7 jesenjih promo ponuda za odmor u Srbiji

7 jesenjih promo ponuda za odmor u Srbiji

Mnogi hoteli su pripremili posebne pakete sa popustima za boravak tokom jesenje sezone, pa smo za vas izdvojili 7 odličnih hotela u kojima možete odmoriti ove jeseni.

Hotel Kraljevi čardaci – Kopaonik

Apartmansko naselje Kraljevi čardaci nalazi se malo dalje od turističkog centra, u Vikend naselju na Kopaoniku, odnosno oko 2 i po kilometra od najbliže žičare.

Kraljeve čardake izdvaja ogroman prostor namenjen SPA centru – čak 900 metara kvadratnih. Zatvoreni bazen je dužine 14 i širine 6 metara, dok je otvoreni bazen sa grejanom vodom veličine 10 x 5 metara. Uz bazen, tu su i đakuzi, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, slana pećina, tepidarijumi i naravno – veliki broj masaža.

Za najmlađe, u Kraljevim čardacima je tu i odvojena wellness zona za decu.

Aktuelne jesenje promo ponude za Kraljeve čardake pogledajte ovde.

Fruške terme – Vrdnik

Jedan od najnovijih hotela u Vrdniku su Fruške terme – prve terme u Srbiji. Fruške terme imaju čak 9 bazena sa termalnom vodom, medicinski blok i wellness centar. Hotel ima više od 200 soba za smeštaj gostiju, a uz SPA i Wellness program, gostima su na raspolaganju i tretmani lica, tela, masaže i rituali.

Fruške terme su svakako jedan od idealnih hotela u kojima možete provesti jesenji odmor uz brojne popuste koje nude tokom jeseni.

Hotel Mona – Zlatibor

Mona je verovatno najpoznatiji hotel na Zlatiboru. Nalazi se u centru turističkog dela Zlatibora, u blizini svih bitnih dešavanja. Sa dva restorana, kongresnim centrom i wellness centrom, hotel Mona već dugo predstavlja jedan od najtraženijih smeštaja sa bazenom na Zlatiboru.

Pored unutrašnjeg bazena, možete koristiti i saune, relax sobu, parno kupatilo ili jednostavno uživati u masažama. Stalno u hotelu Mona možete očekivati interesantne promo ponude, posebno tokom jeseni, kako za parove, tako i za porodice sa decom. Uzgred, hotel ima i veoma dobro opremljenu igraonicu.

Villa Breg – Vršac

Hotel Villa Breg se nalazi na obroncima Vršačkih planina, gostima nudi nesvakidašnji komfor u okruženju predivno aranžiranih vrtova. Daleko od gradske vreve, svojim posetiocima nudi prijatno utočište u lepotama prirodnog ambijenta.

Uz to što ćete uživati u sjajnom pogledu na ravnicu iz hotelskog SPA centra, Villa Breg tokom jeseni nudi nekoliko paketa koje možete pogledati ovde.

Hotel Stara planina

Hotel Stara planina se nalazi na odličnoj lokaciji na ovoj planini i poseduje 146 soba i apartmana, kao i odličan SPA centar. Wellness i SPA centar se prostire na više od 1000 metara kvadratnih i ima unutrašnji i spoljašnji bazen, relax zonu sa ležaljkama, teretanu, finsku saunu, parno kupatilo, hidromoasažnu kadu, prostorije za kozmetičke tretmane i masaže.

Aktuelne promo ponude i jesenje popuste pogledajte na stranici hotela.

Hotel Buket – Zlatibor

Buket je novi hotel na Zlatiboru, otvoren 2019. godine. Okružen je borovom šumom, a nalazi se blizu turističkog centra Zlatibora. Nedaleko od njega nalaze se Dino park, staze za šetnju i sportska dvorana.

Na čak 800 kvadrata prostire se velnes centar hotela Buket. Tu su smeštena dva unutrašnja bazena, i to jedan plivački a drugi bazen nepravilnog oblika, sa slanom vodom i đakuzijem. Od ostalih wellness sadržaja, na raspolaganju su vam saune, parno kupatilo, tepidarijum klupe, kao i slana soba i masaže. Detalje i popuste hotela Buket pogledajte na stranici hotela.

Rezervacije hotela u Srbiji

Kompletnu ponudu hotela u Srbiji i aktuelne promo ponude možete pogledati na ovoj stranici, uz mogućnost rezervacije telefonom ili slanjem upita. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.