Jeftini hoteli Vrnjačka Banja - Preporuke i rezervacije

Jeftini hoteli u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja je ubedljivo jedna od najtraženijih destinacija u Srbiji za odmor, posebno zahvaljujući odličnim hotelima sa SPA centrima i cenama koje su prilagođene svačijem džepu. Za vas izdvajamo nekoliko popularnih hotela u Vrnjačkoj Banji sa povoljnom cenom boravka – uz uključen doručak i korišćenje SPA centra.

Hotel Zepter

Hotel Zepter je jedan od hotela koji se nalazi u centralnom delu šetališne zone u Vrnjačkoj Banji. Ovaj hotel svakako važi za jedan od traženijih kada su u pitanju jeftini hoteli u Vrnjačkoj Banji. Dva restorana, letnja terasa sa pogledom na promenadu, zatvoreni bazen sa termalnom vodom i wellness centar učiniće vaš boravak veoma prijatnim.

Od wellness sadržaja na raspolaganju su vam hidromasažna kada, sauna, centar za masažu, teretana i naravno, pomenuti unutrašnji bazen.

Hotel ima predivnu baštu koja se nalazi na samoj promenadi i koja ima 240 mesta. Pored bašte su sadržaji za decu na otvorenom (ljuljaške, trambolina, tobogan). Neposredno uz hotel nalazi se jedinstveni Vrnjački park – simbol lepote i zdravlja tela i duha. Šetnja uz Vrnjačku reku dovešće Vas do Rimskog izvora, smeštenog u prostranom i najlepšem delu parka, sa raznovrsnim cvetnim aranžmanima, a zatim do Japanskog vrta, koji je poklon japanskog naroda i izgrađen je po japanskoj tradiciji sa jezercetom i karakterističnom vegetacijom. Takođe, možete posetiti i 4 izvora mineralne vode: Jezero (temperatura vode 27⁰C), Snežnik (17⁰C), Slatina (14⁰C) i Topla voda (36,5⁰C). Mnogobrojne atrakcije koje okružuju naš hotel čine ga posebnim i pružaju Vam raznovrsne mogućnosti za prijatan i ugodan boravak.

Cena hotela Zepter je veoma povoljna, te noćenje sa doručkom u ovom hotelu možete rezervisati već od 30-35€ po danu, u zavisnosti od perioda sezone.

Hotel možete rezervisati telefonom na ovom linku.

Pegaz Holiday Resort

Pegaz Holiday Resort je apart hotel sa 4 zvezdice u Vrnjačkoj Banji i koji se prostire na čak 10.000 kvadratnih metara. Uz SlowLiving koncept, gostima su u Pegaz Holiday Resortu na raspolaganju je 120 moderno opremljenih apartmana, kao i SPA centar sa zatvorenim bazenom, hidromasažnom kadom, relax sobom, parnim kupatilom, slanom sobom, slanom saunom, finskom saunom, infra saunom, amfiteatar saunom, infra sky, bio saunom, veselim tuševima i VIP đakuzijem sa slanom vodom.

Kada su u pitanju povoljni hoteli u Vrnjačkoj Banji, Pegaz Holiday Resort uz svoju izvanrednu ponudu SPA centra zaslužuje preporuku. Kompleks Pegaz Holiday Resort se nalazi na oko 400 metara od Mosta ljubavi u Vrnjačkoj Banji.

Cena smeštaja u ovom hotelu kreće se od 40€ za noćenje sa doručkom, za smeštaj u apartmanu, a imajući u vidu lokaciju, sadržaje, kvalitet i bogate usluge SPA centra, ova cena je veoma povoljna.

Hotel možete rezervisati telefonom na ovom linku.

Hotel Kralj

Hotel Kralj je jedan od jeftinih hotela u Vrnjačkoj Banji, a čija je prednost odlična lokacija. Sam centar banje se nalazi na svega minut od hotela, kao i šetalište i vrnjački park. Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoća i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja, svakako je topla preporuka svima. Mir ,tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i „opuštajući svet“.

Hotel poseduje moderno opremljene sobe i apartmane, restoran sa balkonom, konferencijsku salu i wellness centar u kojem su vam na raspolaganju masaže, hidromasažni bazen, đakuzi, sauna, tepidarijum i drugi sadržaji. Gostima je tokom letnje sezone na raspolaganju i otvoreni bazen.

Cena noćenja sa doručkom u hotelu Kralj kreće se od 40€ pa naviše, zavisno od perioda sezone.

Hotel možete rezervisati telefonom na ovom linku.

Rezervacije hotela u Vrnjačkoj Banji

Naša preporuka je da pogledate i kompletnu ponudu hotela u Vrnjačkoj Banji, dok rezervaciju smeštaja možete izvršiti telefonom ili slanjem upita direktno na sajtu. Kompletnu ponudu možete pogledati na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.