Leto na planini 2015

Leto na planini 2015

Ovog leta srpski planinski hoteli nude gostima kvalitetne promo pakete. Izdvojili smo najbolje ponude i uporedili cene kako biste na jednom mestu mogli sve da pogledate, i brzo i jednostavno rezervišete smeštaj.

Hotel Falkensteiner, Stara planina

Hotel Stara planina

Stara planina

Aktivni odmor na Staroj planini dostupan je za 29.500 dinara za dve osobe. Paket uključuje 3 puna pansiona u hotelu Stara planina, upotrebu SPA centra, zabavu za decu, organizovane šetnje i vožnju bicikla.

U okviru porodičnog aranžmana imate 4 puna pansiona, korišćenje SPA centra, zabavni program za decu u igraonici, kao i organizovane šetnje. Dvoje dece do 7 godina uz dvoje odraslih ima besplatan boravak. Predviđena je i besplatna porodična tura biciklima, a takođe i 10% popusta na tretmane i masaže. Cena ovog promo paketa iznosi 49.500 dinara.

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Kopaonik

Za letovanje u hotelu Kraljevi čardaci na Kopaoniku potrebno je izdvojiti 48.000 dinara, za dve osobe. Letnji promo paket odnosi se na 7 polupansiona, neograničeno korišćenje wellness centra sa otvorenim i zatvorenim bazenima, đakuzijem, saunama, parnim kupatilom, slanom sobom itd.

Ponuda uključuje i korišćenje fitnes centra, prevoz do centra Kopaonika pet puta dnevno, kao i pet poludnevnih izleta uz doplatu od 9 evra po osobi.

Hotel Mona i Klub Satelit, Zlatibor

Hotel Mona i Klub Satelit, Zlatibor

Zlatibor

Četiri polupansiona u hotelu Mona ovog leta iznosiće 45.300 dinara za dve osobe. Ponuda obuhvata korišćenje novog wellness centra Inspirium i gratis boravak za decu uzrasta do 7 godina, u pratnji dvoje odraslih.

Za najmlađe su predviđeni i izleti, vožnja vozićem i jahanje konja, a tu su i vožnja žičarom i panoramsko razgledanje Zlatibora.

Klub Satelit na Zlatiboru ponudio je gostima dva letnja promo paketa – sa 4 i 7 noćenja na bazi polupansiona. Aranžmani obuhvataju i neograničeno korišćenje SPA centra, a cena za dve osobe iznosi 26.340 dinara za 4 polupansiona, odnosno 43.900 dinara za 7 polupansiona.

 

Za sve dodatne informacije o navedenim hotelima i rezervaciju smeštaja pozovite nas na 065/255-22-65.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.