5 domaćih banjskih hotela sa otvorenim bazenima

Banje su izgradnjom modernih hotela sa wellness centrima postale sve popularnija destinacija za letnji odmor. Prednosti ovog vida odmora su svakako blizina, pristupačne cene, raznovrsni sadržaji i prelepa priroda. U nastavku teksta donosimo vam 5 domaćih banjskih hotela sa otvorenim bazenima u kojima se možete odmarati ovog leta.

Jelak otvoreni bazen

Hotel Jelak, Lukovska banja

Izgrađen pre samo nekoliko godina, pored medicinskog bloka u kojem se sprovode savremeni tretmani za lečenje reumatizma, hotel Jelak poseduje i wellness zonu koju sačinjavaju saune, đakuzi, bazen sa termalnom vodom, hidromasažne kade.

Sama Lukovska banja nalazi se na padinama Kopaonika, a njena nadmorska visina i atraktivna priroda čine je idealnim mestom za odmor i rekreaciju.

Pogledajte detaljnije hotel, kao i promo ponudu Boravak za penzionere.

Solaris Otvoreni bazen

Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Kao jedan od novijih i modernijih objekata u turističkoj ponudi Vrnjačke banje, namenjen je gostima koji žele potpuni odmor i uživanje. Nalazi se u mirnom delu Vrnjačke banje, blizu banjskog centra.

Gostima je na raspolaganju wellness centar sa zatvorenim bazenom sa slanom vodom, đakuzijem, slanom sobom, finskom saunom, turskim kupatilom. Uz sve to, hotel poseduje i otvoreni bazen, kao i teniske terene.

Pogledajte detaljnije hotel, kao i promo ponude Solaris Spa vikend i Solaris Mini odmor.

Premier Aqua Vrdnik otvoreni bazen

Hotel Premier Aqua, Banja Vrdnik

Komfor hotela visoke kategorije sa prirodnim lepotama Fruške Gore pruža bogatstvo sadržaja koji oduševe svakog gosta. Nalazi se na pola puta između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode.

Wellness centar hotela Premier Aqua nudi veliki izbor luksuznih tretmana za duhovno opuštanje i regeneraciju organizma poput različitih vrsta masaže, tretmana lica i tela, pedikira i manikira, zatim spa kapsule, tri vrste saune, parno kupatilo itd.

Pogledajte detaljnije hotel, kao i promo ponude Fruškogorski spa vikend i Wellness radnim danima.

Junakovic otvoreni bazen

Banja Junaković

Banja Junaković se nalazi na severozapadu Vojvodine, u blizini Apatina i Dunava. Okružena je prelepom hrastovom šumom i bogata termomineralnim izvorima.

Gostima su na raspolaganju zatvoreni terapijski bazen, saune, podvodne masaže, moderna kuglana, staza zdravlja kroz park šumu, iznajmljivanje bicikala…

Iz bogate wellness ponude vredi istaći različite vrste masaža, negu lica i tela, tretman tela algama, finske saune itd. Wellness vikend za dvoje je popularan zbog vrlo povoljne cene, a pruža istinsko uživanje i beg od svakodnevnice.

Pogledajte detaljnije hotel, kao i promo ponude Wellness vikend i Vikend za dvoje.

Radan otvoreni bazen

Hotel Radan, Prolom banja

Pored najsavremenijih tretmana za lečenje raznih bolesti, hotel Radan u Prolom banji nudi i uživanje u uslugama wellness centra, kupanje u velikom bazenu sa termalnom vodom, slanu sobu, saune, đakuzi, masaže esencijalnim uljima, toplim vulkanskim kamenjem, čokoladom i medom, aqua detox program.

Pogledajte detaljnije hotel, kao i promo ponude Prolom banja jača od kamena i Desetodnevni program lečenja psorijaze.

Veliko interesovanje vlada za letnje promotivne ponude hotela koji u svojoj ponudi pored vrhunskih spa centara imaju i otvorene bazene. Ukoliko želite da ovog leta uživate u nekom od navedenih hotela, za sve informacije i rezervacije pozovite nas na 065/255-22-65 ili nas kontaktirajte putem mejla rezervacije@wellness-spa.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.