Utisci gostiju – Solaris Resort, Vrnjačka banja

Utisci gostiju – Solaris Resort, Vrnjačka banja

U Solaris Resortu je tokom leta boravila Jelena Savić, koja ovom prilikom deli svoje utiske o jednom od najboljih objekata u Vrnjačkoj banji.

Majka sam trogodišnjeg sina Andreja i u šestom mesecu trudnoće sam. More ove godine nije bilo opcija, zbog drugog stanja i zaposlenog supruga koji nije mogao da koristi odmor.

Po nagovoru drugarice Ane, koja već duže vreme putovanja rezerviše putem sajta wellness-spa.rs, odlučila sam da umesto u neki apartman, za mini odmor odaberem hotel sa potpunim sadržajima za odrasle, ali i za decu.

Solaris, Vrnjačka banja

Zajedno sa Anom i njenom decom otišla sam u Solaris Resort, koji se nalazi u Vrnjačkoj banji. Bila sam malo skeptična jer sam njihov gost bila i pre tri godine, ali se nisam pokajala jer je napredak koji su ostvarili za ovih par godina ogroman!

Tada nije bilo igraonice za decu, otvorenih bazena, niti prostranog restorana. Nije bilo ni natkrivenog parking prostora za automobile. S druge strane, pored svih novih stvari, ono što je već postojalo nije ni malo pohabano ili uništeno. To najbolje govori o tome koliko osoblje dobro vodi računa o održavanju objekata.

Solaris, Vrnjacka banja

Prvi utisak po dolasku – Resort je ograđen i ušuškan lepo održavanim parkom. Deluje savršeno bezbedno, a prijava na recepciji prolazi brzo i bez ikakvih problema. Ranije nije bilo lifta, pa je to predstavljalo problem za porodice sa decom i dečjim kolicima. Sada lift postoji, mada deca kao deca, radije idu stepeništem do drugog sprata.

Apartman ima dnevni boravak, spavaću sobu, terasu sa garniturom za sedenje i ulazom u obe prostorije. Tu je i potpuno opremljena kuhinja. Sve deluje svetlo, prostrano i čisto.

Solaris Resort, Vrnjačka banja, bazeni

Deci se najviše svideo bazen. Nesvakidašnji je, bez oštrih ivica, kao plaža ili neko jezerce, sa stenama okolo. U bazenu je voda topla a tu je i spasilac. Tri vrste ležaljki, tuševi, peškiri, rekviziti za plažu, svega ima. Sve je podređeno gostima i njihovom užitku.

Solaris Resort, Vrnjacka banja

Pored ovog bazena koji više odgovara porodicama sa decom, postoji i drugi, dublji bazen. Zapravo, u jednom delu je plitak i omogućava sunčanje u bazenu. Ležaljke sa baldahinima i tropski bar u samom bazenu nisu baš svakidašnji prizor u Srbiji. Sve je kao u Solarisovom reklamnom sloganu „Bliže od mora“, a ja bih dodala i lepše.

Baš u vreme našeg boravka otvorena je i dečja igraonica. Pošto ima i nadzora za decu, roditelji mogu neko vreme mirne glave uživati na ležaljkama, bez stalne brige o svojim mališanima.

Solaris, Vrnjačka banja, igraonica za decu

Novi, prostrani restoran smešten je između dva bazena, sa dobrim izborom hrane i ljubaznim osobljem.

Osim jedne fleke na plafonu, na drugom spratu naše vile, drugih zamerki nismo imali. Žao nam je bilo što renoviranje wellness centra nije bilo završeno, da i te usluge iskoristimo. Po rečima osoblja biće sjajan, pa će biti i dobar povod da i tokom hladnijih dana ponovo dođemo.

Solaris, Bazen, Vrnjacka banja

Ono što u toplijim danima daje draž je šetnja po prelepo uređenom parku, ali je tokom hladnijeg vremena to mana jer ne postoji topla veza između vila, restorana, igraonice i wellness-a. Ljubazno osoblje sa recepcije reklo nam je da se radi i na rešavanju tog problema, pa se nadam da će i to srediti.

Jedinu ozbiljniju zamerku imale smo na rad interneta, što je u današnje vreme nedopustivo. Kako sam pre tri godine ocenila Solaris sa 7-, a sada sa 9+, nadam se da će sledećeg puta biti čista desetka!

 

Hotele u Vrnjačkoj Banji, sa cenama i promo ponudama možete pogledati ovde: Vrnjačka Banja Hoteli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.