Hotel Premier Aqua - Banja Vrdnik

Hotel Premier Aqua - Vrdnik

Noćenje sa doručkom po osobi od 6.750 dinara

O hotelu

Cenovnik
O hotelu
Osnovne informacije
SPA centar

Hotel Premier Aqua (5*)  čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške Gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta.

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u Banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima.

Hotel Premier Aqua spaja ono najbolje iz oba sveta, savršeno utočište od užurbanog gradskog života, romantični kutak, idealnu bazu za opuštene šetnje kroz prelepu prirodu koju nudi Fruška Gora sa svojim istorijskim spomenicima, i savršeni komfor modernog hotela visoke kategorije sa svim neophodnim pratećim sadržajima.

U hotelu Premier Aqua mogu boraviti samo osobe starije od 18 godina.

Sadržaj Hotela Premier Aqua (5*) obuhvata sledeće celine:

 • 54 smeštajne jedinice (40 Lux soba, 9 apartmana, 4 executive suite-a i ekskluzivni “Premier” apartman)
 • Restoran  sa 120 mesta
 • 4 aperitiv bara (Lobby bar, Premier bar, Wellness bar i Pool caffe)
 • Konferencijska sala:  “Vrdnička kula” (120 mesta – bioskopska postavka, sa kabinom za prevodioce)
 • Dve sale za sastanke:  “Piva” i “Tara” (40 + 40 mesta)
 • Dve manje sale za sastanke:  “Biljarda” (8 mesta) i  “Executive” sala (14 mesta)
 • KATARSYS – Wellness & Spa centar našeg hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana i sadržaja  namenjenih  duhovnom opuštanju i regeneraciji  organizma poput različitih vrsta  masaže, tretmana lica i tela, raspolaže sa finskom i infra red saunom, ruskom banjom, parnim kupatilom, vishy tuševima i relax zonom.  Korišćenje pogodnosti Wellness & Spa centra za goste hotela je besplatno.
 •  Zatvoreni i otvoreni bazen sa termalnom vodom (temp. oko 31°)
 • AQUA MEDICA  sa svojim odvojenim fizio-terapeutskim prostorijama  sa najsavremenijom opremom za fizikalnu medicinu i akcentom na revitalizaciji i prevenciji zdravlja, programima za regeneraciju organizma od nagomilanog stresa, kao i za prevenciju razvoja hroničnih oboljenja modernog doba.

Vidi više

Adresa

Martina Klasića 16

CENOVNIK

Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za noćenje sa doručkom:
NAPOMENA: Cene su podložne promeni. Za tačnu cenu pošaljite upit ili pozovite telefonom.

 • Ekonomik soba – 10.500 rsd (jedna osoba) – 13.500 rsd (dve osobe)
 • Superior soba – 12.500 rsd (jedna osoba) – 15.500 rsd (dve osobe)
 • Delux soba – 12.500 rsd (jedna osoba) – 15.500 rsd (dve osobe)
 • Executive soba – 16.500 rsd (jedna osoba) – 19.500 rsd (dve osobe)
 • Superior apartman – 23.500 rsd (jedna osoba) – 23.500 rsd (dve osobe)
 • SPA apartman – 26.500 rsd (jedna osoba) – 26.500 rsd (dve osobe)
 • Deluxe SPA apartman – 31.500 rsd (jedna osoba) – 31.500 rsd (dve osobe)
 • Royal Apartman – 56.500 rsd (jedna osoba) – 56.500 rsd (dve osobe)
 • Predsednički apartman – 106.500 rsd (jedna osoba) – 106.500 rsd (dve osobe)

Za garanciju rezervacije neophodna je uplata u celosti u roku od 48h od trenutka prijema predračuna.

 

Doplata za dodatnu osobu u sobi iznosi 3.000,00 rsd po osobi. Boravišna taksa iznosi 110 dinara po osobi dnevno.

Banjski dan – minimum 4 noćenja.

Osnovna usluga je noćenje sa doručkom.

