Leto 2016 - top 10 promo ponuda - Srbija

TOP 10 promo ponuda za spa leto 2016!

Dobri hoteli sa wellness sadržajima i bazenima učinili su da neke destinacije u Srbiji budu vrlo popularne za odmor ovog leta. Predstavljamo vam 10 odličnih promo paketa za letnji spa odmor.

1. Hotel Stara planina

Hotel Stara planina

Hotel Stara planina

Sve popularnija destinacija za odmor postaje i Stara planina. Odličan hotel u okviru porodičnog promo paketa nudi gostima 4 puna pansiona, korišćenje spa centra, zabavu za decu i brojne staze za šetnju u okolini.

Dvoje dece uzrasta do 7 godina ima gratis boravak u pratnji dve odrasle osobe, a besplatno je i rentiranje bicikala.

2. Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Jedan od najtraženijih promo paketa ovog hotela je Fruškogorski spa vikend. Dostupan je i tokom letnje sezone, a obuhvata noćenje na bazi polupansiona u lux sobi, rakiju dobrodošlice, bazene sa termalnom vodom, parno kupatilo, saunu, slanu sobu itd.

U cenu aranžmana ulaze i pregled u Aqua Medica centru i korišćenje sportskih terena. Za decu je obezbeđen gratis boravak ili popust, zavisno od uzrasta.

3. Hotel Villa Breg, Vršac

Hotel Villa Breg, Vršac

Hotel Villa Breg, Vršac

Za odmor na bregu iznad Vršca, gostima je na raspolaganju otvoreni bazen hotela Villa Breg, sa fantastičnim pogledom na banatsku ravnicu. Uz osvežavajući napitak, dobijate i dve relax masaže.

4. Hotel Mona, Zlatibor

Hotel Mona, Zlatibor

Hotel Mona, Zlatibor

Uz 4 noćenja sa doručkom u hotelu Mona, dobijate besplatno korišćenje bazena i fitnes centra, kao i panoramsku vožnju žičarom na Torniku.

Deca do 7 godina borave gratis u pratnji dve odrasle osobe, a imaju obezbeđen i zabavni program, kao i dečje predstave.

5. Solaris Resort, Vrnjačka banja

Solaris Resort, Vrnjačka banja

Solaris Resort, Vrnjačka banja

Letnji paket Solaris Resorta u Vrnjačkoj banji obuhvata 5 polupansiona, korišćenje otvorenog bazena, jedan ulazak u wellness centar, vožnju bicikla za celu porodicu. Za decu do 7 godina boravak je gratis, a imaju i obezbeđenu posetu Zoo vrtu.

6. Kraljevi čardaci, Kopaonik

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Kopaonik je divno mesto za odmor u bilo koje doba godine. Tokom leta, Kraljevi čardaci nude paket od 7 polupansiona sa neograničenim korišćenjem spa centra, izletima i animacijom dece.

Ako više volite vikend odmor, postoji i kraća varijanta, sa 2 noćenja.

7. Hotel Grand, Kopaonik

Hotel Grand, Kopaonik

Hotel Grand, Kopaonik

Smešten u samom centru turističkog dela Kopaonika, hotel Grand nudi vrhunske wellness i zabavne sadržaje. Porodični paketi obuhvataju od 3 do 7 polupansiona, neograničeno korišćenje velikog wellness centra, kao i vaučere za kuglanje.

8. i 9. Hotel Prezident i Garni Palić Resort, Palić

Hotel Prezident, Palić

Hotel Prezident, Palić

Palić se može pohvaliti sa dva vrlo dobra hotela, koja se nalaze u blizini jezera i šetališta.

Hotel Prezident ima otvoreni bazen, dok Garni Palić Resort poseduje samo mali, unutrašnji bazen, i to je praktično jedina veća razlika između njih.

U Prezidentu tokom leta možete iskoristiti Wellness paket od 7 noći, ili onaj kraći, vikend paket sa 2 noćenja. Ponuda obuhvata korišćenje wellness centra, odnosno bazena sa đakuzijem, saune i hidromasažne kade, kao i fitnes centra.

Garni hotel Palić Resort

Garni hotel Palić Resort

U Garni hotelu Palić Resort, u okviru Kraljevskog spa vikenda dobijate 2 noćenja sa doručkom u lux apartmanu, korišćenje zatvorenog bazena i fitnes centra, kao i saune i đakuzija.

Ako želite duži odmor, postoji i produženi kraljevski spa vikend koji obuhvata 3 noćenja.

10. Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

Hotel Premier Prezident, Sremski Karlovci

Letnjem odmoru u Sremskim Karlovcima najviše će se obradovati ljubitelji vina. Naime, u okviru Grožđenbalske avanture, goste očekuje degustacija vina u vinskom podrumu.

Ponuda obuhvata 2 polupansiona, korišćenje bazena, saune, đakuzija i teretane. A probaćete i jedinstveno Karlovačko vino.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.