Ovo je renovirani SPA centar hotela Radan u Prolom Banji

Ovo je renovirani SPA centar hotela Radan u Prolom Banji

Ponudu hotela Radan u Prolom banji odnedavno upotpunjuje novi wellness centar, na više od 2.000 kvadratnih metara površine.

Slana soba u hotelu Radan

Slana soba

Sastoji se iz tri nivoa, tako da svaki od njih nudi gostima dovoljno kvalitetnih sadržaja. Posetiocima su na raspolaganju saune (tri finske, infrared i bio sauna), parno kupatilo, slana soba, kneipp staza i tople klupe (tepidarijumi).

Kneipp staza u hotelu Radan

Kneipp staza

Na prvom spratu, sa pogledom na crkvu smešten je bazen otvoreno-zatvorenog tipa punjen lekovitom Prolom vodom, kao i đakuzi bazen sa slanom vodom.

Bazen hotel Radan

Otvoreno-zatvoreni bazen

U različitim tretmanima poput manikira, pedikira ili nege lica gosti mogu uživati u salonu lepote, kao posebnom delu wellness centra. Savremena infracrvena kapsula sigurno će se dopasti damama, a tu je i relax zona sa masažama.

infracrvena kapsula Hotel Radan

Infracrvena kapsula

Za sve one koji su navikli na redovni trening i aktivni odmor, na raspolaganju je fitnes sala sa spravama za vežbanje, kao i sala za zabavu.

Tepidarijum Hotel Radan

Tepidarijum

Ulaz u novi wellness centar hotela Radan naplaćuje se 1.000 i 2.000 dinara dnevno za goste hotela, odnosno 1.200 i 2.500 dinara za ostale goste.

Bazen sa slanom vodom Hotel Radan

Bazen sa slanom vodom

Pogledajte promo ponude za odmor u banjama Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.