7 jesenjih promo ponuda za odmor u Srbiji

Mnogi hoteli su pripremili posebne pakete sa popustima za boravak tokom jesenje sezone, pa smo za vas izdvojili 7 odličnih promo ponuda.

Jesenji raspust u Kraljevim čardacima, Kopaonik

Hotel Kraljevi cardaci Kopaonik

Hotel Kraljevi čardaci, Kopaonik

Ponuda važi za boravak u periodu 6-11. novembar 2015. godine, uključuje neograničeno korišćenje wellness centra i kasnu odjavu iz hotela.

Za decu je predviđena celodnevna animacija, a takođe i gratis boravak za jedno dete uzrasta do 15 godina, odnosno 50% popusta za drugo i treće dete.

Informacije i rezervacije: 065/255-22-75.

Jesen u Solarisu, Vrnjačka banja

Hotel Solaris Vrnjacka banja

Hotel Solaris, Vrnjačka banja

Smeštaj u apartmanu na bazi polupansiona, sa korišćenjem bazena i wellness centra. Ponuda obuhvata i posetu mini Zoo vrtu, vožnju bicikla i gratis tretman pilinga. Deca uzrasta do 7 godina imaju gratis boravak.

Informacije i rezervacije: 065/255-22-65.

Mini jesenji odmor u hotelu Izvor, Aranđelovac

Hotel Izvor Arandjelovac

Hotel Izvor, Aranđelovac

Pored 2 ili 3 polupansiona radnim danima, gostima je na raspolaganju neograničeno korišćenje wellness i fitnes centra, igraonica za decu a sve to uz ranu prijavu u hotel, već od 10h. Za dvoje dece uzrasta do 6 godina boravak je gratis.

Informacije i rezervacije: 065/255-22-65.

Promo oktobar u Moni, Zlatibor

Hotel Mona, Zlatibor

Hotel Mona, Zlatibor

Čak 25% popusta za odmor na Zlatiboru možete iskoristiti u okviru oktobarskog promo paketa, u periodu od 25. do 28. oktobra. Ponuda obuhvata korišćenje novog wellness centra sa bazenom i gratis boravak za decu uzrasta do 12 godina.

Informacije i rezervacije: 065/255-22-65.

Spa detox u Vili Breg, Vršac

Hotel Vila Breg Vrsac

Hotel Villa Breg, Vršac

Paket obuhvata 2 polupansiona za dve osobe u DeLuxe sobi, poklon vaučer za tretman tela, a gostima je na raspolaganju i korišćenje SPA centra, uz osvežavajući napitak.

Informacije i rezervacije: 065/255-22-75.

Wellness paket radnim danima u Vrdniku

Hotel Premier Aqua Vrdnik

Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Ako vam je ostalo nešto od slobodnih dana koje niste iskoristili tokom leta, u hotelu Premier Aqua možete boraviti radnim danima, po nižim cenama.

Smeštaj je na bazi polupansiona, a paket obuhvata hidromasažnu kupku, slanu sobu, saunu, parno kupatilo, bazen sa termalnom vodom, kao i konsultacije sa lekarom.

Informacije i rezervacije: 065/255-22-75.

Family top, Stara planina

Hotel Falkensteiner Stara planina

Hotel Stara planina

Do 31. oktobra traje promo ponuda hotela Stara planina koja obuhvata 4 puna pansiona, korišćenje bazena, hidromasažne kade, finske saune, turskog kupatila i teretane. Za decu je predviđen animatorski program, a čak troje dece uzrasta do 12 godina boravi besplatno uz dvoje odraslih.

Informacije i rezervacije: 065/255-22-75.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.