Hotel Tonanti - Vrnjačka Banja

Hotel Tonanti - Vrnjačka Banja

Polupansion po osobi od 8.520 dinara

O hotelu

Cenovnik
O hotelu
Osnovne informacije
SPA centar

Hotel Tonanti je jedan od najluksuznijih hotela u Srbiji i jedan od najpopularnijih u Vrnjačkoj Banji. Hotel (5*) se nalazi u centru banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka i pogodan je i za goste koji u Vrnjačku Banju dolaze radi odmora i opuštanja, ali i za one koji žele injekciju adrenalina ili su na poslovnom putovanju.

Hotel Tonanti ima 146 soba različitih smeštajnih kapaciteta – osim standardnih dvokrevetnih, u ponudi su i trokrevetne sobe i apartmani, kao i luksuzni predsednički apartman površine 100 kvadratnih metara. U ponudi su i dve sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Smeštajne jedinice su raspodeljene u tri nezavisna bloka, a spojene su kružnim čelično-mermernim stepeništem ispred vodenog zida i panoramskim liftovima sa pogledom na atrijum i spoljašnji bazen.

U ponudi hotela su dva restorana – pansionski i a la carte. Lobi bar je u neposrednoj blizini recepcije sa izuzetno luksuznim i udobnim niskim sedenjem. U okviru hotela nalazi se i kozmetički centar sa uslugama frizera I kozmetičara, kao i fitness centar i dečija igraonica u kojoj tim animatora koji osmišljava posebne edukativno kreativno-zabavne programe na dnevnom nivou.

U okviru SPA centra nalaze se tri saune, slana soba, parno kupatilo, relax soba sa tepidarijumima, plutajuća kada i četiri prostorije za masažu. Akva zonu čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen površine 300 kvadratnih metara je spojen staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 520 kvadrata, sa vodopadom i sa dečijim, površine 50 kvadratnih metara.

SPA centar je spojen sa zonom za opuštanje koja je u staklu i okrenuta ka parku. Atmosferi uživanja i relaksacije doprinosi umirujuća muzika i aroma terapija (diskretni mirisi eteričnih ulja).

Hotel Tonanti jedini je hotel u Srbiji sa hiperbaričnom komorom. Ova prostorija koja leči najrazličitije boljke namenjena je i bolesnima i zdravima a terapija se vrši udisanjem čistog kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog (hiperbaričnog).

Vidi više

 

Adresa

Svetog Save 2

 

Cenovnik

Cene su izražene po SOBI za noćenje na bazi polupansiona (doručak od 7:30 do 21:30, večera od 18:30 do 21:30)

Oktobar / Novembar / Decembar

Septembar

Pogledaj kompletan cenovnik

SPA centar

Radno vreme SPA centra: od 10:00 do 20:00
Korišćenje SPA centra uključeno u cenu boravka.

  • Topla veza sa hotelom: Da
  • Broj bazena: 3
  • Površina bazena: 520 m2 + 50m2 (dečiji bazen)
  • Temperatura bazena: 30-32 stepena
  • Mogućnost više ulazaka u SPA centar: Da
  • Opcija poručivanja pića u SPA centru: Da
  • Korišćenje SPA centra na dan odlaska: Da

 

Osnovne informacije

Vreme dolaska: od 14 časova
Vreme odlaska: do 11 časova

Doručak: 08:00 – 10:30
Večera: 18:30 – 21:00

Bade mantil i papuče u sobi: Da
Doručak u sobi: Da
Kuvalo ili aparat za kafu u sobi: Da
Hotel prilagođen osobama sa invaliditetom: Da

Prijava na njuzleter

Ekskluzivne promotivne ponude wellness i spa hotela na vašu email adresu, jednom nedeljno. Prijavite se.