Utisci i iskustva gostiju: Hotel Premier Prezident

Posetioci pišu: Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

Utiske iz Sremskih Karlovaca prenosi nam Ana Spasojević, koja je putem sajta wellness-spa.rs rezervisala boravak u hotelu Premier Prezident.

Prvi kontakt sa hotelom Premier Prezident bio je najpozitivniji mogući. Pozvala sam hotel na dan dolaska da najavim kasnu prijavu tek oko sedam uveče, a veoma ljubazna recepcionerka mi je rekla da to nije nikakav problem i da nas naša soba čeka kad god budemo stigli.

Pitala sam je i da li je moguće da umesto kreveca za bebe dobijemo pomoćni ležaj uz naš krevet, jer deca spavaju sa nama. Recepcionerka nam je ponudila dvokrevetnu sobu sa odvojenim ležajevima koji kada se spoje daju ogroman ležaj od skoro četiri metra koji je dovoljan za sve nas zajedno. I zaista je tako i bilo.

Prvi put smo se susreli sa tim da krevet nema rupu između ležajeva koji se spajaju, jer hotel ima pametno rešenje da između kreveta stavi šperploču a na nju debeli sunđer, preko kojeg se stavlja navlaka za dušek kojom se praktično spoje oba kreveta tako da nema prelaza, kreveti se ne razdvajaju i baš je odlično.

Na nas je hotel, onako na prvi pogled, ostavio odličan utisak. Brzo smo se prijavili u hotel i dobili sve potrebne informacije. Ne znam da li u Srbiji postoji još neki hotel koji ima svega 18 soba a dva moderna lifta. Imali smo utisak da smo u hotelu skoro sami, sa samo još dva ili tri para. Iznenadili smo se kad smo drugog dana saznali da je hotel zapravo pun.

Enterijer i sobe

Enterijer hotela je u baroknom stilu, nakićen u skladu sa starim Sremskim Karlovcima. Nakon obilaska lokalnih znamenitosti, bolje razumete i sam hotel. Za pohvalu je i elektronski displej za čišćenje sobe, kojim se izbegava uznemiravanje gostiju.

Premier Prezident Sremski Karlovci

Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

Soba je vrlo prostrana, čista, stilski nameštena. Opremljena je sefom, mini barom sa pristojnim cenama, bade mantilima, papučama, kašikom za obuvanje itd. Čak su gostima na raspolaganju i rezervni jastuci i pokrivači. Zvučna izolacija sobe je odlična, toliko da nam se par iz susedne sobe izvinjavao zbog plača bebe – a koji mi uopšte nismo ni čuli.

Hrana

Hrana se donosi iz vile u hotel, i potom servira u restoranu. Pohvalila bih ovom prilikom konobara Milana, koji na najbolji način prezentuje jednog ugostiteljskog radnika. Deci je sipao sok u male čaše do pola, i skratio im veliku slamčicu. Sve vreme našeg boravka bio je izuzetno ljubazan, vredan, brz i koristan. Konobar zaslužuje čistu desetku!

Osoblje hotela se uopšte nije žalilo zbog ponašanja živahne dece, što roditeljima mnogo znači. Što se tiče samog restorana, lep je, ali moj je utisak bio da je nekako prazan. Nema prozora a nalazi se u podrumu, pa je malo hladnije i jedino bih tu mogla naći neku malu zamerku. Hrana je bila apsolutno savršena!

SPA centar

Spa centar je mali ali funkcionalan. Jedinu zamerku bih mogla pronaći na temperaturu vode u bazenu, mislim da bi trebalo da bude malo toplija. Đakuzi je za nijansu topliji i prijatniji, s tim što je voda možda malo više hlorisana nego što je neophodno. Oseća se nešto jači miris hlora u vazduhu, kao i u samom đakuziju, pod nogama.

Premier Prezident Sremski Karlovci

Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

 

Niska tavanica u nekim delovima bazena može biti problematična jer je gosti često udaraju glavom. Sauna je mala, ali ipak sasvim dovoljna. Za vreme našeg boravka, na bazenu nije bilo više od dva-tri para, tako da je bilo sasvim komforno.

Pre boravka u hotelu Premier Prezident, bili smo na zimovanju u Bugarskoj. U tamošnjem hotelu je prosto vrvelo od ljudi, pa je meni u Sremskim Karlovcima bilo fascinantno to što se gosti retko sreću, pa imate utisak da ste skoro sami u hotelu a to dodatno pojačava utisak o vojvođanskoj ravnici – sve je mirno i tiho.

Sve u svemu, veoma smo zadovoljni ovim hotelom. Sve zamerke navela sam kao konstruktivne sugestije, kako bi dodatno poboljšali kvalitet usluge, koja je i ovako na vrlo zadovoljavajućem nivou.

Ana Spasojević

Svoje utiske o sajtu wellness-spa.rs i domaćim spa hotelima možete nam slati na utisci@wellness-spa.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.