Sportski centar Master - Zemun

Promo ponude SPA centara u Beogradu

Akcije i promocije na jednom mestu

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.

Sportski centar Master

SC Master nudi jedinstveno urađen SPA sa relax zonom koja će Vas osloboditi svakodnevnog stresa, napetosti i poboljšati Vaše zdravlje. Fitness & Spa Club 300 je opremljen najsavremenijom Cryo i finskom saunom kao i parnim kupatilom. Tu su i posebni tuševi (kiše Nijagare, Karipska oluja, Sibirska noć).

U spa prostoru su i bazen, hidromasažna kada, slana soba, soba za relaksaciju u kojoj su tepidarijumi. Hidromasažnu kadu je idealno koristiti nakon opuštanja korišćenjem tepidarijuma, posle čega su mišići potpuno spremni za hidromasažni tretman. Centar je opremljen svlačionicama sa tuševima i toaletima.

Pored profesionalnih fenova u svlačionicama postoje uređaji koji za 10 sekundi suše kupaće kostime. Profesionalni fizioterapeuti i maseri će učiniti sve da tokom vašeg boravka postignete harmoniju duha i tela. Izaberite jednu od ponudjenih masaža i prepustite se timu profesionalaca.

Teretana je opremljena sa vrhunskom strenght i fitness opremom. Smeštena je na galeriju sa atraktivnom terasom i tartan stazom dužine 60m. Povezana je posebnim liftom sa svlačionicama i sadržajima u prizemlju.

Na galeriji se nalazi univerzalna sala za balet, ples, aerobik, pilates i jogu.

U okviru Sportskog centra Master nalazi se vrhunski centar za masažu sa najsavremenijom opremom. Takođe centar je opremljen i za testiranje sportista. U sportskom centru Master nalazi se kriosauna poslednje generacije. Za manuelne masaže zaduženo je stručno i kvalifikovano osoblje, obučeno za veliki broj masažnih tehnika: relaksacionu, estetsku i sportsku.

Centar sadrži multifunkcionalnu sportsku halu, golove, klimatizaciju, ozvučenje, ripstole sa strunjačama, četiri svlačionice sa podnim grejanjem, tuševima i toaletima, kao i sobu za prvu pomoć.

Na raspolaganju su Vam i dve profesionalne stonoteniske sale sa 14 stolova za igranje, za rekreaciju i takmičenje.

U okviru ambulante Master Fizio na raspolaganju su vam kineziterapijske i fizikalne terapije i vežbe, akupresura, mezoterapija, šijacu masaža, usluga lepljenja kinezi traka i elektro procedure (UZ, lasero terapija, interferentne struje, elektrostimulacija, dijadinamik, TENS, galvanizacija).

Takođe, tu se mogu rešavati problemi diskus hernije, skolioze, kifoze, lordoze. Rade se i rehabilitacije posle skidanja gipsa, rešavanje svih vrsta migrena, olakšavanje nagnječenja meniskusa i rešavanje nadutosti stomaka putem akupresurnih tačaka.

Caffe-Restoran zdrave hrane, nalazi se u prizemlju sa kapacitetom od 90 mesta.

Objekat je pozicioniran izmedju Novog Beograda i Zemuna.

Prilaz objektu je mogući iz dva pravca, ulicama Radoja Dakica, Vrtlarska, 22 oktobra sa jedne strane i ulicom Aleksandra Dubčeka sa druge strane.

Linije sa kojim možete doći do nas: 15, 17, 45, 73, 81, 81L, 82, 83, 85, 88, 610, 611.

Radno vreme: svakog dana od 7h do 22h

Kontakt podaci:

Adresa: Cvetna 4, Zemun

Tel: 06122485818

Email: info@scmaster.rs

Cenovnik

Wellness-Spa Magazin

Naš tim istražuje i piše korisne članke samo za vas

vidi sve iz magazina