Last minute uskršnji SPA aranžmani

Last minute uskršnji SPA aranžmani

Bliži nam se Uskrs, a većina smeštajnih kapaciteta u domaćim hotelima za uskršnji odmor je već popunjena. Ostalo je još malo mesta u nekoliko hotela, pa vam preporučujemo da iskoristite priliku i rezervišete neki od preostalih SPA aranžmana.

 

Hotel Villa Breg, Vršac

U okviru uskršnjeg paketa hotela Villa Breg, za goste je predviđen smeštaj na bazi polupansiona, neograničeno korišćenje SPA centra, uskršnji ručak ali i animatorski program za decu. Takođe, za dvoje dece uzrasta do 7 godina predviđen je i gratis boravak na bazi noćenja sa doručkom.

Uz kasnu odjavu iz hotela (do 17h), cena aranžmana za dve osobe iznosi 26.400 dinara, za 2 noćenja.

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

U banji Vrdnik vas očekuje zanimljiv program tokom uskršnjih praznika, jer je pored standardne usluge u ponudu uključeno farbanje jaja, aquabic i izlet stazom zdravlja do etno kompleksa.

Smeštaj je na bazi polupansiona u Lux sobama, a gostima je na raspolaganju i korišćenje SPA centra sa saunom, turskim kupatilom, slanom sobom itd. Za jedno dete uzrasta do 12 i drugo do 4 godine predviđen je besplatan boravak.

Uskršnji paket hotela Premier Aqua u banji Vrdnik košta od 17.500 dinara za dva noćenja u dvokrevetnoj sobi.

Hotel Izvor, Aranđelovac

Uz smeštaj na bazi polupansiona, u okviru uskršnjeg promo paketa hotela Izvor gosti imaju neograničeno korišćenje wellness i fitnes centra, animatorski program za decu, kao i popust na masaže. Za dvoje dece uzrasta do 6 godina boravak je besplatan.

Aranžman za dve osobe košta 29.408 dinara i odnosi se na dva noćenja, uz kasnu odjavu iz hotela (do 17h).

UskrsPromo2

Garni hotel Palić Resort na Paliću

Uskrs možete provesti i na obali jezera Palić, u Lux apartmanu hotela Palić Resort. Ponuda obuhvata dva noćenja sa doručkom, neograničeno korišćenje unutrašnjeg bazena i fitnes centra, kao i gratis termin u SPA centru (sauna i đakuzi).

Cena aranžmana za dve osobe iznosi 17.900 dinara.

Hotel Radan, Prolom banja

Za 3 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu Radan u Prolom banji potrebno je izdvojiti 9.600 dinara po osobi. Aranžman se odnosi na period od 10. do 13. aprila 2015. godine a obuhvata smeštaj u dvokrevetnoj sobi, svakodnevno korišćenje wellness centra i unutrašnjeg bazena sa lekovitom Prolom vodom, kao i ulaznice za lokalitet Đavolja varoš.

Za dodatne informacije i rezervaciju smeštaja, pozovite nas na 065/255-22-65.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.