Hotel Putnik - Kopaonik

Hotel Putnik - Kopaonik

Polupansion po osobi od 7.140 dinara

Hotel Putnik - KopaonikOdaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštajaO hotelu

Hotel Putnik lociran je na Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1650 metara nadmorske visine. Prvi deo hotela otvoren je davne 1958. godine i jedan je od prvih ugostiteljskih objekata na Kopaoniku. Novi deo hotela otvoren je 1985. godine i spojen je sa starim delom.

2018. godine hotel je renoviran. Sada potpuno moderno dizajniran, komforan i sa dodatnim sadržajima, nudi svojim gostima odmor kakav su zamislili, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.Hotel je kategorisan sa 4 zvezdice, a kapacitet hotela je 116 smeštajnih jedinica, odnosno 270 ležaja.

Gostima su na raspolaganju i razni dodatni sadržaji: wi-fi, wellness&spa, fitnes centar, dve konferencijske sale, dečija igraonica i bioskop, skijašnica, iznajmljivanje ski opreme i kvadova, prodaja ski pasa, višenamenski otvoreni teren, pansionski restoran, parking i bankomat. Tokom letnje sezone u hotelu se mogu iznajmiti bicikli, ali i ostali sportski rekviziti za rekreaciju. Ljubiteljima skijanja na usluzi je nasa skijašnica, a hotel ima i direktan izlaz na stazu Sunčana dolina.

Opširnije

 

Odaberite datum dolaska i datum odlaska, a zatim kliknite na opciju Search (ili Prikaži cene) kako bi videli raspoloživost soba i tačne i najpovoljnije cene, gde dalje možete izvrišiti rezervaciju smeštaja

Adresa

Sunčana dolina bb

SPA centar

Radno vreme SPA centra: od 9:00 do 21:00
Korišćenje SPA centra uključeno u cenu boravka.

  • Topla veza sa hotelom: Da
  • Broj bazena: 1
  • Dimenzije bazena: 20 x 5m
  • Temperatura bazena: 28 stepeni
  • SPA termini bez dece: Ne
  • Posebne papuče samo za SPA centar: Da
  • Podno grejanje u SPA centru: Da
  • Korišćenje SPA centra na dan odlaska: Ne

 

Osnovne informacije

Vreme dolaska: od 14 časova
Vreme odlaska: do 10 časova

Doručak: 08:00 – 10:30
Večera: 17:30 – 20:00

Bade mantil i papuče u sobi: Da
Doručak u sobi: Da