5 domaćih banjskih hotela sa otvorenim bazenima

5 domaćih banjskih hotela sa otvorenim bazenima

Banje su izgradnjom modernih hotela sa wellness centrima postale sve popularnija destinacija za letnji odmor. Prednosti ovog vida odmora su svakako blizina, pristupačne cene, raznovrsni sadržaji i prelepa priroda. U nastavku teksta donosimo vam 5 domaćih banjskih hotela sa otvorenim bazenima u kojima se možete odmarati ovog leta.

Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Kao jedan od novijih i modernijih objekata u turističkoj ponudi Vrnjačke banje, namenjen je gostima koji žele potpuni odmor i uživanje. Nalazi se u mirnom delu Vrnjačke banje, blizu banjskog centra.

Gostima je na raspolaganju wellness centar sa zatvorenim bazenom sa slanom vodom, đakuzijem, slanom sobom, finskom saunom, turskim kupatilom. Uz sve to, hotel Solaris resort poseduje i otvoreni bazen, kao i teniske terene.

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik

Komfor hotela visoke kategorije sa prirodnim lepotama Fruške Gore pruža bogatstvo sadržaja koji oduševe svakog gosta. Nalazi se na pola puta između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode.

Wellness centar hotela Premier Aqua nudi veliki izbor luksuznih tretmana za duhovno opuštanje i regeneraciju organizma poput različitih vrsta masaže, tretmana lica i tela, pedikira i manikira, zatim spa kapsule, tri vrste saune, parno kupatilo itd.

Hotel Slatina, Vrnjačka Banja

Hotel Slatina je prvi hotel kreiran po konceptu za porodične hotele u Vrnjačkoj Banji i idealan je za porodice sa decom. Hotel raspolaže sa 24 smeštajne jedinice, dok se od sadržaja SPA centra izdvajaju đakuzi, aroma tuševi, parno kupatilo, slana soba, zatvoreni i otvoreni bazen. Uz to, tu je i odlična igraonica za decu.

Aktuelne promo ponude hotela Slatina možete pogledati na odvojenoj stranici.

Fruške terme, Banja Vrdnik

Jedan od najnovijih hotela u Vrdniku su Fruške terme – prve terme u Srbiji. Fruške terme imaju čak 9 bazena sa termalnom vodom, medicinski blok i wellness centar. Hotel ima više od 200 soba za smeštaj gostiju, a uz SPA i Wellness program, gostima su na raspolaganju i tretmani lica, tela, masaže i rituali.

Hotel Kralj, Vrnjačka Banja

Garni hotel Kralj nalazi se u Vrnjačkoj Banji, na osličnoj lokaciji u centru, nedaleko od svih važnijih atrakcija.

Hotel poseduje moderno opremljene sobe i apartmane, restoran sa balkonom, konferencijsku salu i wellness centar u kojem su vam na raspolaganju masaže, hidromasažni bazen, đakuzi, sauna, tepidarijum i drugi sadržaji.

Sve aktuelne promo ponude banjskih SPA hotela možete pogledati i na odvojenoj stranici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.