Bazeni domaćih hotela koji nisu za plivanje, ali jesu za uživanje

Bazeni domaćih hotela koji nisu za plivanje, ali jesu za uživanje

Pored bogate ponude wellness sadržaja, odmor u spa hotelu upotpunjuje bazen. Predstavljamo vam hotele koji poseduju male bazene, koji nisu namenjeni plivanju, već u kojima se možete potpuno opustiti i uživati.

Garni hotel Palić Resort

Garni hotel Palić Resort

Palić Resort je mali, simpatično uređeni hotel u blizini jezera Palić i parka, odnosno šetališta. Gostima je na raspolaganju unutrašnji bazen, malih dimenzija, pogodan za uživanje. Zbog karakterističnog oblika, praktično je i nemoguće zaplivatu u njemu, pa je zato idealan za opuštanje.

Hotel Panorama Aqualux

Hotel Panorama Aqualux

Novosadski hotel Panorama Aqualux spada u red malih hotela, skrivenih na lepom mestu, i sa izuzetno prijatnom kućnom atmosferom. U dvorištu se nalaze đakuzi i mali bazen, i to praktično na samoj obali Dunava, sa pogledom na Frušku goru. Najbolji period za boravak u ovom hotelu je tokom proleća i leta.  Ako ste sami u bazenu, imaćete dovoljno prostora čak i da zaplivate malo.

Hotel Premier Prezident

Hotel Premier Prezident

Od vojvođanskih hotela, među one koji poseduju male bazene nalazi se i hotel Premier Prezident u Sremskim Karlovcima. Pored toga što je hotel vrlo lepo uređen, u baroknom stilu, gostima je na raspolaganju i spa centar. Bazen je taman toliki da se u njemu može napraviti par zaveslaja, ali je pre svega namenjen za uživanje.

Hotel Merkur

Hotel Merkur

Slična je situacija i u hotelu Merkur, u Vrnjačkoj banji. Pored većeg bazena za plivače, nalazi se i mali bazen idealan za uživanje. U njemu se nalazi termalna voda, temperature od 29 do 32 stepena. Za odmor u Merkuru dostupno je nekoliko različitih promo paketa, od onih koji uključuju terapije do klasičnih spa aranžmana.

Za sve informacije o navedenim hotelima i rezervaciju smeštaja pozovite 065/255-22-65.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.