Rezervacije wellness & spa hotela i centara

Hotel Prezident - Palić

****
Noćenje sa doručkom: 6.900 dinara (soba)
Zatražite najpovoljniju ponudu ovog hotela, bez provizije.
 • Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor, uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.
  Hotel Prezident - Palić

  Share Button

  Hotel “Prezident” nalazi se u prekrasnom ambijentu nedaleko od stoletnog parka, na 50 metara od obale jezera Palić. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere čine ovo mesto idealnim za odmor. Profesionalno i ljubazno osoblje ovog otmenog hotela sa 4 zvezdice pružiće vam vrhunsku uslugu, opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu.

  Enterijer odgovara najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

  Sve sobe su luksuzno opremljene, sa kablovskom televizijom, plazma televizorom, telefonom, mini barom. Polovina smeštajnih jedinica je klimatizovana, kao i svi javni prostori.

  Kapacitet hotela: 4 apartmana, 8 soba sa francuskim ležajem, 32 dvokrevetne sobe.

  Hotel poseduje aperitiv bar, bazene sa đakuzijem, atraktivni wellness centar. Gostima je na raspolaganju 24-časovni sobni servis, masaža, sefovi za čuvanje dragocenosti, bežični internet, usluge pranja i peglanja veša. U okviru hotela, nalaze se i letnja bašta, igralište za decu, parking prostor i restoran sa 70 mesta.

  Wellness centar hotela “Prezident” prostire se na 1.000 kvadratnih metara i u okviru njega postoje:

  Otvoreni bazen dimenzija 17×8 metara koji se zajedno sa plažom prostire na 600 kvadratnih metara. U okviru bazena nalazi se đakuzi za 10 osoba, sa vodenim atrakcijama. Temperatura vode je 26-28 stepeni.

  Zatvoreni bazen ovalnog oblika, dimenzija 9×6 metara. Temperatura vode iznosi 26-28 stepeni. U okviru bazena su mlaznice koje omogućavaju hidromasažu kao i masažu lastin rep. Đakuzi kada u okviru zatvorenog bazena ima nešto višu temperaturu i istovremeno može primiti 6 osoba.

  Suva finska sauna za 6 osoba.

  Hidromasažni bazen temperature vode 35 stepeni, u ambijentu koji pruža gostima intimnu atmosferu.

  Fitness centar koji je opremljen najnovijom opremom TechnoGym, multifunkcionalnim spravama, slobodnim tegovima, kardio programom (bicikl, trake za trčanje, steper itd).

  Gostima su na raspolaganju usluge masaže i kozmetičkog salona. Od masaža, gostima su dostupne relax masaža celog tela, relax parcijalna masaža, aroma masaža i sportska masaža. Wellness centar poseduje dve prostorije za masažu.

  Voda Palićkog jezera je sumporovita, alkalna i murijatična, temperature 25 stepeni. Sadrži litijum i rubidijum, koji pomažu u lečenju reumatičnih i nervnih oboljenja. Stroncijum kao sastojak mineralnog mulja pomaže kod srastavanja kostiju. Lečenje na Paliću sprovodi se pijenjem lekovite vode, kupanjem u zagrejanoj vodi i blatnim oblogama.

  Adresa: Olge Penavin 2, Palić

  Cenovnik za sezonu 2016/2017: 

  Vrsta sobe ili apartman – cena noćenja sa doručkom:

  Francuski ležaj za jednu osobu: 4.400 din.

  Francuski ležaj za dve osobe: 6.900 din.

  Dvokrevetna soba: 6.900 din.

  Apartman za dve osobe: 9.400 din.

  Pomoćni ležaj u sobi: 2.400 din.

  Boravišna taksa: 109 din.

  Osiguranje: 6 din.

  Doplata za večeru: 600 din. po osobi.

   

  Popusti za decu: 

  Deca uzrasta do 7 godina imaju gratis boravak za uslugu noćenje sa doručkom.
  Doplata za večeru ili ručak iznosi 300 din. po obroku dnevno.

  Deca uzrasta 7-12 godina imaju 50% popusta od cene za odraslu osobu.

  Saznajte prvi

  Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.
  Top