Utisci i iskustva gostiju: Hotel Vila Breg Vršac

Posetioci pišu: Hotel Villa Breg u Vršcu

Često imamo priliku da posetimo hotele sa kojima sarađujemo i da se uverimo u kvalitet usluge kako bismo vam preneli utiske i dali korisne savete za boravak u nekom od njih. Utiske sa odmora u vršačkom hotelu Villa Breg prenosi vam naša koleginica Marija iz Bora, koja je sa porodicom provela nekoliko dana u ovom hotelu.

VillaBreg001

Na vikend odmor sam krenula sa mužem i dvoje dece. Putovati sa malom decom nije uvek lako i zabavno, međutim kada kao krajnje odredište imate ovakav hotel, putovanje začinimo pričom o bazenima, parkovima, šetnjama, pa brže prođe.

Kako doći do hotela

S obzirom na to da smo iz istočne Srbije, krenuli smo magistralnim putem do Paraćina, zatim auto-putem do Smedereva, gde smo se sa auto-puta isključili, potom preko Pančeva do Vršca, do naše finalne destinacije hotela Villa Breg.

Mapa puta Paraćin-Vršac

Mapa puta Paraćin-Vršac

Hotel se nazire čim se uđe u grad. Pored puta je i reklamna tabla koja pokazuje u kom pravcu se ide do hotela, sasvim jednostavno se nalazi put.

Mapa puta od ulaska u Vršac do hotela Villa Breg

Mapa puta od ulaska u Vršac do hotela Villa Breg

Lokacija i hotel spolja

Zgrada hotela je impozantna. Enterijer je opremljen veoma ukusno i luksuzno. Ono što ovaj hotel izdvaja od ostalih jeste impresivni pogled koji oduzima dah. Hotel se nalazi na padinama vršačkih planina, sa pogledom na grad Vršac i banatsku ravnicu. Praktično ste na bregu iznad grada, i takav pogled je retkost za mnoge domaće hotele, i nešto što daje veliku prednost hotelu Villa Breg u odnosu na ostale.

VillaBreg002

Sobe u hotelu

Za nas četvoro dobili smo sobu sa francuskim ležajem i jednom sofom na razvlačenje. Krevet je toliko udoban i veliki da u krevetu sa roditeljima može da spava i mnogo starije dete, a sofa je pogodna za jednu odraslu osobu ili jedno dete. Krevetac za bebu je moguće ubaciti u bilo koju sobu.

Naša soba je imala prostrano i veliko kupatilo sa kadom i tuš kabinom. Soba je bila na 6. spratu sa prelepim pogledom na grad Vršac. Grad je toliko miran, da se ni uveče (petak-subota veče) nisu čuli ni automobili po gradu.

Ono što je na mene ostavilo najjači utisak je osoblje hotela koje je na svim položajima veoma profesionalno, efikasno i ljubazno.

VillaBreg005

Hrana i spa centar

Kao i svakom roditelju, bitna stavka svakog putovanja jeste i ishrana. Hotel propagira zdrav način ishrane, te se posebna pažnja pridaje organskoj hrani. U ponudi su srpska i internacionalna jela, hleb i peciva koje mese njihovi pekari i uvek sveže pripremljena hrana.

VillaBreg003

Unutrašnji bazen hotela Villa Breg

I naravno… spa centar! Kako vremenski uslovi nisu dozvolili puštanje u rad otvorenog bazena, u ponudi je bio zatvoren bazen, koji je nepravilnog oblika, nije olimpijski ali je sasvim dovoljan za plivanje. Pored njega, nalazi se đakuzi, sauna, tursko kupatilo, relaks zona i najmodernijim spravama opremljena fitnes sala. Od skora je u ponudi i igraonica za decu, koja je u sklopu spa centra. To znači roditeljima u slučaju lošeg vremena ali i ukoliko žele da se opuste uz masažu ili neki drugi tretman. Za to vreme su deca na sigurnom i lepom mestu.

Okolina hotela

Gosti koji u hotel dođu sa malom decom ne moraju da brinu o lošem vremenu, kiši, jer verovatno neće ni morati da izlaze. Ukoliko se odluče za izlazak, u neposrednoj blizini se nalazi Centar Milenijum, gde se organizuju sportske aktivnosti ili šetnje po Bregu. Uređene su staza zdravlja i trim staza, sa spravama za fitnes na otvorenom.

Pogled sa terase hotela Villa Breg na Vršac i okolinu

Pogled sa terase hotela Villa Breg na Vršac i okolinu

Na bregu se nalazi dečje odmaralište sa restoranom u kome su cene i više nego pristupačne. Nas je ručak koštao samo 900 dinara. Pored hotela je i fantastična picerija.

Hotel Villa Breg definitivno odgovara svima – mladima, parovima, a sa druge strane ima sve pogodnosti i za porodice sa decom. Ima toliko toga za videti. Jedan pravi sofisticiran hotel, koji ima sve kvalitete vrhunske ponude.

Za sve dodatne informacije o hotelu Villa Breg kao i za rezervaciju smeštaja, pozovite nas na 065/255-22-75.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.