Hotel Park - Ivanjica

Hotel Park - IvanjicaOdaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštajaO hotelu

Hotel Park se nalazi u centru Ivanjice, na obali reke Moravice, pored Tesline hidroelektrane i prelepog vodopada, u srcu Vazdušne Banje. Okružen je prelepim parkom u kojem se, pored šetališta, nalazi i dečji park kao i fudbalski i košarkaški tereni.

Svojim eksterijerom hotel se savršeno uklapa u prirodno okruženje u kojem se nalazi. Enterijer hotela Park dizajniran je po najvišim svetskim standardima i ostavlja izuzetno prijatan utisak na posetioce.

Smeštajni kapacitet hotela čine 62 sobe, 3 standardna apartmana i jedan LUX apartman. Sve sobe su opremljene odvojenim kupatilom, velikim LCD televizorima, satelitskom televizijom i kablovskim internetom.

Hotel ima potpuno opremljen poslovni centar, fleksibilnu uslugu keteringa i nudi sobe različitog ranga za učesnike i organizatore konferencija uz mogućnost odvojene prijave.

SPA centar

SPA centar hotela Park u Ivanjici nudi širok spektar opuštajućih programa, uključujući masaže, saunu i vruću kupku, bazen i vrlo popularan program detoksikacije.

 

Cenovnik

 

 

Odaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštaja

Adresa

Venijamina Marinkovića 10