosi 50% od ukupne cene po osobi
  • Deca uzrasta preko 14 godina plaćaju punu cenu aranžmana.
  • Korišćenje krevetaca za bebe je gratis

Vidi više

SPA centar

Korišćenje SPA centra je uključeno u cenu boravka.

Eksterni gosti plaćaju 1.500 din. po osobi (bazen, sauna, parno kupatilo)

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.