Najbolji SPA hoteli za Prvi maj

Najbolji SPA hoteli za Prvi maj

Ove godine se 1. maj pada u petak, pa se kao neradni dan može spojiti sa subotom i nedeljom. Time dobijamo produženi vikend, koji se može provesti u nekom od domaćih SPA hotela.

Hotel Villa Breg, Vršac

Hotel Villa Breg, Vršac

Prvomajski uranak u vršačkom hotelu Villa Breg košta 24.480 dinara, za dve osobe i dva polupansiona. U ponudu je uključeno neograničeno korišćenje wellness centra, 10% popusta na masaže kao i zabavni program za decu.

Odmor možete provesti i na severu Vojvodine, na samoj obali jezera Palić i to u dva veoma dobra SPA hotela.

U oba je minimum boravka tokom prvomajskih praznika 3 noći. Palić Resort je u ponudu uključio neograničeno korišćenje zatvorenog bazena sa hidromasažom kao i gratis termin u SPA centru. Cena aranžmana za tri noćenja sa doručkom iznosi 23.900 dinara po osobi.

Nešto jeftinije možete proći u hotelu Prezident Palić, gde za 17.400 dinara po osobi imate tri noćenja sa doručkom, korišćenje bazena i teretane.

U Solarisu možete odabrati paket sa jednim, dva ili tri polupansiona, a pored smeštaja u Lux apartmanu dobijate poklon vaučer za dvočasovno korišćenje SPA centra i animatorski program tokom boravka. Cena aranžmana sa dva noćenja iznosi 21.300 dinara za dve osobe.

Od ostalih banjskih SPA aranžmana ističu se ponuda hotela Radan u Prolom banji i prvomajski paket u banji Junaković. U oba hotela je boravak baziran na punom pansionu sa izletom u prirodi, korišćenjem bazena i drugih wellness sadržaja.

Hotel Izvor, Aranđelovac

Hotel Izvor, Aranđelovac

Bogat prvomajski paket ima i hotel Izvor u Aranđelovcu. Uz smeštaj na bazi polupansiona, gostima je na raspolaganju neograničeno korišćenje wellness centra, za decu je predviđen zabavni program, a ponuda obuhvata i izlet na Bukulji i turnir u kuglanju.

Prvog maja goste očekuje i svečana večera sa muzičkim programom. Cena aranžmana sa dva noćenja iznosi 29.408 dinara za dve osobe.

Hotel Idila, Zlatibor

Hotel Idila, Zlatibor

Za one koji vole odmor na planini, tu su Stara planina i Zlatibor. U okviru prvomajskog paketa hotela Falkensteiner na Staroj planini goste očekuje bogat program, od korišćenje wellness centra, do izleta u prirodi i zabavu za decu u Falky Land-u. Cena aranžmana sa tri noćenja iznosi od 129 evra po osobi.

Trodnevni boravak na Zlatiboru, u hotelu Idila, koštaće vas 17.100 dinara po osobi a ponuda uključuje korišćenje SPA centra i popuste za decu. Hotel Mona nudi gostima korišćenje novog wellness centra, gratis boravak za decu uzrasta do 7 godina a cena prvomajskog aranžmana sa 3 noćenja iznosi 138 evra po osobi.

Za sve informacije i rezervacije pozovite nas na 065/255-22-65 ili 065/255-22-75.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.