Pogodnosti:

 • Besplatan  pristup internetu
 • Doplata za parking u garaži iznosi 1500 rsd
 • Besplatno otkazivanje 3 dana pre dolaska.
 • Chek in od 14h, chek out do 12h.
 • Moguć rani chek in i kasni chek out ( u skladu sa raspoloživošću uz doplatu ).
 • *U slučaju neblagovremenog otkazivanja rezervacije ili nepojavljivanja (NO SHOW) hotel zadržava pravo naplate celokupnog iznosa. Prevremeni odlazak/prekid boravka tretira se kao otkaz boravka u kom slučaju hotel zadržava pravo naplate celokupnog iznosa, sem u slučaju više sile ili opravdanog zdravstvenog razloga sa prezentovanom dokumentacijom. 

Pogledaj kompletan cenovnik

 

Tipovi soba

Dvokrevetna soba

Apartman

Apartman sa kaučem na razvlačenje

Pogledaj sve tipove soba

 

SPA centar

Radno vreme SPA centra: Bazen (8:00 – 21:00), Saune (09:00 – 20:00)
Korišćenje SPA centra uključeno u cenu boravka.

 • Topla veza sa hotelom: Da
 • Broj bazena: 2
 • Temperatura bazena: 31 stepen
 • Bazen sa termalnom vodom: Da
 • SPA termini bez dece: Hotel je adults only
 • Mogućnost više ulazaka u SPA centar: Da
 • Opcija poručivanja pića u SPA centru: Da
 • Podno grejanje u SPA centru: Da
 • Korišćenje SPA centra na dan odlaska: Da

 

Osnovne informacije

Vreme dolaska: od 14 časova
Vreme odlaska: do 12 časova

Doručak: 07:30 – 10:30
Ručak: 13:00 – 16:00
Večera: 18:30 – 21:30

Bade mantil i papuče u sobi: Da
Doručak u sobi: Da
Sobe sa đakuzijem: Da
Kuvalo ili aparat za kafu u sobi: Da
Hotel prilagođen osobama sa invaliditetom: Da
Iznajmljivanje bicikala: Da (500 dinara / 4h)

Opisi soba

Ekonomik Soba (Economy Room) – disable (30m²)

Ekonomik soba je funkcionalno opremljena sa dva odvojena kreveta dimenzija 100×200, koja se po potrebi mogu spojiti kao francuski ležaj. Izuzetno komforna, Ekonomik soba je idealna za goste koji planiraju duži boravak, a ujedno je i prilagođena osobama sa specjalnim potrebama. Površina ove sobe je 30m², nalazi se na nivou recepcije, odmah pored Aqua Medica-e specijalne bolnice za rehabilitaciju.

Superior soba (Superior Room) (30m²)

Superior soba površine 30m² je moderno opremljena sa dva kreveta, dimenzija 100 x 200 koji se po potrebi mogu spojiti i poprimiti izgled francuskog ležaja kao i pomoćnim ležajem dimeznija 175×78. Ovaj tip sobe poseduje terasu sa garniturom za sedenje i kupatilo opremljeno sa hidromasažnim tuševima. Superior soba nudi udobnost doma, koji će Vam omogućiti da se osvežite i dodatno opustite.

Deluks soba (Deluxe Room) (30m²)

Komforna Deluks soba, površine 30m² raspolaže sa dva udobna kreveta, dimenzija 100×200 koji se po potrebi mogu spojiti i poprimiti izgled francuskog ležaja. Takođe, ova soba poseduje i dodatni pomoćni ležaj dimenzija 175×78, kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom i terasu sa garniturom za sedenje, odakle se pruža predivan pogled na spoljašnji bazen.
Deluks soba predstavlja ušuškano utočište prijatnog ambijenta sa pažljivo odabranim detaljima namenjenim nezaboravnom fruškogorskom užitku.

Executive Soba (Executive Room) (40m²)

Executive soba površine 40m² opremljena je po visokim standardima sa francuskim ležajem dimenzija 200×200, udobnom foteljom na razvlačenje dimenzije 175×78 koja može odlično poslužiti kao dodatni krevet i kupatilom sa hidromasažnim tuševima. Soba je opremljena sa ugaonom terasom sa garniturom za sedenje sa koje se pruža pogled na očuvanu prirodu Fruške gore te predstavlja idealan komfor – bilo da putujete sami ili u dvoje.

