Fruškogorske Terme - Rezervacija hotela

Fruškogorske Terme

Fruškogorske terme su poznati hotel u Banji Vrdnik, na prelepoj lokaciji sa više od 200 sunčanih dana godišnje. Banja Vrdnik ima status vazdušne banje i veoma je pogodna za uživanje van gradske gužve, na čistom vazduhu.

Kompleks Fruškogorskih termi je novi kompleks sa čak 11 termalnih bazena (sa termalnom rivijerom tokom letnje sezone, 8 tokom zime), sa modernim konferencijskim salama i wellness centrom. Hotel poseduje 201 jedinicu za smeštaj gostiju.

Hotel Fruškogorske terme možete rezervisati slanjem upita ili telefonom koji se nalazi na ovom linku.

Sobe hotela

Hotel Fruškogorske terme raspolaže Ekonomik, Komfort, Superior, Porodičnim i Lux sobama. Sobe so površine od 27 kvadrata, raspolažu udobnim ležajevima, TV uređajem, telefonom, besplatnim bezalkoholnim mini barom, aparatom za espresso i čaj, sefom, fenom, a gostima je na raspolaganju i terasa za opuštanje.

Od većih jedinica, izdvajamo Lux apartman koji je površine 62 kvadrata, spavaću sobu, odvojeni dnevni boravak, terasa sa garniturom za opuštanje i dva kupatila od kojih jedno ima hidromasažnu kadu i parno kupatilo.

SPA centar Fruškogorske terme

SPA zona je podeljena na Vodeni svet i Sauna svet.

Vodeni svet Fruškogorskih termi poseduje centralni unutrašnji bazen sa brzom rekom i masažerima, unutrašnjo-spoljašnji bazen za isplivavanje, panoramski mozaik bazen sa pogledom na Banju Vrdnik, spoljni plivački bazen, veliki otvoreni bazen sa infinity pogledom, kao i dečiji bazen i dečiji bazen sa pećinom i toboganom. Uz to, tu su i dva spoljašnja tobogana.

Osam unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa termalnom vodom temperature je od 29 do 33 stepena.

Sauna svet čine relax soba sa vodenim krevetima, kneipp staza, finska sauna, panorama sauna, ruska sauna, hromo i infracrvena sauna, parno kupatilo, slana soba, tepidarijumi. Gostima je na raspolaganju ukupno 12 segmenata u ovoj zoni.

Nude SPA Adam i Eva

Za sve ljubitelje nudizma, tu je i Nude SPA Adam i Eva, kutak za potpuno bivanje u skladu sa prirodom. Sadržaji Nude SPA segmena su infra crvena sauna, finska panorama sauna, tepidarijumi, vodeni kreveti, parno kupatilo i relaks zona.

Udaljenost Fruškogorskih termi od Beograda i Novog Sada

Terme Vrdnik su udaljene 70 km, od Novog Sada samo 23 km. Nacionalni park Fruška gora je praktično na korak od vas.

Kontakt i rezervacije Fruškogorske terme

Hotel Fruškogorske terme možete rezervisati slanjem upita ili telefonom koji se nalazi na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.