Hotel Oplenac - Topola

Noćenje sa doručkom: 2.900 dinara / po OSOBI
Rezervacija hotela
pošalji upit

O hotelu

Hotel Oplenac je smešten u srcu Šumadije, na brdu Oplenac, u varošici Topoli, bogatoj izuzetnom istorijom i tradicijom naše zemlje. Hotel, kao i varošica u kojoj je smešten, od Beograda su udaljeni 76 km, a od Kragujevca 40 km.

Ovo renovirano zdanje će očarati goste svojim modernim enterijerom, kao i visokim nivoom usluge i sadržaja. Prilikom boravka u našem hotelu, imaćete priliku da se susretnete sa istorijom ovog područja, kroz najrazličitije izlete. Možete osetiti duh paleolita, proputovati kroz srednjovekovnu istoriju područja, pa sve do savremene istorije pri poseti kulturno-istorijskog kompleksa ,,Zadužbina Kralja Petra I” koji posetu vodi kroz život kraljevske dinastije Karađorđević.

Kralj Petar I je idejni tvorac čitavog kompleksa, kao i hotela Oplenac.

Hotel raspolaže sa 100 ležajeva u moderno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, sa brzim protokom interneta, klimom i televizijom. Renoviran i obnovljen restoran kapaciteta 180 mesta, lobi-bar i prelepa bašta kapaciteta 500 mesta, gostima nude kraljevski doživljaj.

Kongresna  i banket sala, sala za Team Building kapaciteta 100 mesta, sa kompletnom opremom, stvaraju uslove za korišćenje dodatnog sadržaja po potrebama našeg gosta. U okviru hotela ćete imati priliku da uživate u SPA centru, uz opuštanje u hidromasažnom bazenu, kao i SPA tretmanima u sauni i parnom kupatilu, i manuelnoj masaži.

Topola i Šumadija su poznate po vinogorju i vinskom turizmu, pa će ljubitelji vina imati priliku da uživaju u ukusima i mirisima kvalitetnih vina, Vinarije Stari Oplenac. Ujedno ćete uživati u raznovrsnoj tradicionalnoj kuhinji, koju za Vas pripremaju majstori kulinarstva.

Ponuda je namenjena svim strukturama gostiju, kojima je potreban odmor od svakodnevice. Ukoliko žudite za mirom i tišinom, kao i za relaksacionim šetnjama i izletima, onda će prostor koji odaje utisak vazdušne banje, biti pravi izbor za Vas.

Vidi više

Adresa

Oplenačka bb

CENOVNIK

Cenovnik smeštaja u hotelu Oplenac (usluga noćenje sa doručkom):

 • Jednokrevetna soba: 3.900 din. po osobi
 • Dvokrevetna soba: 2.900 din. po osobi
 • Sobe sa francuskim ležajem: 2.900 din. po osobi
 • Dnevni odmor: 3.500 din.

Prijava gostiju je od 14h, a odjava do 11h.

Uslovi plaćanja

 • Plaćanje je u dinarima, po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.
 • Plaćanje se može vršiti: gotovinski, preko tekućeg račina, čekovima građana, karticama (Visa, Maestro, Master, Dina, American Express i Diners Club).
 • Rezervacija: Prilikom rezervacije se uplaćuje avans u iznosu od 30% od cene aranžmana, a ostatak se uplaćuje pre početka aranžmana.

Vidi više

Uslovi boravka za decu

 • Deca uzrasta do 7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca 7-15 godina plaćaju i boravišnu taksu i osiguranje.
 • Dvoje dece uzrasta do 6 godina ne plaćaju smeštaj, a svako naredno dete do 12 godina plaća 50% doplate za treću osobu, u pratnji dve odrasle osobe.
 • Deca uzrasta preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.
 • Korišćenje krevetaca za bebe je gratis

Vidi više

SPA centar

Korišćenje SPA centra (vremenski neograničeno): 

 • Individualni korisnici: 1.500 din. po osobi
 • Korisnici smeštajnog kapaciteta hotela: 1.000 din. po osobi

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.