Novi SPA hotel u Sremskim Karlovcima

Novi SPA hotel u Sremskim Karlovcima

Sremski Karlovci su prošle godine dobili novi luksuzni hotel, čime je ovo mesto postalo jedno od retkih u Srbiji koje se može pohvaliti smeštajem visokog kvaliteta. Veliki istorijski i kulturni značaj Sremskih Karlovaca uticao je na odluku kompanije “Prezident” da ovde izgradi luksuzni hotel.

Na samo 1 km od centra Sremskih Karlovaca ka Stražilovu, gosti na raspolaganju imaju 9 soba, etno restoran i vinski podrum. Posetiocima su na raspolaganju wellness i spa centar, kao i u zatvoreni bazen, teretana i sauna.

Hotel “Prezident” se izgledom izdvaja od većine hotela visoke kategorije u našoj zemlji jer je urbanistički prilagođen bajkovitom okruženju Sremskih Karlovaca.

Svojim izgledom hotel se uklapa, kako enterijerom, tako i eksterijerom u ambijent grada. Nameštaj je biran sa posebnom pažnjom i u većini slučajeva se radi o antikvitetima, tako da gosti mogu da dožive Sremske Karlovce i u ovom hotelu na verodostojan način.

Namera investitora je da privuče goste iz zemlje i inostranstva, ali i da promoviše Sremske Karlovce kao posebnu turističku destinaciju. Izgradnjom ovog hotela, Vojvodina i Srbija dobile su reprezentativan objekat, idealan za poslovne i druge skupove, koji daje novi kvalitet i identitet turističkoj ponudi.

Tome u prilog govori i činjenica da je „Vila Prezident“ već nagrađena na Međunarodnom sajmu turizma velikom zlatnom medaljom za kvalitet usluge i uspešno poslovanje.

Pogledajte detaljnu ponudu „Premier Prezident“ hotela iz Sremskih Karlovaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.