SPA konkurs za blogere i jutjubere #VremeJeZaSpa

SPA konkurs za blogere i jutjubere #VremeJeZaSpa

Dragi digitalni kreatori, nakon konkursa i 47 prijavljenih blogera i jutjubera, silne matematike i rangiranja, predstavljamo vam rezultate konkursa #VremeJeZaSpa.

 
Spa vikend i 100 evra džeparca dobile su:
1. Ana Janković – Ana2cats
2. Angelina Radulović – MaminSvet
3. Milena Tamburić i Marta Buzurovć – Uvrnuti Šotovi

 

Dobitnici tajlandske masaže:

4. Saša i Ana Marija Horvat – ŠtiklaKafaKravata

Dobitnica HM vaučera:
5. Jelena Bašević – SnoviUKoferima

Dugujemo vam informaciju o kriterijumu po kome smo blogere i jutjubere rangirali. Obzirom da znamo da je danas lako kupiti pratioce, na tu brojku smo najmanje obraćali pažnju. Daleko nam je važnije bilo koliko interakcija ostvaruju vaše objave, konkretno broj pregleda na Jutjubu i broj lajkova na Instagramu, kao i odnos tog broja sa brojem pratilaca.

Naša idealna ciljna grupa su žene i muškarci stariji od 30 godina, zato smo i u tom delu vršili preklapanja vaše i naše ciljne grupe. Takođe smatramo da našu #VremeJeZaSpa priču idealno mogu predstavljati influenseri stariji od 25 godina, što je delom uticalo na finalne bodove. Finalno, blogeri su dobili dodatne poene na osnovu parametra „Domain Authority“ i delom uz našu subjektivnu ocenu bloga.

Dobitnicima čestitamo! Svim ostalim blogerima i Jutjuberima se zahvaljujemo na učešču!

Kao podsetnik, možete pročitati već ranije objavljene uslove za konkurisanje:

Sajt Wellness-spa.rs organizuje zvanični konkurs za blogere i jutjubere. Ukoliko posedujete makar jedan od navedenih digitalnih kanala, a uz to volite wellness i spa centre, popunite formular ispod ovog teksta.

Naš žiri će odabrati troje prijavljenih, od kojih će svako dobiti besplatan vikend za dve osobe u nekom od najboljih spa hotela u Srbiji, plaćeni put i honorar od 100 evra. Rok za prijavu je 1. decembar 2017. Kriterijum za odabir blogera i jutjubera će biti: statistika bloga ili jutjub kanala, rejting domena, kvalitet pisanja i fotografije, odnos broja lajkova i pratilaca na Instagramu.

Na odabranim blogerima ili jutjuberima će nakon boravka biti da sa svojim čitaocima podele utiske iz hotela, na blogu ili u videu, kao i na društvenim mrežama, uz heštag #VremeJeZaSpa

Pravo učešća imaju svi blogeri i jutjuberi sa mestom boravka u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji, koji pišu na maternjem (ne engleskom) jeziku.

Prijava na konkurs se vrši u dva koraka:

  1. Popunjavanjem formulara u nastavku
  2. Postavkom jednog storiesa na Instagramu, sa bilo kojom kreativnom fotografijom po izboru, uz tagovanje @spahoteli i heštagom #VremeJeZaSpa

 

Za još dvoje učesnika koji ne budu u TOP 3 smo pripremili i utešne nagrade:

  • Thai masaža za dve osobe
  • HM vaučer na 2.000 dinara

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se javiti na Instagramu privatnom porukom.

UPDATE:

Prijava je zatvorena. Ukupno je prijavljeno 47 blogera i jutjubera. Zvanična rang lista biće objavljena do 11. decembra

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.