Cene masaža u domaćim spa centrima

Cene masaža u domaćim spa centrima

Masaže su usluga koja gotovo nikada nije uključena u cenu boravka, osim u nekim promotivnim paketima hotela. Kada govorimo o većini spa centara, moraćete da izdvojite manje ili više novca za ovakve tretmane. Donosimo vam pregled cena masaža u nekim od najpopularnijih domaćih spa hotela.

Hotel Premier aqua – cena masaže od 1.700 dinara

Lociran na Fruškoj gori, na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, Hotel Premier Aqua je odlično rešenje za vikend odmor i beg iz grada. U ponudi hotela je više različitih masaža, ali se od standardnih izdvajaju sportska (30 min) i Aqua Medica masaža celog tela (50 min) po ceni od 2.500, odnosno 3.500 dinara.

Masaža u hotelu Premier Aqua

Masaža u hotelu Premier Aqua

Kada su u pitanju nešto specifičnije masaže, gosti hotela mogu birati između njih dvadesetak. Ukoliko se opredelite za jeftiniju varijantu, tu su masaža lica ili destress masaža koje traju do 20 minuta, a cena za jedan tretman je 1.700 dinara. Choco dream masaža ili masaža zlatnim uljem izuzetno su popularne, međutim, za njih je potrebno izdvojiti 4.200 odnosno 8.500 dinara.

 

Prezident Hotel Novi Sad – cena masaže od 2.500 dinara

Prezident Hotel u Novom Sadu odlikuje odlična lokacija, sjajnih pet zvezdica ali i veoma kvalitetan spa centar. Njegovo korišćenje u Prezident Hotelu je besplatno, dok je za relax masažu koju preporučuju u ovom hotelu potrebno izdvojiti između 2.500 i 5.000 dinara, zavisno od dužine tretmana.

 

Solaris resort Vrnjačka banja – cena masaže od 1.500 dinara

Ukoliko se opredelite za posetu Vrnjačkoj banji i Solaris resortu, budite spremni da za jedan tretman u proseku izdvojite oko 4.000 dinara. Osim wellness usluga, u Solaris resortu su od klasičnih masaža do 40 minuta među popularnijim sportska i kraljevska masaža po ceni od 3.600 i 4.600 dinara, ali i masaža za dvoje koja košta 6.000 dinara.

Masaža u Solaris Resortu

Masaža u Solaris Resortu

Za nešto duže masaže poput Solaris relax exclusive ili Holistic antistress potrebno je izdvojiti do 5.000 dinara, a za još bolji užitak možete odabrati i masažu sa toplom čokoladom ili školjkama koje koštaju 3.500 odnosno 4.100 dinara. Ukoliko ste zainteresovani za nešto kraće opuštanje, tu je masaža u trajanju od 20 minuta koja košta 1.500 dinara.

 

Hotel Stara planina – cena masaže od 3.200 dinara

Kada su u pitanju planinski centri, Hotel Stara planina se izdvaja prilično raznovrsnim tipovima tretmana. Od masaža za decu, do sportskih i masaža sa aromatičnim uljima, pa sve do tretmana lica i tela. Među popularnijim u Hotelu Stara planina su klasična masaža celog tela i aroma masaže. Njihova cena kreće se od 3.200 do 5.000 dinara, a dužina tretmana ide i do 80 minuta.

Masaža u hotelu Stara planina

Masaža u hotelu Stara planina

Ukoliko se opredelite za masažu toplim voskom sveće, odnosno aroma terapiju, za masažu od 25 minuta potrebno je izdvojiti oko 2.500 dinara. Tretman koji preporučuju u Hotelu Stara planina je i detox masaža koji u potpunosti čisti telo i sastoji se od nekoliko faza. Cena za 1 sat je 4.000 dinara.

 

Cene masaža u proseku 4.000 dinara

Ukoliko se u bilo kom od navedenih hotela opredelite za masažu u trajanju od 30 minuta, biće neophodno da izdvojite oko 2.500 dinara, u pojedinim centrima i znatno manje za parcijalne masaže.

Sa druge strane, masaža koja traje jedan sat ili duže, košta najmanje 3.000 dinara, ali je prosečna cena tretmana ove dužine oko 4.000 dinara. Ne treba zaboraviti da su specifičnije masaže poput onih sa vrućim kamenjem, aromatičnim uljima ili čokoladom blago skuplje, ali je i u njima moguće uživati za od 5.000 do 8.000 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.