Superior Apartman (Superior Suite) (50m²)

Na površini od 50m2 je znalački ukomponovan prepoznatljiv stil koji pripada onima koji od prostora u kome borave traže potpuno savršenstvo i uživanje. Superior apartman se sastoji od dnevne, spavaće sobe, kupatila i dve terase. Dnevni boravak je opremljen foteljom, italijanskog kvaliteta, koja može da se razvuče, dimenzija 160×190, te kao takva može poslužiti kao dodatni krevet. U spavaćoj sobi se nalazi udoban francuski krevet dimenzija 180×200 koji uz prvoklasnu posteljinu predstavlja garanciju očekivanog užitka. Zasigurno da prostrano kupatilo opremljeno hidromasažnom kadom za dve osobe sa prirodnom termalnom vodom omogućava gostima potpun užitak pri boravku. Do Superior apartmana možete doći posebnim liftom direktno iz garaže.

SPA Apartman (SPA Suite) (70m²)

Neodoljiv u svakom detalju i prelepo dizajniran, Spa Apartman je površine 70m² i čine ga dnevna, spavaća soba, hodnik, dva kupatila i terasa sa udobnom garniturom za sedenje. U dnevnom boravku se nalazi sofa dimenzije 160×190, dok je spavaća soba opremljena luksuznim francuskim krevetom dimenzija 180×200. Kao što i sam naziv kaže, u Spa apartmanu imaćete priliku da doživite pravo spa iskustvo, s obzirom da je kupatilo ovog apartmana opremljeno hidromasažnom kadom sa prirodnom termalnom vodom, infra-red saunom I LCD TV-om.

Delux SPA Apartman (Deluxe SPA Suite) (75m²)

Jedinstveno dekorisan Delux Spa apartman, kreiran je po meri savremene poslovne žene, muškarca ili parova koji će imati priliku da se opuste u izuzetno komfornom apartmanu površine 75m² kojeg čini velika dnevna, spavaća soba, prostrana dva kupatila i dve terase sa garniturom za sedenje. Dnevni boravak je opremljen sofom dimenzije 160×190, dok u spavaćoj sobi gosti imaju priliku da se naspavaju u udobnom francuskom krevetu dimenzija 180×200. Kada se završi radno vreme Wellness & Spa centra, za goste ovog apartmana to ne znači kraj uživanja. Moderno kupatilo je opremljeno hidromasažnom kadom sa prirodnom termalnom vodom za dve osobe, LCD TV-om i infra-red saunom.

Royal Apartman (Royal Suite) (55m²)

Royal apartman predstavlja sinergiju vrhunske udobnosti i neponovljivog dizajna. Unikatni nameštaj ručne izrade od plemenitog drveta će Vam stvoriti osećaj da se nalazite u prostoru namenjenom samo privilegovanima. Na 55m2 prostora, brižljivo biranih detalja enterijera, smešteni su dnevni boravak, spavaća soba, radni prostor, hodnik, kupatilo i dve terase sa garniturom za odmaranje. U spavaćoj sobi se nalazi udoban francuski krevet dimenzija 180×200 koji će Vam pružiti udobnost kakvu zaslužujete. Moderno kupatilo je opremljeno hidromasažnom kadom sa prirodnom termalnom vodom, infra-red saunom i LCD TV-om Pristup apartmanu je moguć direktnim liftom iz garaže i namenjen gostima koji žele da se osete kraljevski i uživaju u svojoj bajci.

Predsednički Apartman (Presidential Suite) (97m²)

Počastite sebe najvećim apartmanom. Opremljen nameštajem najkvalitetnije izrade, Predsednički apartman je površine 91 m² i čine ga spavaća sobu sa francuskim ležajem dimenzije 180×200, dnevna soba sa trpezarijom, radnim prostorom i garniturom za sednje. Predsednički apartman sadrži i dva kupatila opremljena sa jedinstvenom hidromasažnom kadom i infra-red saunom, kao i dve terase sa garniturom za opuštanje. Boravkom u Premier Apartmanu zakoračićete u svet podređen lepoti i kvalitetu, svet u kojem možete da se opustite i uživate svim čulima.

Vidi više

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.