Da li je hotel na Staroj planini pogodan za decu?

Da li je hotel na Staroj Planini pogodan za decu

Zanimalo nas je kakve sadržaje ima u ponudi hotel na Staroj planini za porodice sa decom, stoga je u hotelu boravila naša saradnica Marija sa svojom porodicom. U nastavku pročitajte njene utiske.

Hotel Falkenstajner Stara planina

Za one koji poput nas traže mesto za miran porodični odmor, a nama je zbog dece bitno da to bude u lepom prirodnom okruženju sa svežim vazduhom – Stara planina je pun pogodak.

Put od Knjaževca do hotela Stara planina je krivudav i na nekim deonicama je asfalt nešto lošijeg kvaliteta, a vožnja traje oko sat vremena.

Bili smo smešteni u junior apartmanu koji ima francuski ležaj u spavaćoj sobi i sofu na razvlačenje u dnevnom boravku. Za supruga, mene i dvoje male dece od 2 i 4 godine – ovo je sasvim komforno.

Hotel Falkenstajner Stara Planina

Na raspolaganju smo imali i mini kuhinju sa trpezarijskim stolom, koja nam inače i nije bila potrebna pošto je smeštaj u hotelu baziran na punom pansionu.

Bazeni i zabavni sadržaji za decu

Sa prostrane terase pruža se pogled na otvorene bazene. Hotel zapravo ima dva otvorena bazena, od kojih je jedan dubine svega oko 50 cm, i  namenjen je deci. Pored bazena nalazi se igraonica sa profesionalnim čuvanjem dece uzrasta od 3 do 12 godina.

Hotel Falkenstejner Stara planina

Animatori su potpuno posvećeni deci, tako da im slobodno možete ostaviti dete na čuvanje, a vi se za to vreme možete opustiti u spa centru.

Za vreme našeg boravka, otprilike 80% gostiju bile su porodice sa decom. Bilo je dece svih uzrasta, od beba pa do onih starijih tako da su sva deca imala neko svoje društvo sa kojim su provodili vreme. Decu zabavlja i maskota igraonice – velika simpatična sova.

Hotel Falkensteiner Stara planina

Za stariju decu postoji Teen klub, gde se mogu zabaviti igrajući stoni fudbal i stoni tenis.

Usluga čuvanja dece i Teen klub su besplatni, pošto se nalaze u sklopu spa centra čije je korišćenje uračunato u cenu boravka. Pored hotela nalaze se park i sportski tereni, a možete iznajmiti i bicikle.

Hrana i piće

U lobi baru možete popiti kafu ili neko drugo piće, gledati televiziju, a na tom mestu se svakog dana održavaju večernje zabave – karaoke, veče karikaturista… Animatori su maksimalno angažovani ne samo tokom ovih zabava, već i tokom dnevnih šetnji.

Hrana je veoma dobra i raznovrsna. U restoranu se nalaze i stolice za bebe, a ako vam je potrebno, uvek možete dobiti i mleko za dete, što je veoma važno jer se ovako ne može kupiti u prodavnici.

Mana je što u okviru hotela postoji samo jedna mala prodavnica, pa ako ste nešto zaboravili da ponesete, nemate gde da dokupite.

Hotel Falkenstajner Stara planina

Pomenula bih i da je pokrivenost wi-fi internetom odlična u celom hotelu. Ni za svoj auto se ne morate brinuti, pošto je gostima na raspolaganju podzemna garaža. Tokom letnjih meseci, jednom nedeljno radi i gondola kojom se za 280 dinara po osobi može uživati u prirodi iz jedne, malo drugačije perspektive.

Za sve dodatne informacije o hotelu Stara planina kao i za rezervaciju smeštaja, pozovite 065/255-22-75.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.